25 / 04 / 2024

Hasanoğlu ankara projesi

Hasanoğlu ankara projesi

Ziraat Katılım Bankası’nın konut finansman oranlarındaki indirim kampanyasına Hasanoğlu Şirketler Grubu’ndan da destek geldi. Banı Evleri projelerinden 0,99 vade oranı ve 180 aya varan vade seçenekleriyle hemen teslim daire satın alınabilecek...

Hasanoğlu Şirketler Grubu Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Hasanoğlu Şirketler Grubu'nun Beykoz projesi başlıyor. Proje 700 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilecek.

Hasanoğlu İnşaat Beykoz projesi için ön talep topluyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, HSN Kentsel Dönüşüm markasıyla şehir merkezlerine yakın konumlarda inşa etmeyi planladığı nitelikli konutlar için ilk projesini 400 milyon TL proje yatırım bedeli ile Beykoz’da hayata geçirecek. Proje için ön talep toplanmaya başlandı.

Hasanoğlu İnşaat Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Hasanoğlu Şirketler Grubu’nun iştirak firması HSN Kentsel Dönüşüm, arsa yatırımları ve proje geliştirme çalışmalarında düğmeye bastı. Firmanın hayata geçirmeyi planladığı ilk proje İstanbul’un parlayan yıldızı Beykoz’da inşa edilecek...

Hasanoğlu İnşaat’ın Türkiye için kazanç vakti kampanya stokları tükendi!

Hasanoğlu İnşaat 2 projesi ile destek verdiği ‘Türkiye için kazanç vakti’ kampanyasına dahil olan tüm dairelerini sattı.

Hasanoğlu Banu Evleri Ispartakule satılık daire!

Banu Evleri Ispartakule 2 projesi Hasanoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. 14 katlı dört bloktan oluşan Banu Evleri 2 projesinde teslimler 2018 yılında yapılacak...

Hasanoğlu Banu Evleri 2 teslim tarihi!

Banu Evleri 2 projesi 14 katlı dört blok olarak yükseliyor. Hasanoğlu İnşaat imzası taşıyan proje yüzde 60 oranında tamamlandı...

Cubes Ankara Projesi satış ofisi!

200 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Cubes Ankara projesi Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY imzası taşıyor. Proje 2 blok olarak yükseliyor...

Çukurambar Cubes Ankara projesi geliyor!

Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY işbirliğiyle hayata geçirilen Çukurambar Cubes Ankara projesi 24 Nisan'da basına tanıtılacak. Cubes Ankara projesi karma konseptte dizayn edildi.

Türkerler Mahall Ankara projesi Nisan'da teslim!

Türkerler Mahall Ankara projesi Nisan'da teslim ediliyor. Mahall Ankara'da metrekare fiyatı 5 bin TL'den başlıyor...

Hasanoğlu İnşaat konut seferberliği kampanyasına destek veriyor!

Hasanoğlu İnşaat; BanuEvleri Ispartakule 2’de 220 konut ve BanuEvleri Ispartakule 3’de 74 konut ile ‘Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye kampanyasına destek veriyor.

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara Projesi tüketici davasında son durum!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamad Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara Projesi tüketici davasında son durum açıklaması yaptı.

Hasanoğlu İnşaat, ülke ekonomisi güveniyor!

Hasanoğlu İnşaat olarak 2016 yılı bizim için önemli bir yıldı. Ocak ayında BANUEVLERİ ISPARTAKULE 2 Projemize başlamanın heyecanını yaşarken, Aralık ayında BANUEVLERİ ISPARTAKULE 3 Projemizin teslimini yapmanın mutluluğunu yaşadık.

Kocalar Yatırım'dan Başka Ankara projesi geliyor!

Ankara Keçiören'de hayata geçirilen Başka Ankara projesi 8 blok şeklinde yükseliyor. Kocalar Yatırım imzasına sahip Kocalar Başka Ankara projesi 525 konut ve 25 villadan meydana geliyor.

Hasanoğlu ankara projesi Haberi

Hasanoğlu ankara projesi

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Ziraat Katılım Bankası’nın finansman oranlarında indirim kampanyasına Banu Evleri projeleriyle destek oldu. 5 Ağustos'tan itibaren geçerli olacak kampanya kapsamında Banu Evleri Ispartakule 2 ve 3 projelerinden ev almak isteyenler tutarı 250 bine kadar daireleri 0,99 vade oranı ve 180 aya varan vade olanağı ile satın alabilecek. Hasanoğlu Şirketler Grubu’nun kampanyasından farklı bankalardan finansman desteği alan tüketiciler de faydalanabilecek.

255 milyon liralık yeni yatırım

Gelecek yatırımlarında Ispartakule’de iki, Bahçekent’te iki olmak üzere toplamda 4 yeni projeye imza atmaya hazırlanan Hasanoğlu Şirketler Grubu’nun 155 milyon liralık arsa yatırımı ile gerçekleştireceği projeleri toplamda 110 bin metrekare inşaat alanı ve 75 bin metrekare satılabilir alandan oluşacak. 4 yeni projenin toplam inşaat yatırım bedeli ise 255 milyon lira tutarında olacak.