19 / 04 / 2024

Hanem Güneşli satılık ev

Hanem Güneşli satılık ev

Teslim tarihi Mayıs 2016 olarak belirlenen proede 44 konut ve 4 ticari ünite bulunuyor. Proje tek blok halinde hayata geçiyor. Peki Hane'm Güneşli nerede?

Valory Güneşli Satışta! Yeni proje

Valory Güneşli konut projesi Yiğitoğlu Kimya tarafından İstanbul'da inşa ediliyor. Proje kapsamında 216 daire hayata geçirilecek.

Kiralık ve satılık konut fiyatları nasıl düşecek mi?

Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör, bugünkü köşesinde kira fiyatlarındaki yükselişi kaleme aldı. Dilek Güngör, satılık ve kiralık ev fiyatlarının düşmesi için önerilerini gündeme getirdi. İşte o öneriler..

Konutta rekor üstüne rekor! Satılık ev fiyatları yüzde 172, kiralar yüzde 152 arttı! İstanbul yine zirvede!

Satılık ve kiralık ev fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksacom tarafından Türkiye'deki konut fiyat artışları ve konut fiyatları değerlendirildi. Bu kapsamda satılık ev fiyatlarının yüzde 172, kiraların yüzde 152 arttığı belirlendi...

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Kayseri Güneşli'de 1 milyon metrekarelik arazide villa yapılmasına tepki!

Kayseri’nin Güneşli Mahallesi’nde köylülerin 1960'da Tarım Meslek Lisesi yapımı için bağışladığı yaklaşık 1 milyon metrekare büyüklüğündeki alana Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin villa yapma kararına mahalle sakinleri tepki gösterdi.

Gölbaşı Prime satılık!

Odabaşılar Firması ortaklığında, Eymir Mahallesi'nde inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konseptiyle satışa çıktı. Peki Gölbaşı Prime satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm detaylar haberimizde...

Gönen'de satılık tarla fiyatları üç kat arttı!

Yalova bölgesinden bir çok tarım üreticisi Gönen'in çevre köylerine gelerek meyve fidancılık işi için yer almaya ya da kiralamaya başladılar. Artan talepler doğrultusunda kivi ekili bu bölgelerdeki satılık tarla fiyatları yükseldi. 

Satılık ve kiralıkta müstakil villalara talep arttı!

Koronavirüs tatil ve yazlık tercihlerini de etkiledi. Metropollerden uzaklaşmak isteyenler kıyılara koşuyor. Bodrum, Çeşme, Kaş, Ayvalık ve ilginçtir. Giresun en çok ilgi gören yerler. Satılık ve kiralıkta talep müstakil villalara yöneldi...

Samsun Çarşamba'da satılık 81 gayrimenkul!

Çarşamba Belediye Başkanlığı, Y. Kavacık, Uluköy, Güneşli, Dikbıyık, Kocakavak, Melik, Bafracalı'da yer alan 81 gayrimenkulü satışa çıkardı.

105 Güneşli satış ofisi!

105 Güneşli satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul'da Basın Ekspres Yolu üzerinde yükselen projede lansmana özel sınırlı sayıda home-ofis daireler bulunuyor.

Nirvana Güneşli satış ofisi!

Nirvana Güneşli satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. UMT İnşaat tarafından Basın Ekspres'te hayata geçirilen projede 156 konut, 9 dükkan ve 16 ofis bulunuyor.

Gökorman Sinpaş satılık daire!

Gökorman Sinpaş satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Gökorman projesinde yüzde 5 peşinat imkanı sunuluyor...

Luxera Güneşli satılık daire!

Toplam 250 adet konuttan meydana gelen Luxera Güneşli projesinde teslimlerin 2019 yılının ikinci yarısında gerçekleşmesi planlanıyor. Luxera Güneşli satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Hanem Güneşli satılık ev Haberi

Hanem Güneşli satılık ev

"Hane'm Güneşli nerede?" sorusuna İstanbul'un Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli bölgesi yanıtını verebiliriz. Proje Huma Yapı ve Mar Tur tarafından inşa ediliyor. 


Bağcılar Hane'm Güneşli'de konutların metrekare birim fiyatı 4 bin TL'den başlıyor. Proje 44 adet daire ile birlikte 4 adet ticari birimden oluşuyor. 


Hane'm Güneşli Konutları kapalı yüzme havuzu, kapalı ve açık otoparkları, fitness salonu, buhar odası, sauna, vitamin bar gibi sosyal imkanlara sahip. 


Tek bloktan meydana gelen Hane'm Güneşli Residence'de teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. 


Hane'm Güneşli nerede?

Güneşli Hane'm Evleri konum olarak 212 İstanbul Power Outlet AVM’ye 5 dakika, toplu taşımaya 5 dakika,  Atatürk havalimanına 15 dakika, TEM ve E-5 trafik akslarına 10 dakikalık mesafede bulunuyor. 


16 soruda Hane'm Güneşli projesi!


Hane'm Güneşli satış ofisi 

Telefon: 0212 123 4567

Web: