19 / 04 / 2024

Hasankeyf kar manzarası

Hasankeyf kar manzarası

Hasankeyf Kalesi olmak üzere Zeynelbey Türbesi, tarihi köprü ve İmam Abdullah Zaviyesi beyaz örtü altında kaldı. Kar kalınlığı 50 santimetreye ulaşırken, çok sayıda ziyaretçi bu ana tanıklık etmek ve görüntülemek üzere Hasankeyf'e geldi.

Bursa'da deniz manzaralı villa ihaleye çıkarılıyor

Bursa'nın Mudanya ilçesinde bulunan değerli bir taşınmaz, bir borç nedeniyle satışa çıkarıldı. Elmas Sokak mevkisindeki 8.635,51 m² alanlı arazi üzerinde yer alan 17 bloklu bir kompleksten oluşan ve 2 nolu villa niteliğindeki bağımsız bölüm, eşsiz deniz manzarasıyla dikkat çekiyor.

Hasankeyf Müzesi kapılarını açtı!

Batman'daki Ilısu Barajı HES Projesi kapsamında, kültürel varlıkları koruma kurtarma çalışmaları ile baraj gölü sahasında yapılan arkeolojik kazılarda çıkarılan eserlerin sergilendiği Hasankeyf Müzesi hizmete açıldı.

TOKİ yeni Hasankeyf’in inşa çalışmalarına hız verdi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  Ilısu Barajı göl sahasında kalan “Batman’ın Hasankeyf İlçesi 3 belde ve 105 köyde Kentsel Yeni Yerleşim Alanı”nda alt ve üst yapı ihtiyaçlarını karşılamak üzere yürüttüğü çalışmaları hızlandırdı.

Selective Blue'da ön talepte yüzde 20 kar fırsatı!

Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue, ilk çıkış fiyatları ile ön talep süreci boyunca yüzde 20 kar fırsatı sunuyor. Projede fiyatlar 550 bin liradan başlıyor..

Karşıyaka 360 Konutları'nın yüzde 77'si yaşam alanı!

Yüksek Vadi Evleri'nin yeni etabı Karşıyaka 360, muhteşem manzarası, yüzde 77'si yaşam alanlarına ayrılan farklı konsepti ile mutlu insanların yuvası olacak.

İzmir Karşıyaka 360 teslimleri ne zaman?

Dairelerin körfez manzarasına cepheleri bulunan proje İzmir İl'i Karşıyaka İlçe'sinde yükseliyor. Projede satışlar Kasım ayının 15'inden sonra belirlenecek. Peki İzmir Karşıyaka 360 teslimleri ne zaman?

Renk Yapı Loca Karşıyaka Projesi!

Dairelerin körfez manzarasına cephesinin bulunduğu Loca Karşıyaka projesi tek blok 14 kat şeklinde yükseliyor. Renk Yapı Loca Karşıyaka Projesi toplam 48 adet daireden oluşuyor.

3. Köprü manzarasıyla deniz keyfi!

Yavuz Sultan Selim adı verilecek olan 3. Boğaz Köprüsü’nün yapımı sürerken, sıcak havadan bunalanlar ise Poyrazköy’deki plajlarda köprü manzarası eşliğinde denizin keyfini çıkarıyor. İşte ayrıntılar...

Loca Karşıyaka'da 195 bin TL'ye 1+1!

Loca Karşıyaka şehir karmaşasından uzak bir o kadar da merkezi yeri ve körfezin muhteşem manzarasıyla alıcılarını bekliyor. Projede daire fiyatları 195 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dağ evleri nasıl dekore edilir?

Nasıl yaz geldi mi deniz, güneş ve kum hayalleri kuruyorsak kış geldiğinde de şöyle bol kar manzarasına karşı şömineli bir dağ evinde olmayı hayal ederiz. Peki dağ evleri nasıl dekore edilir?

Hasankeyf'teki Zeynelbey Türbesi'nin taşınma ihalesi 29 Ocak'ta!

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde bulunan 650 yıllık Zeynel Bey türbesinin taşınma işlemi DSİ Genel Müdürlüğü Barajlar ve HES Dairesi Başkanlığı tarafından ihaleye çıkarıldı. İhale 29 Ocak'ta gerçekleşecek...

Hasankeyf'te arsa fiyatlarına göl manzarası dopingi!

Yapımı süren Ilısu Baraj Gölü altında kalacak olan Batman'ın Hasankeyf ilçesinde baraj gölü etrafındaki arsaların fiyatı yüzde 100 oranında arttı. Arsa fiyatlarındaki artışın sürmesi bekleniyor

Hasankeyf'te göl manzarası arsa fiyatlarını artırdı!

Dicle Nehri üzerinde 8 yıl önce yapımına başlanan ve Türkiye'nin hidroelektrik üretiminin yüzde 10’unu sağlayacak Ilısu Baraj Gölü altında kalacak olan Batman'ın Hasankeyf ilçesinde baraj gölü etrafındaki arsaların fiyatı yüzde 100 arttı.

Hasankeyf kar manzarası Haberi

Hasankeyf kar manzarası


Hasankeyf ilçesinde kartpostallık görüntü oluştu. 4 gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle başta tarihi Hasankeyf Kalesi olmak üzere Zeynelbey Türbesi, tarihi köprü ve İmam Abdullah Zaviyesi beyaz örtü altında kaldı. Son yılların en yoğun kar yağışı nedeniyle ilçedeki kar kalınlığı 50 santimetreye ulaşırken, çok sayıda ziyaretçi bu ana tanıklık etmek ve görüntülemek üzere Hasankeyf e geldi. 


Kaymakam Temel Ayça, kar altında kalan tarihi mekanların muhteşem göründüğünü belirterek, "Batman'ın yanı sıra çok sayıda kişinin bu güzelliği görmek için ilçeye geldi. Herkesi. Hasankeyf in bu güzelliğini fotoğraflamaya davet ediyorum" dedi. 


Belediye Başkanı Vahap Kuşen ise Hasankeyf ilçesine ilk kez bu kadar kar düştüğüne tanıklık ettiğini söyledi. 

Kar kalınlığının 70 santimetreye ulaştığını ifade eden Kuşen. "Kar. Hasankeyf in tarihi ve kültürel dokusunu gelinlik gibi süsledi....