19 / 04 / 2024

Hanehalkı Bütçe Araştırması istanbul

Hanehalkı Bütçe Araştırması istanbul

Her 4 liradan yaklaşık l'ini İstanbul halkı harcıyor. Hanehalkı tüketim harcamalarının yüzde 23,2'si İstanbullular tarafından yapıldı. İstanbul'da ise en yüksek pay yüzde 30,9'la konut ve kiraya gidiyor...

Bütçe dostu Renault - Clio sıfır kilometre araçlarının fiyat listesine güncelleme geldi! 25 Temmuz 2022 fiyat listesi

Uygun, bütçe dostu ve enerjik yapısıyla dikkat çeken Renault - Clio'nun fiyat listesi ve özellikleri birçok vatandaş tarafından takip edilmekte. Peki Renault - Clio fiyatları ve özellikleri neler? Detaylar haberimizde… İşte Renault Clio fiyat listesi 25 Temmuz 2022... 

Devlet hazinesine devredilen taşınmazlar için meclis araştırması önergesi verildi!

Belediyelerin borçları nedeniyle cami ve lojman gibi taşınmazları devlet hazinesine devrettiği iddialarının araştırılması amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin meclis araştırması önergesi verildi.

Kanal İstanbul'un tüm yönleriyle araştırılması için meclis araştırması önergesi verildi!

Kanal İstanbul Projesi'nin muhtemel etkilerinin tüm yönleriyle araştırılması amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Kemal Kılıçdaroğlu: Emlak vergisinden muhtarlara bütçe ayrılsın!

Manisa'da yaptığı ziyarette muhtarlarla bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, emlak vergisinden muhtarlarla bütçe ayrılması yönünde öneride bulundu.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınması için meclis araştırması önergesi verildi!

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınması sebebiyle ortaya çıkabilecek mağduriyetlerin araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Meclis Araştırması Komisyonu'nun görev süresi 1 ay daha uzatıldı!

Depremde alınması gereken tedbirlerle ilgili kurulan Meclis Araştırması Komisyonu'nun görev süresi 1 ay daha uzatıldı.

ABD ocak ayında 162,8 milyar dolarlık bütçe açığı verdi!

Piyasa beklentilerinin üzerinde gerçekleşen ABD'nin bütçe açığı 150 milyar dolar olarak tahmin ediliyordu.

Doğanlar Holding 2021'de inşaat sektörü için 600 milyon TL bütçe ayırdı!

Doğtaş ve Kelebek'in patronu Davut Doğan, 2021 yatırımları içerisinde inşaat sektörü olduğunu dile getirerek bu alanda 600 milyon TL bütçe ayrıldığını belirtti. 

Yurtdışı Yatırımcı Tutum ve Davranış Araştırması sonuçları 4 Şubat'ta açıklanıyor!

Türkiye’den konut alan yabancılar ile konut satışından sonra yaşanan süreçlerin masaya yatırıldığı Yurtdışı Yatırımcı Tutum ve Davranış Araştırması’nın sonuçları 4 Şubat'ta açıklanacak.

Bütçe uygulama sonuçları açıklandı!

Bütçe gelirleri geçen yıl 1 trilyon 29,5 milyar lira, bütçe giderleri ise1 trilyon 202,2 milyar lira olarak hesaplandı.

Suudi Arabistan'da 2021 bütçe kanunu onaylandı!

Suudi Arabistan'da 2021 yılına ait bütçe kanunu onaylandı.

Bütçe uygulama sonuçları açıklandı!

Bütçe gelirleri kasım ayında 109,7 milyar lira, giderleri ise 96,3 milyar lira olarak hesaplandı. Bütçe kasım ayında 13,4 milyar lira fazla verirken ocak-ekim döneminde, 132,1 milyar lira açık verdi.

Gayrimenkul Piyasası Araştırması 2020 Pazarlık Marjı toplantısı 8 Aralık'ta!

İstanbul Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. (İGD), “Gayrimenkul Piyasası Araştırması 2020- Pazarlık Marjı” adıyla İstanbul gayrimenkul piyasasına dair yaptığı araştırmanın sonuçlarını online bir basın toplantısıyla kamuoyu ile paylaşacak. 

Hanehalkı Bütçe Araştırması istanbul Haberi

Hanehalkı Bütçe Araştırması istanbul

Her 4 liradan yaklaşık l'ini İstanbul halkı harcıyor... Hanehalkı tüketim harcamalarının yüzde 23,2'si İstanbullular tarafından yapıldı. Türkiye istatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı Hanehalkı Bütçe Araştırmasının 2010-2011-2012 yıllarına ait verilerinin birleştirilmiş sonuçlarına göre, istabul'dan sonra yüzde 14,9'luk oranla Ege Bölgesi ikinci sırada yer aldı, bunu yüzde 11,7 oranıyla Akdeniz Bölgesi izledi. 


ASLAN PAYI YÜKSEK KİRAYA GİTTİ 

Harcama gruplarının dağılımına bakıldığında, Kuzeydoğu Anadolu Bölgesi'nde harcamalar içinde en yüksek payı yüzde 28,1'le gıda ve alkolsüz içecekler alırken, İstanbul'da ise en yüksek pay yüzde 30,9'la konut ve kiraya gidiyor. 


Akşam...