29 / 03 / 2024

hasanoğlu inşaat banu evleri nerede

hasanoğlu inşaat banu evleri nerede

Hasanoğlu İnşaat Banu Evleri nerede sorusunun yanıtı krokili ve adresli bir biçimde haberimizin içinde yer alıyor

Hasanoğlu İnşaat Banu Evleri fiyat listesi!

Hasanoğlu İnşaat Banu Evleri fiyat listesi kapsamında 2+1, 3+1 ve 4+1 konutların tamamının fiyatları haberimizin içinde yer alıyor

Hasanoğlu İnşaat Banu Evleri ile CNR Emlak Fuarı’nda!

20 yılı aşkın süredir sektöründe başarılı projelere imza atan Hasanoğlu İnşaat, 11- 14 Eylül tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy’ de düzenlenecek olan CNR Emlak Fuarı’ nda...

Banu Evleri Ispartakule satış ofisi!

Banu Evleri Ispartakule satış ofisi kapsamında satış ofisinin telefon numarası, adresi ve web adresi haberimizin içinde yer alıyor

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Özreçber Ve Hasanoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özreçber Ve Hasanoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Reçber ve İbrahim Turgut tarafından kuruldu.

Hasanoğlu İnşaat Beykoz projesi için ön talep topluyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, HSN Kentsel Dönüşüm markasıyla şehir merkezlerine yakın konumlarda inşa etmeyi planladığı nitelikli konutlar için ilk projesini 400 milyon TL proje yatırım bedeli ile Beykoz’da hayata geçirecek. Proje için ön talep toplanmaya başlandı.

Hasanoğlu İnşaat Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Hasanoğlu Şirketler Grubu’nun iştirak firması HSN Kentsel Dönüşüm, arsa yatırımları ve proje geliştirme çalışmalarında düğmeye bastı. Firmanın hayata geçirmeyi planladığı ilk proje İstanbul’un parlayan yıldızı Beykoz’da inşa edilecek...

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Hasanoğlu İnşaat'tan 4 yeni proje geliyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Banu Evleri Ispartakule 2 projesinin anahtar teslimlerine başlarken 2019 yılında da dört farklı projeyi hayata geçirecek. 

Haluk Hasanoğlu: 2019 gayrimenkulde yatırım yılı olacak!

Hasanoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Hasanoğlu, inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Hasanoğlu, 2019'un sektör açısından yatırım yılı olacağını söyledi.

Hasanoğlu İnşaat’ın Türkiye için kazanç vakti kampanya stokları tükendi!

Hasanoğlu İnşaat 2 projesi ile destek verdiği ‘Türkiye için kazanç vakti’ kampanyasına dahil olan tüm dairelerini sattı.

Hasanoğlu İnşaat’tan Türkiye için kazanç vakti kampanyasına destek!

Hasanoğlu İnşaat, BANU EVLERİ Ispartakule 2 ve BANU EVLERİ Ispartakule 3 projeleri ile konutta başlatılan Türkiye için kazanç vakti kampanyasına katılıyor.

Bilal Başıbüyük, Hasanoğlu İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü oldu!

Bilal Başıbüyük, Hasanoğlu İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü oldu. Başıbüyük, önümüzdeki süreçte şirketin hedefleri doğrultusunda satış ve pazarlama stratejileri geliştirilmesine ilişkin çalışmalara öncülük edecek...

Hasanoğlu İnşaat uygun metrekare fiyatlarıyla yatırımcısının yanında! 

Hasanoğlu İnşaat ise Banu Evleri Ispartakule 2 ve Banu Evleri Ispartakule 3 projelerinde 2018 yılı konut metrekare ortalamasından daha uygun metrekare fiyatlarıyla her zaman olduğu gibi yine yatırımcısının yanında yer alıyor.

Hasanoğlu İnşaat dev indirim kampanyasını uzattı!

Hasanoğlu İnşaat, tüm peşin ve konut kredili satışlarda yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat kampanyasını 15 gün daha uzattı. 

hasanoğlu inşaat banu evleri nerede Haberi

hasanoğlu inşaat banu evleri nerede

Banu Evleri projesi toplamda 51 bin metrekarelik alan üzerinde Ispartakule'de Hasanoğlu İnşaat tarafından yükseliyor. 2 etap halinde yükselen Hasanoğlu İnşaat Banu Evleri nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 

Hasanoğlu İnşaat Banu Evleri projesi kapsamında konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde müşterilere sunuluyor. Banu Evleri Ispartakule projesi kapsamında toplam konut sayısı 160'ken projede 16 adet villa bulunuyor. 

Ispartakule Banu Evleri'den toplamda 15 bin metrekarelik kısım doğal park olarak tasarlandı. Projede yüzde 25 sonrasında 36 aya kadar vadelendirme seçeneği sunuluyor. Banu Evleri Projesi kapsamında konutların 2014 yılının Mart ayında teslim edilmesi planlanıyor. Hasanoğlu İnşaat Banu Evleri nerede sorusundan önce projedeki konutların fiyatlarından bahsedelim...

Hasanoğlu Banu Evleri fiyat listesi 

115 metrekarelik 2 oda 1 salon konutlar 260 bin TL'den

123 metrekarelik 2 oda...