16 / 04 / 2024

Hatay PAC Meydanı

Hatay PAC Meydanı

Kente yeni meydanlar kazandırmaya devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi yeni projesi için kolları sıvadı.

Hatay'ın tarihi taş evleri zamana direniyor!

Birçok medeniyete ev sahipliği yapan Antakya'da tarihi ev ve sokaklar yıllara meydan okuyor. Hatay İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüsnü Işıkgör: "Bu evler turizme hizmet ederken bir de yöre halkının kültürünü de en güzel şekilde yansıtıyor" dedi.

Hatay PAC Meydanı'nda fore kazık çalışması başladı!

Kente yeni meydanlar kazandırmaya devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi yeni projesi için kolları sıvadı.

Hatay Arsuz Kent Meydanı 837 bin 652 TL'ye ihale edildi!

Hatay Belediye Başkanı Nazım Culha, eski fuar alanında yapılacak olan ve ilçenin önemli bir ihtiyacını çözüme kavuşturacak olan meydanın ilçenin çehresini değiştireceğini ifade etti.

İskenderun Pac Meydanı'ndaki metruk bina yıkıldı!

İskenderun Belediyesi, ilçedeki metruk binaları yıkmaya devam ediyor. Pac meydanında bir süre belediye lojmanı olarak, bir süre Tedaş tarafından kullanılan yıllardır atıl durumda bulunan metruk yapı, İskenderun Belediyesi ekiplerince yıkımı gerçekleşti.

Hatay Pac Meydanı Projesi görücüye çıktı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), Hatay’da ulaşımı güvenli hale getirmek ve şehir trafiğini rahatlatmak için gerçekleştirdiği çalışmalara bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor.

İsmet İnönü Meydanı battı çıktı projesinin temeli Haziran'da atılacak!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan İskenderun İsmet İnönü Meydanı(PAC) battı- çıktı projesinde temel atımının çok kısa bir süre içerisinde gerçekleşeceği bildirildi.

TOKİ Hatay Samandağ Jandarma Karakolu inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Hatay Samandağ Meydan Jandarma Karakol Komutanlığı karakol binası, nizamiye, 4 araçlık garaj ve 2 adet kule inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Hatay Samandağ'da Jandarma Karakolu yaptıracak!

TOKİ Hatay Samandağ Meydan Jandarma Karakol Komutanlığı karakol binası, nizamiye, 4 araçlık garaj ve 2 adet kule inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 21 Ocak 2016 tarihinde yapılacak.

Hatay'da hasar gören ve tehlike arz eden binalar yıkılıyor!

Hatay Reyhanlı'da Postane Meydanı'ndaki hasar gören ve tehlike arz eden binalar yıkılıyor

Hatay'da 23 bin konutun elektriği rüzgardan!

Rüzgar enerjisi açısından önemli bir potansiyele sahip olan Hatay'ın Belen ilçesinde 12 türbinden oluşan ve 36 megavat gücündeki santralin ayda yaklaşık 23 bin konutun enerji ihtiyacını sağlayabilecek güçte olduğu bildirildi

Hatay Belen Rüzgar Santrali 23 bin evin enerjisini karşılıyor!

Rüzgar enerjisi açısından önemli bir potansiyele sahip olan Hatayın Belen ilçesinde 12 tribünden oluşan ve 36 megavat gücündeki santralin ayda yaklaşık 23 bin konutun enerji ihtiyacını sağlayabilecek güçte olduğu bildirildi

Hatay Karasun Kilisesi'nde 9 yıl sonra ilk ayin yapıldı!

Hatay İskenderun'daki Karasun Manuk Ermeni Kilisesi'nin papazı Sarkis Serup Bilyan 2002'de kalp krizi geçirip hayatını kaybetmişti. Papazın yerine kimse atanmadığı için kilisede bir daha ayin yapılamamıştı

Hatay'daki St. Pierre Kilisesi restore ediliyor!

 Hristiyan aleminin önemli sembollerinden biri olan ve Vatikan 'dan sonra Hristiyanların ikinci hac yeri unvanını taşıyan  Hatay 'daki St. Pierre Kilisesi 'nin restorasyonunun yapılacağı bildirildi

Hatay PAC Meydanı Haberi

Hatay PAC Meydanı


Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi şimdi de kente yeni bir meydan kazandırıyor.. 


Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın hassasiyetle önem verdiği ulaşım sorunlarını çözüme kavuşturan büyükşehir hayata geçirdiği tarihi hizmetler kapsamında başlatılan “PAC Meydanı Battı-Çıktı” projesinde fore kazık çalışması başladı.


Altyapıda yer alan su, elektrik, kanalizasyon, doğalgaz ve internet hatları gibi unsurlar için yapılan fizibilite çalışmaları ile birlikte ilerleyen PAC Meydanı Battı-Çıktı” projesinde ilk adımını oluşturan fore kazık sistemi uygulanmaya başladı. 


Hatay Büyükşehir Belediyesi yetkilileri yapılan çalışmaları yakından takip ederek olası durumlara karşı sahada gerekli denetimlerini sürdürüyor.



Hatay Büyükşehir...