24 / 04 / 2024

hasoğlu yapı-gül yapı-kalkavanlar zeytinburnu

hasoğlu yapı-gül yapı-kalkavanlar zeytinburnu

Kalkavan, Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat, iki yıl önce ihalede satın aldığı TOBB Zeytinburnu projesine Mart 2014'te başlıyor. TOBB Zeytinburnu projesinde rezidans, ofis, kongre merkezi, otel ve AVM inşa edilecek...

Keban Baraj Gölü'nde köprü yapım projesi mecliste!

Keban Baraj Gölü üzerinde köprü yapımı projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Şaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İznik Gölü çevresindeki doldurma faaliyetleri TBMM'de!

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, İznik Gölü çevresinde belediyelerce yürütülen doldurma faaliyetine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Manisa Sarıgöl'e yeni imar planı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş Köroğlu, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’u ziyaret etti. Sarıgöl’e yeni imar planı için bir araya gelen başkanlara 1/5000 ve 1/1000’lik imar planlarına yönelik yüklenici firma tarafından sunum yapıldı.

İznik Gölü'nün etrafında yapılaşma olduğu iddiası mecliste!

Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, İznik Gölü'nün etrafında yapılaşma olduğu iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Kayışoğlu sorularını İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya iletti.

İznik Gölü çevresindeki dolgu çalışması için soru önergesi hazırlandı!

Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, İznik Gölü çevresinde yapılan dolgu çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Kayışoğlu sorularını Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na sordu..

Burdur Gölü eylem planı için imzalar atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Burdur Gölü Havzası ve Eylem Planının İlanı ve İmza Töreni’ne katıldı.

Gül Yapı Gül Park projesi ulaşım!

Gül Yapı Gül Park projesi ulaşım bilgileri kapsamında metrobüse ve hastaneye 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. Gül Yapı imzası taşıyan Gül Park Yaşam Esenyurt’ta yükseliyor.

Manisa Sarıgöl Mimar Sinan İlkokulu’na ek bina yapılacak!

Sarıgöl Mimar Sinan İlkokulu’na yapılacak olan iki katlı altı derslikli ek bina yapımı için kolları sıvayan Serkan Mintaş, ilçe kaymakamı ve ilçe milli eğitim müdürüyle birlikte esnafları dolaşarak ek binanın yapılması için destek arıyor.

Özbayraktaroğlu Yapı Otomotiv Gıda Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbayraktaroğlu Yapı Otomotiv Gıda Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Songül Derdiyok tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da Zeytinburnu, Sümer Mahallesi'nde kuruldu.

Nevşehir Acıgöl'de yapılacak hastanenin ihalesi 29 Nisan'da!

NEVŞEHİR Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde sağlık tesisleri açısından en büyük eksikliklerinden olan hastane binasının yapımına yakında başlanacak. Hastane binasında 5 yatak odası 2 bin 753 metre kare inşaat alanına sahip olacak.

Çolakoğlu Yapı Mostar Life satılık!

Çolakoğlu Yapı Mostar Life satılık daireler 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. 15 blok şeklinde yükselen proje Çolakoğlu Grubu tarafından inşa edilecek. Projenin ön talep süreci devam ediyor.

Sapanca Gölü’nün su seviyesi 3 metre yükseldi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Sapanca Gölü’nün suya doyduğunu ve su seviyesinin 3 metre yükseldiğini belirterek, tarım arazilerine zarar vermemesi için gölden su tahliyesi yapıldığını söyledi.

Kalkavan-Gül Yapı-Hasan Sever ortaklığından Şadan Kalkavan için taziye ilanı!

Kalkavan-Gül Yapı-Hasan Sever İnşaat ortaklarından, Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticisi Şadan Kalkavan, 11 Mart 2015 tarihinde vefat etti. Kalkavan-Gül Yapı-Hasan Sever İnşaat ortaklığı Kalkavan için taziye ilanı yayınlattı..

hasoğlu yapı-gül yapı-kalkavanlar zeytinburnu Haberi

hasoğlu yapı-gül yapı-kalkavanlar zeytinburnu


TOBB Zeytinburnu projesi Denizcilik sektöründe faaliyet gösteren Şadan Kalkavan Holding, Hasoğlu Yapı adıyla bilinen Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı işbirliğiyle yükseliyor. Kalkavan, Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat TOBB Zeytinburnu arazisini iki yıl önce gerçekleşen ihalede satın aldı.


Kalkavan, Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat proje için 1,14 milyar TL asgari bedel taahhüt etti. 73 bin metrekare büyüklükte olan TOBB Zeytinburnu arazisinin sahil yoluna ve deniza 250 metre cephesi var.


Karma projenin inşa edileceği TOBB Zeytinburnu projesinde rezidans, ofis, AVM, otel, kongre merkezi olacak. TOBB Zeytinburnu projesinin bir kısmı imar durumuna bağlı olarak kongre merkezi, lüks otelleri ile turizm yatırımı olarak değerlendirilirken, diğer yarısında rezidans, ofis ve AVM inşa edilecek.



Gülcihan...