20 / 04 / 2024

Hatay Büyükşehir teleferik ihalesi

Hatay Büyükşehir teleferik ihalesi

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay ili, Antakya İlçesi Habib-İ Neccar Dağı arası 1100 metre uzunlukta teleferik yapımı ve 22 yıla kadar işletilmesini 61 milyon 312 bin 515 TL muhammen bedelle ihale ediyor.

Hatay Büyükşehir'den 61.3 milyon TL'ye teleferik yapım işi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay ili, Antakya İlçesi Habib-İ Neccar Dağı arası 1100 metre uzunlukta teleferik yapımı ve 22 yıla kadar işletilmesini 61 milyon 312 bin 515 TL muhammen bedelle ihale ediyor.

Hatay Büyükşehir'den 27.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait Hatay ili, Antakya ilçesi, Saraycık Mahallesi, 3447 parselde yer alan taşınmazı 27 milyon 319 bin 250 TL'ye satıyor. 

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden imar tadilatı planlaması açıklaması!

Hatay Büyükşehir Belediyesi; son günlerde bazı kişilerin, arazilerin imara açılması veya imar planı tadilatlarının çözümlenmesi için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın adını kullanması yönünde bildiri yayınladı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde proje mesaisi başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Sümela Teleferik Projesi ve Çal Mağarası ile ilgili süreçleri masaya yatırdı ve bu projelerdeki yol haritasını belirledi.

Hatay Büyükşehir Kasım ayı toplantısı yapıldı!

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu’nun 13’üncü maddesi gereğince Kasım Ayı Olağan Toplantısı’nın 2. birleşimi dün gerçekleşti.

Hatay Büyükşehir'den muhtarlık ofisi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından Antakya ilçesine bağlı Esentepe Mahallesine kazandırılan muhtarlık ofisinin açılışı gerçekleşti.

İzmir Büyükşehir'den yeni otopark!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belelediyesi Hatay'da yeni bir otopark inşa ediyor.

Hatay Büyükşehir yeni yollar açıyor!

Kentte hayata geçirdiği yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Gülkent Mahallesi’nde halkın kullanımına sunmak üzere yeni yol açma, genişletme çalışması gerçekleştirdi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi yeni projeler için düğmeye bastı!

Hatay Belediyesi yeni projeler için düğmeye bastı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, yatırımcıları Hatay’a davet etmek üzere MIPIM 2017'ye katıldıklarını söyledi.

Hatay Büyükşehir projeleri MIPIM'e damga vurdu!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr.Lütfü Savaş dünyanın en büyük Gayrimenkul Yatırım ve Emlak Fuarı olan MIPIM’de Hatay’a çağ atlatacak projelerini tanıtıyor.

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi 11 Nisan'da toplanacak!

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi, 2017 yılı Mart Ayı toplantısı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın başkanlığında gerçekleşti. Meclis bir sonraki toplantısını 11 Nisan'da gerçekleşecek.

Hatay Büyükşehir Meclisi'nde 37 madde görüşüldü!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda 41 maddeden 37 maddesi görüşüldü. Toplantı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş başkanlığında gerçekleştirdi.

Hatay Büyükşehir'in imar toplantılarına yoğun ilgi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), "Hatay İli 1/100 000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı, 90 000 Hektar Alanda 1/5000 Ölçekli Revizyon ve İlave Nazım İmar Planı Yaptırılması İşi" çalışmaları kapsamında Hatay halkıyla buluşuyor.

Hatay Büyükşehir teleferik ihalesi Haberi

Hatay Büyükşehir teleferik ihalesi

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından, Hatay ili, Antakya İlçesi Habib-İ Neccar Dağı arası 1100 metre uzunlukta
teleferik yapımı ve 22 yıla kadar işletilmesi ihalesi yapılacak. İhalenin toplam muhammen bedeli 61 milyon 312 bin 515 TL olarak belirlendi. 

İlan metni:

TELEFERİK YAPIMI VE İNTİFA HAKKI İHALE EDİLECEKTİR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanlığından:

2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35. Maddesinin "A" Bendine Göre Kapalı Teklif Usulü (Açık Arttırma ) İle Antakya İlçesi Habib-İ Neccar Dağı Arası 1100 Metre Uzunlukta 370 Metre Kot Farkında 1200 Kişi/Saat Çıkışta Ve 1200 Kişi/Saat İnişte Taşıma Kapasitesine Sahip Teleferik Yapımı ve 22 Yıla Kadar İşletilmesi (İntifa Hakkı) İhalesine İlişkin Ayrıntılı Bilgiler Aşağıda Yer Almaktadır: 1-İdarenin a) Adresi : Adnan Menderes Cd. Cumhuriyet Alanı No: 2 31040 Merkez/HATAY b) Telefon ve faks...