26 / 04 / 2024

Hasan Karal

Hasan Karal

Rize'nin İyidere, Derepazarı, Çamlıhemşin, Fındıklı ve Güneysu ilçelerinde  binaların dış cepheleri yöresel mimariye uygun şekilde tasarlanıyor. 

Rize Havalimanı ihalesi 8 Eylül'de!

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Havalimanı'nın ihalesinin 8 Eylül'de yapılacağını bildirdi.

Rize'ye havalimanı geliyor!

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize milletvekilleri olarak sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle havaalanı konusunda kapsamlı çalışma yapacaklarını belirterek, "Çalışmadan elde edilecek verileri Başbakanımıza ileteceğiz" dedi...

Ovit Dağı'nda yapılan tünelin 900 metrelik bölümü tamamlandı!

Zorlu kış aylarında geçiş vermeyen Rize-Erzurum kara yolu güzergahındaki Ovit Dağı'nda yapımı süren tünelin 900 metrelik bölümü tamamlandı

Rize Şimal AVM'de çalışmalar sürüyor!

İnşaat çalışmaları devam eden Rize Şimal AVM'nin bölgeye değer katması bekleniyor. AK PARTİ Rize Milletvekili Hasan Karal AVM ile ilgili olarak; "Rize alışveriş merkezi ile anlık uğranılan yer olmaktan çıkacak" dedi.  

Kamu yatırımlarına en büyük engel istimlak sorunları!

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, kentte kamu yatırımlarının önündeki en büyük engelin istimlak sorunları ve maliyetleri olduğunu belirtti. AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, devam etmekte olan projelerle ilgili bilgiler verdi.

Rize Veliköy kentsel dönüşüm istiyor!

AK Parti Rize milletvekili Hasan Karal, Veliköy köyündeki vatandaşlarla bir araya geldiği toplantıda vatandaşların kentsel döşüm talepleriyle ilgili değerlendirmede bulundu.

Rize Havalimanı ihalesi 8 Eylül'de!

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Havalimanı'nın ihalesinin 8 Eylül'de yapılacağını bildirdi.

Rize'nin yeni havalimanı bin günde tamamlanacak!

Rize Milletvekili Hasan Karal, ''Havalimanın ihaleye hazır hale gelebilmesi için bütün dosyanın hazır hale gelebilmesi lazım. Projemizin imar planlarının durdurulmasından sonra arkadaşlarımızla çalıştık ve biz imar planlarıyla ilgili mahkemeler bitmeden bu işin ihale sürecini başlattık.''dedi.

Rize Havalimanı ihaleye çıkıyor!

Rize milletvekili Hasan Karal: ''Rize için ortaya koyduğumuz projeler günü kurtarma projeleri değildir. Havalimanı için ÇED süresi başladı. 10 günlük bir süresi var. 10 günlük sürenin bitmesinden sonra ihale çalışmaları hemen başlayacak.'' dedi.

Rize İyidere Lojistik Merkezi'nin ihalesi sonuçlandı!

Rize Milletvekili Hasan Karal,“İyidere lojistik merkezimizin proje ihalesi sonuçlandı ve ihaleyi alan firmada belli oldu. Proje çalışmaları fiilen başlayacak. Lojistik merkez projesi Rize’nin değil Türkiye’nin en büyük projelerinden bir tanesidir.'' dedi

Rize Pehlivantaşı Tüneli'nde ışık göründü!

Rize Merkez Pehlivantaşı Duble Yolu'nun Pehlivantaşı Tünellerinde iki taraftan devam eden çalışmalar neticesinde tüneller birleştirildi. Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Hikmet Ayar, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap tüneli inceledi.

Rize-Artvin Havalimanı 2016 yatırım programına teklif edildi!

Ak Parti Rize Milletvekili HASAN Karal, Rize-Artvin Hava Limanı’nın Kalkınma Bakanlığı’nın 2016 yılı yatırım programına alınması için Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nca 750 Milyon TL’lik proje teklifinde bulunulduğunu açıkladı.

Hasan Karal, Rize'deki projeleri değerlendirdi!

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize’de yapımı devam eden, biten ve projelendirme aşamasındaki yatırımları değerlendirdi. Basın mensuplarıyla buluşan Karal, soruları yanıtlayarak Rize’deki projeler hakkında bilgiler verdi.

Salarha Tüneli ne zaman başlayacak?

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Salarha Tüneli çalışmalarının yakın bir tarihte Dörtyol taralından başlayacağını belirtti.

Rize- Artvin Havalimanı için 100 milyon ton kaya gerek!

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize- Artvin Havalimanı'nın ihalesinin gelecek yıl yapılacağını söyledi. Karal, havalimanının deniz dolgusu için 100 milyon ton kaya gerektiğini belirtti.

Hasan Karal Rize'deki projeleri anlattı!

Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Havalimanı ve Yeşil Yol Projesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu Rize Milletvekili Hasan Karal, basın mensupları ile bir araya geldiği toplantıda, Rize’nin gündemine dair sorularını yanıtladı.

Hasan Karal Haberi

Hasan Karal

Rize'nin İyidere, Derepazarı, Çamlıhemşin ve Güneysu ilçelerindeki binaların dış cepheleri yöresel mimariye uygun hale getiriliyor. Belirlenen yaklaşık 300 betonarme evin dış cephesine yöre mimarisine uygun ahşap kaplama yapılıyor. Çamlıhemşin ve Güneysu'da yer alan binaların büyük bölümünde çalışmalar tamamlandı. 


AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan ile Güneysu ilçesindeki çalışmaları yerinde inceledi.


Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Hasan Karal, "Yaklaşık olarak 3 ilçenin yöresel mimari dönüşümü 20 milyon liraya denk geliyor. Diğer ilçelerdeki çalışmalar bunun dışında kalıyor. Çamlıhemşin büyük ölçüde tamamlandı. İyidere ihalesi yapıldı ve devam ediyor. Güneysu ilçesi ikinci etap başladı. 2018 yılı içerisinde bütünü ile tamamlanır diye düşünüyoruz." açıklamasında bulundu.


"İlçe ilçe tüm Rize'ye yaymayı hedefliyoruz"

Yerel mimariye çok önem verdiklerinin altını çizen Karal,...