19 / 04 / 2024

halkalıda krediye uygun daire

halkalıda krediye uygun daire

Merkez, İstasyon ve Atakent Mahallelerinden oluşan Halkalı'da yer alan nitelikli konut projelerindeki satılık daire fiyatlarını mercek altına aldık. İşte Halkalı satılık ev fiyatları 2013 listesi...

İmar barışı yapıların yüzde 40’ını krediye uygun hale getirecek!

İmar barışı kanunu ile yaklaşık 13 milyon gayrimenkulün imar affından yararlanması bekleniyor.  Tapu kurucusu ve CEO'su Emre Erşahin, bu yapıların da yüzde 40'ının krediye uygun hale geleceğini söyledi.

İmar barışı ile ev krediye uygun olacak mı?

Torba Yasası kapsamında getirilen imar barışı ile iskansız ev krediye uygun olacak mı? İmar barışının ne faydası olacak?

Meydan Halkalı'da 0,75 faizle 120 ay taksit avantajı!

Meydan Halkalı'da 0,75 faizle 120 ay taksit avantajı sunuluyor. Gültaş İnşaat projesi Meydan Halkalı'da 2+1 fiyatları 495 bin TL'den başlıyor...

Ege Yakası Halkalı'da 6 bin 300 TL taksitle!

İstanbul Halkalı'da yer alan Ege Yakası Evleri'nde 6 bin 300 TL'den başlayan taksitlerle ödemeler yapılıyor.

Halkalı'da lüks sitede bahçıvan dehşeti: 2 ölü!

Küçükçekmece Halkalı'da bahçıvan olarak çalıştığı sitenin yöneticisini tartışma sonucu silahla vurarak öldürdüğü, güvenlik görevlisini de bıçakla yaraladığı iddia edilen kişi, intihar etti.

Meydan Halkalı'da teslimler 2017 Aralık'ta!

İstanbul'un en değerli bölgelerinden Halkalı'da Gül İnşaat - Gültaş İnşaat - Gülyapı A.Ş. ortaklığı tarafından hayata geçirilmekte olan Meydan Halkalı projesinde konutlar, home ofisler, mağazalar ve sosyal donatı alanları bulunuyor..

Kat irtifakı tapusu krediye uygun mu?

Bir arsa üzerinde inşa edilecek yapı için daha ortada inşaat yok iken bağımsız bölümlerin kat irtifakları kurulabiliyor. Peki, bu şekildeki bir ev için kredi kullanılır mı? Kat irtifakı tapusu krediye uygun mu?

Kat irtifakı daire krediye uygun mu?

Kat irtifakı; bir arsa üzerinde ileride kat mülkiyetine konu olmak üzere yapılacak veya yapılmakta olan yapının bağımsız bölümleri için kurulan hakka deniyor. Peki, kat irtifakı daire krediye uygun mu?

Özelleştirme İdaresi Halkalı'da ve Silivri'de arsa satacak!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Silivri Pirimehmetpaşa ve Küçükçekmece Halkalı'da bulunan Sağlık Bakanlığı'na tahsisli üç arsayı özelleştirme programı kapsamına aldı. 10 ilde 16 gayrimenkule ilişkin satışa verilen onay bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

1998 yılında Halkalı'da 3 milyar liraya daire!

1998 yılında Halkalı'da tamamı bitmiş 85 metrekarelik 2 oda 1 salon daireler 3 milyar liraya (153 adet altın parası), 135 metrekare büyüklüğündeki 3 oda 1 salon daireler ise 4.5 milyar liraya satılıyormuş.

Halkalı'da 40 bin konutluk yeni bir kent doğuyor!

1988 yılında Halkalı'da 895 hektar alanda kurulacak 40 bin evlik konutların temeli, Başbakan Özal tarafından atılacakmış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

1988 yılında Halkalı'da yeni bir kent doğacakmış!

1988 yılında Halkalı'da 895 hektar alanda kurulacak 40 bin evlik konutların temeli, Başbakan Özal tarafından atılacakmış. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından yürütülecek projenin ilk bölümü 120 milyar liraya mal olacakmış.

En hızlı konut satışı Halkalı'da!

Konutta arz fazlası tartışılırken, İstanbul’da bazı ilçelerde peynir- ekmek gibi konut satılıyor. Halkalı’da bir konut ortalama 1.3 günde satılırken, Kemerburgaz’da ayda bir işlem yapılıyor.

halkalıda krediye uygun daire Haberi

halkalıda krediye uygun daire


Küçükçekmece ilçesine bağlı bir semt olan Halkalı; Merkez, İstasyon ve Atakent Mahallelerinden meydana geliyor. Son yıllarda markalı konut projelerinin çoğaldığı Halkalı'da özellikle Atakent Mahallesi dikkatleri üstüne çekiyor. Düzenli bir yapılaşmanın görüldüğü Atakent aynı zamanda pek çok nitelikli projeye de ev sahipliği yapıyor. Bölgede konumlu ve yaşamın sürdüğü konut projelerindeki satılık fiyatları sizler için araştırdık. İşte sonuçlar... 


Yaşamın aktığı Halkalı projelerinde satılıklar 

Aşağıdaki listede ise Halkalı satılık ev fiyatları 2013'ü görebilirsiniz. 


Proje adı: Elite City 

Konut tipleri: 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 

Metrekare: 73 – 334 

Satış fiyat aralığı: 280 bin TL – 942 bin TL 


Proje adı: Astera Park 

Konut tipleri: 1+1, 2+1, 3+1 

Metrekare: 90 -155 

Satış fiyat aralığı: 250 bin TL'den başlıyor. 


Proje adı: Sevinç Evleri 2 

Konut tipleri: 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 

Metrekare: 99 – 228 

Satış fiyat aralığı: 120 bin...