29 / 03 / 2024

Harmony Towers ödemeleri

Harmony Towers ödemeleri

Eroğlu Gayrımenkul, yatırımcıları Bursa’ya değer katan projesi Harmony Towers’da hemen yaşamaya davet ediyor. 28 Şubat’a kadar geçerli olacak kampanya, peşinatsız bin 900.- TL taksit ve hemen teslim avantajları sunuyor.

Bursa Harmony Towers’dan yüzde 20 indirim fırsatı!

Eroğlu Gayrimenkul yatırımcılara, Bursa’ya değer katan projesi Harmony Towers’da hemen yaşamak isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat sunuyor. Bu kampanya ile projeye yatırım yapmak isteyenler, peşinatsız yüzde 20 indirim ve 0,99 faiz oranlı banka kredisi imkânıyla evlerini hemen teslim alabiliyor.

Harmony Towers’dan kaçırılmayacak bahar fırsatı!

Bursa’da yükselen Harmony Towers, yatırımcılarını sunduğu bahar kampanyası ile peşinatsız 2 bin 400 TL taksit ve hemen teslim avantajı ile ev sahibi yapıyor..

Bursa Harmony Towers'ta 1.900 TL taksitle!

Bursa Harmony Towers'ta 28 Şubat 2018 tarihine kadar kadar geçerli olacak kampanya ile peşinatsız 1.900 TL taksit ve hemen teslim avantajları sunuluyor.

Bursa Harmony Towers'ta peşinatsız 1.900 TL taksitle!

Bursa'nın Nilüfer bölgesinde hayata geçirilen Harmony Towers projesi Eroğlu Gayrimenkul imzasını taşıyor. Projede peşinatsız 1.900 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor. 

Harmony Towers'ta peşinatsız kampanya!

Eroğlu Gayrımenkul, yatırımcıları Bursa’ya değer katan projesi Harmony Towers’da hemen yaşamaya davet ediyor. 28 Şubat’a kadar geçerli olacak kampanya, peşinatsız bin 900.- TL taksit ve hemen teslim avantajları sunuyor.

Bursa Harmony Towers’tan evini bugün al, hemen taşın!

Harmony Towers projesi yatırımcılarına 15 Aralık tarihine kadar geçerli olan bin 900 TL taksitli, peşinatsız ödeme planı ile hemen teslim imkanı sunuyor.

Eroğlu Gayrimenkul konut kampanyasına 3 projesiyle katıldı!

Eroğlu Gayrimenkul, ‘20 yıl vadeli ve düşük faizli konut kredisi’ kampanyasına Skyland İstanbul, Harmony Towers ve Merter Platform projesiyle katılıyor.

Eroğlu Gayrimenkul 4 projesiyle GYODER kampanyasına dahil oldu!

GYODER’in konut seferberliği kampanyasına Eroğlu Gayrimenkul; Skyland İstanbul, Harmony Towers, Merter Platform ve Yeni Moda projeleriyle katılıyor.

Eroğlu Gayrimenkul, GYODER kampanyasına destek oluyor!

GYODER’in başarısız darbe girişiminden gayrimenkul sektörünün etkilenmemesi için başlattığı konut seferberliği kampanyasına Eroğlu Gayrimenkul; Skyland İstanbul, Harmony Towers, Merter Platform ve Yeni Moda projeleriyle katılıyor.

Harmony Towers'ta metrekaresi 3 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

Eroğlu Gayrimenkul’un 160 milyon TL’lik yatırım ile 42 bin 663 metrekarelik bir arazi üzerinde inşa ettiği Harmony Towers, Bursa’ya değer katıyor. Harmony Towers, banka kredisiz 48 ay vade imkanı ve 3 bin TL’den başlayan metrekare fiyatlarıyla satışta.

Bursa Harmony Towers'da bayrama özel indirim!

Bursa Harmony Towers'da bayrama özel indirim fırsatı sunuluyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edilen dairelerin yer aldığı projede teslimler hemen gerçekleşiyor.

Harmony Towers projesine yoğun ilgi!

EROĞLU Gayrimenkul'un Seyrantepe'deki Skyland İstanbul ve Bursa'nın yeşil ilçelerinden Nilüfer'deki Harmony Towers projeleri fuarda tanıtılırken, özellikle bu projeleri Körfez bölgesindeki yatırımcılardan büyük ilgi gördü.

Eroğlu Gayrimenkul, Cityscape Fuarı’na katılıyor!

Eroğlu Gayrimenkul, dünyanın en önemli gayrimenkul etkinliklerinden biri olan Cityscape Global’da, projelerini yatırımcılarına tanıtıyor. Şirket Seyrantepe’deki Skyland İstanbul ve Bursa’nın yeşil ilçelerinden Nilüfer’deki Harmony Towers projelerini tanı

Harmony Towers ödemeleri Haberi

Harmony Towers ödemeleri


Bursa’nın hızla gelişen bölgeleri arasında yer alan Nilüfer İlçesi’nde konumlanan, mimarisi, kalitesi ve estetik detayları ile öne çıkan Harmony Towers, bin 900.-TL taksit ve 0 peşinat seçeneğiyle yeni sahiplerini bekliyor.

Harmony Towers projesinde kampanya, 28 Şubat’a kadar devam ediyor.  1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutların yer aldığı Harmony Towers, 6 katlı Teras Evleri, 23 ve 28 katlı kulelerinden izlenebilen Uludağ manzarası ile huzurlu ve pozitif bir yaşam düşleyenlerin vazgeçilmezleri arasında bulunuyor. 

Harmony Towers, 5 bin 500 metrekare büyüklüğündeki özel peyzaj alanının yanı sıra fitness salonu, çok amaçlı spor sahası, açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk kulübü ve çocuk oyun alanları sunuyor.


Web: http://www.harmonytowers.com/