25 / 04 / 2024

Halkalı- Sirkeci banliyö hattı açıldı mı

Halkalı- Sirkeci banliyö hattı açıldı mı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Gebze-Halkalı Banliyö Projesi, İstanbul için sadece bir banliyö demir yolu hattı değil bu hat İstanbul’un tüm raylı sistemlerini birleştiren ana omurgadır'' diye konuştu. 

Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hattı emlak fiyatlarını uçurdu!

76 kilometre uzunluğundaki Gebze-Halkalı tren hattı açıldı. Hat, konut fiyatlarını da etkiledi. İstasyon bulunan ilçelerde fiyatlar yüzde 100’ü aşan oranda artış gösterdi..

Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hattı ilk yolcularını taşıdı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açmış olduğu Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hattı seferlerine başlanıldı. Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hattı ilk yolcularını taşıdı. 

Halkalı-Gebze Banliyö Hattı nerelerden geçecek?

Gebze-Halkalı Banliyö Banliyö Hattı'nın açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İstanbul Kartal'da gerçekleştirildi. Peki Gebze-Halkalı Banliyö Banliyö Hattı nerelerden geçecek? İşte, Halkalı-Gebze Banliyö Hattı'nın durakları... 

Binali Yıldırım, Gebze-Halkalı Banliyö trenini kullandı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım,  Gebze-Halkalı Banliyö trenini kullandı... 

Gebze-Halkalı arası 115 dakikaya düştü!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Gebze-Halkalı Banliyö Projesi, İstanbul için sadece bir banliyö demir yolu hattı değil bu hat İstanbul’un tüm raylı sistemlerini birleştiren ana omurgadır'' diye konuştu. 

Gebze-Halkalı Banliyö Hattı açıldı!

Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hatları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Bu hat, saatte tek yönde 75 bin, gündeyse 1 milyon 700 bin yolcu taşıyacak'' dedi.

Gebze-Halkalı demir yolu hattı havadan görüntülendi!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün hizmete açılacak Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hattı'nın Kartal istasyonu drone ile görüntülendi.

Gebze-Halkalı demir yolu hattı bugün açılıyor!

İstanbul'da günde 1.2 milyon yolcu taşıması beklenen banliyö treni hattı bugün açılıyor. Halkalı-Gebze Marmaray Hattı için son hazırlıklar tamamlandı.

BTS: Gebze-Halkalı hattı açılışa hazır değil!

Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası (BTS), 31 Mart'taki yerel seçimden önce hizmete girmesi planlan Gebze ile Halkalı arasındaki yeni banliyö hattının henüz açılmaya uygun olmadığını belirtti.

Halkalı-Gebze Marmaray Hattı nereden geçecek?

63 kilometre uzunluğundaki Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci-Halkalı Banliyö Hatları ile 13,60 kilometre uzunluğundaki Marmaray’ın birleştirilmesiyle oluşan Halkalı-Gebze Marmaray Hattı nereden geçecek?

Halkalı-Gebze banliyö hattının açılışına 28 gün kaldı!

İstanbulluların uzun zamandır beklediği Halkalı-Gebze arası yeni banliyö hattının açılışına 28 gün kaldı. Sona yaklaşılan projede yeni istasyonlar belli oldu.

Halkalı-Gebze banliyö hattı 10 Mart'ta açılacak!

Halkalı-Gebze arasında bulunan banliyö tren hatlarında 2013 yılından beri süren yenileme çalışmalarında sona gelindi. Halkalı Gebze banliyö hattı 10 Mart'ta açılacak...

Gebze-Halkalı banliyö hattının açılış tarihi belli oldu!

TBMM Başkanı ve AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Gebze-Halkalı banliyö hattı için tarih verdi.

Halkalı- Sirkeci banliyö hattı açıldı mı Haberi

Halkalı- Sirkeci banliyö hattı açıldı mı

Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hatları’nın açılış töreni, Kartal Meydanı'nda Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ve vatandaşların yoğun katılımıyla düzenlendi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, törende yaptığı konuşmada, projenin hayata geçirilmesinden dolayı çok memnun olduklarını belirten Bakan Turhan, "Asrın projesi Marmaray’ı tamamlayacak ve bizleri kesintisiz bir İstanbul banliyo hattına kavuşturacak Gebze-Halkalı Banliyo Hattı’nın açılış törenine katıldığınız, bizimle aynı sevinci paylaştınız ve bu tarihi ana tanıklık ettiğiniz için teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum." dedi.

İstanbul'un şehir olduğu günden bu zamana kadar dünyanın en büyük ve muazzez kentlerinden biri olduğunu söyleyen Turhan, "Bugün de dünyanın en büyük şehirlerinden birisi olan İstanbul için tarihin her döneminde büyük projeler düşünülmüştür. Bu noktada bizler de Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda...