25 / 04 / 2024

hasanağa osb

hasanağa osb

Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi, üretim alanını bu yıl sonunda yüzde 40 oranında artıracak. Hasanağa OSB, ülke ekonomisine katkısını da yaklaşık 400 milyon dolara çıkaracak...

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Skala Hasanağa satışta! Teslimler Haziran'da! 

Skala Hasanağa projesinde vade fırsatıyla konut satışları başladı. Peki Skala Hasanağa projesinde konut fiyatları ne kadar? Projede hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar..

TMSF, Bank Asya'nın İzmir Torbalı Pancar OSB'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İzmir Torbalı Pancar OSB'de yer alan alan gayrimenkulünü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

Samsun'a yeni OSB müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 2 bin 600 dönümlük yeni OSB alanıyla ilgili gelecek hafta tescil işlemi yapılacağını açıkladı. 

Gebze-OSB metro hattı 2023'te hizmete açılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın 2023 senesinde Gebze-OSB metro hattının hizmete açılacağını dile getirdi.

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarla büyüyor!

Bursa'nın gelişim bölgesinde yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi son 10 yılda yatırımlarla sanayi alanında büyüme kaydetti. OSB'de faaliyet gösteren firma sayısı bu dönemde iki kat artış kaydetti. 

İzmir Torbalı'da Mobilya OSB inşa ediliyor! 

İzmir'in Torbalı ilçesinde içerisinde meslek yüksekokulunun da yer aldığı Mobilya OSB’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, çalışmaların son aşamaya geldiğini dile getirdi.

Tatvan'a yeni OSB geliyor!

Tatvan Belediyesi ile Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası, kurulması planlanan OSB için Diyarbakır OSB'yi inceleme ziyareti gerçekleştirdi. Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Adabağ, OSB ile ilgili açıklamalarda bulundu.

OSB yatırımında yeni düzen! 5 aşamada değişen OSB algısı!

Kent merkezleri ile OSB’ler arasında kurulacak planlı ilişkiler, toplu taşıma olanaklarından yararlanmayı sağlayacak, kent imar planları OSB merkezli tasarlanacak. İşte 5 aşamada değişen OSB algısı....

Cengiz Şimşek: Gaziantep OSB'de fabrikalar kapanmadı, yeni tesisler açıldı!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (GAOSB) Başkanı Cengiz Şimşek, 43 milyon 250 bin metrekare alanla Türkiye’nin en büyük OSB’sine sahip olduklarını söyleyerek, ''Pandemi nedeniyle kapanan fabrikamız olmadığı gibi bu süreçte yeni açılan tesislerimiz var” açıklamasında bulundu.

Bursa Hasanağa'da emekli TOKİ sakinlerine sosyal tesis!

Bursa'da Hasanağa bölgesinde emekliler için yapılan toplu konutlarda yaşayan vatandaşların ihtiyacını karşılamak için 3 bin 500 kişinin yaşadığı bölgeye sosyal tesis inşa edilecek.

Çanakkale Çan'a OSB müjdesi!

ÇANAKKALE'nin Çan ilçe Belediye Başkanı Bülent Öz, ilçeye Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulması hakkında hazırladığı dilekçeyi, Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal’a sundu.

More Kontrat Tasarım Ve İnşaat Anonim Şirketi Tuzla Osb Şubesi açıldı!

More Kontrat Tasarım Ve İnşaat Anonim Şirketi Tuzla Osb Şubesi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Karaman tarafından açıldı.

hasanağa osb Haberi

hasanağa osb

Bursalı üreticinin yeni gözdesi Ha­sanağa Organize Sanayi Bölgesi (HOSAB), bu yıl sonunda 111 hek­tar olan alanını, yüzde 40 oranında artışla, 155 hektara çıkaracak. 70 milyon doları ihracat olmak üzere Türkiye ekonomisine yıllık 200 milyon dolar katkı sağlayan bölge, Islah OSB düzenlemesi çerçeve­sinde Karsan, Delphi ve Cansan Alüminyum firmalarını da bölgeye dahil edecek. 2008’de 42 olan faal firma sayısı bugün 95’e ulaşan HO­SAB, bu 3 büyük fabrikanın katılı­mıyla istihdamını 4 binden yakla­şık 8 bine yükseltecek. HOSAB’ın ülke ekonomisine katkısı da 200 milyon dolardan yaklaşık 400 milyon dolara çıkacak.


HİD adını HOSABSİAD olarak değiştiriyor

HOSAB Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Hasanağa İşverenler Derneği (HİD) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Korun, “OSB'lerin kurulmasında söz konusu olan üç modelden birisi de müteşebbis heyetle kurulan ve...