26 / 04 / 2024

hayat tepe evleri

hayat tepe evleri

Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı Bayrampaşa Hayat Tepe Evleri'nde yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor...

Hayat Tepe'de 2+1 daireler 425 bin lira!

İstanbul Avrupa yakası Bayrampaşa'da inşa edilen Hayat Tepe Konutları Özak GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor. Projede 2 oda 1 salon daireler 425 bin liradan satışa sunuluyor...

Özak Hayat Tepe'nin havadan yeni görüntüleri!

Teslimleri Eylül 2014'te gerçekleşmesi planlanan Hayat tepe projesi Özak GYO imzası taşıyor. 23 ve 24 katlı 3 blok halinde hayata geçirilen Hayat Tepe projesi 546 konuttan meydana geliyor

Özak Hayat Tepe'de 1+1 daireler 289 bin TL'den başlıyor!

Toplamda 93 bin 823 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Hayat Tepe Bayrmpaşa'da teslim tarihi Eylül 2014 olarak belirtiliyor. Hayat Tepe satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor..

Hayat Tepe Konutları'nda 2+1'ler 420 bin TL!

İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa'da inşa edilen Hayat Tepe projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede 2 oda 1 salon daireler 420 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Hayat Tepe Evleri'nde 2+1 daireler 414 bin TL!

Özak GYO tarafından hayata geçirilen Hayat Tepe Konutları'nda 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede daire fiyatları 289 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Hayat Tepe'nin havadan en son görüntüleri!

Hayat Tepe projesi www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Hayat Tepe Bayrampaşa Konutları'nda 1+1'ler 289 bin TL!

Teslimleri 2014 Eylül'te gerçekleşmesi planlanan Hayat Tepe'de satışlar 289 bin TL'den başlayan fiyatlarla devam ediyor...

Özak GYO Hayat Tepe'nin havadan en yeni videosu!

Hayat Tepe projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Hayat Tepe 'de hayatın tam merkezinde: 259 bin 336 TL!

Bayrampaşa 'da yükselen Hayat Tepe projesinin fiyatları 259 bin 336 TL'den başlıyor. Projede minimum yüzde 1 peşinatla daire alınabiliyor...

Özak GYO Bayrampaşa Projesi'nde lansman fiyatları için yarın son!

Lansman fiyatları ile satışların 23 Nisan tarihinde sona ereceği Özak GYO Bayrampaşa projesinde fiyatlar 259 bin 336 liradan başlıyor. Projede teslimler Eylül 2014 tarihinde gerçekleşecek...

Hayat Tepe Evleri'nin havadan yeni videosu!

Özak GYO tarafından hayata geçirilen Hayat Tepe projesi 12 Nisan 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Hayat Tepe Evleri Bayrampaşa Özak! 259 bin liraya 1+1!

23 Nisan 2013 tarihinde lansmana özel fiyatların sona ereceği Hayat Tepe Evleri Bayrampaşa Özak'ta yer alan daireler 259 bin liradan satılıyor...

Bayrampaşa Hayat Tepe fiyat listesi!

Teslim tarihin Eylül 2014 olarak belirlendiği Bayrampaşa Hayat Tepe fiyat listesi dahilinde fiyatlar 190 bin liradan başlıyor...

Özak GYO Hayattepe satış!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar tasarlandığı Özak GYO Hayattepe satış fiyatları 190 bin liradan başlıyor...

Özak GYO Hayat Tepe'de 0.79 faizle konut fırsatı!

ÖZAK GYO, şehrin dinamizmini tarihi ve kültürel doku ile buluşturan Hayat Tepe projesinde konut sahibi olmak isteyenlere muhteşem bir ayrıcalık sunuyor.

Hayat Tepe'de son konutlar için faiz yüzde 0,79'a sabitlendi!

Özak GYO, Bayrampaşa'daki Hayat Tepe projesinde kalan son konutlar için faizi yüzde 0,79'a sabitledi. Şirket yönetimi bu sayede 3+1 ve 4+1 dairelerde geçen yılın fiyatlarını koruduklarını belirtti.

Hayat Tepe’de faiz 0.79'a sabitlendi!

ÖZAK GYO, şehrin dinamikliğini tarihi ve kültürel doku ile buluşturan Hayat Tepe’de, kalan son konutlar için faizi yüzde 0.79’a sabitleyerek 2014 yılı fiyatlarını korudu.

Özak GYO, Hayat Tepe Suites'i Kasım'da teslim edecek!

ÖZAK GYO'nun inşaatını südürdüğü Hayat Tepe Suites'te kaba inşaat tamamlandı. Hayat Tepe'ye komşu olan Hayat Tepe Suites, kentsel dönüşümün en önemli bölgelerinden Bayrampaşa'da hayata geçiriliyor.

Hayat Tepe Suites'te iç dekorasyon çalışmaları başladı!

ÖZAK GYO'nun istanbul Bayrampaşa'daki Hayat Tepe projesine komşu olan Hayat Tepe Suites projesinin kaba inşaatı tamamlandı. Projenin daire sahiplerine kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Bayrampaşa Hayat Tepe Suites için geri sayım başladı!

ÖZAK GYO'nun İstanbul Bayrampaşa'daki Hayat Tepe projesine komşu olan Hayat Tepe Suites projesinin kaba inşaatı tamamlandı. Projenin daire sahiplerine Kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor.

ÖZAK GYO Hayat Tepe Suites Evleri'de teslimler Kasım'da!

ÖZAK GYO'nun Hayat Tepe projesine komşu olan Hayat Tepe Suites projesinin kaba inşaatının tamamlandığı bildirildi. Şirketten yapılan açıktamda projenin daire sahiplerine Kasım ayında teslim edilmesinin planlandığı aktarıldı.

Hayat Tepe Suits projesinin kaba inşaatı tamamlandı!

Bayrampaşa'da Hayat Tepe projesinin yanında yükselen Hayat Tepe Suits projesinde kaba inşaat tamamlanmış olup teslimlerin Kasım'da başlaması bekleniyor.Hayat Tepe Suites projesi ayrıca ulaşım kolaylığı sağlıyor.

Hayat Tepe Suites projesinde daireler Kasım'da teslim edilecek!

Özak GYO'nun Hayat Tepe Suites projesinin kaba inşaatı tamamlandı. Projenin daire sahiplerine kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor. iç dekorasyon çalışmalarının başladığı projede, 5 farklı tipte daireler yer alıyor.

Hayat Tepe Suites'te teslimler Kasım ayında yapılacak!

Özak GYO'nun farklı projesi Hayat Tepe Suites'te kaba inşaat tamamlandı. Bayrampaşa'daki Hayat Tepe'ye komşu olan Hayat Tepe Suites projesi kasım ayında tamamlanacak ve sahiplerine teslim edilecek.

Hayat Tepe Suites'in kaba inşaatı tamamlandı!

ÖZAK GYO’nun Hayat Tepe projesine komşu olan Hayat Tepe Suites projesinin kaba inşaatı tamamlandı. Projenin daire sahiplerine kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Hayat Tepe Suites Kasım'da teslim edilecek!

ÖZAK GYO’nun Hayat Tepe projesine komşu olan Hayat Tepe Suites projesinin kaba inşaatı tamamlandı. Projenin daire sahiplerine kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Özak Hayat Tepe Babalar Günü kampanyası 2015!

‘Babalar ailesi için en iyisini ister’ fikri ile yola çıkan ÖZAK GYO, merkezi lokasyonu ile şehrin sosyal ve kültürel dokusunun içinde yer alan Hayat Tepe projesi ile babalara ve onların en sevdiklerine 20 bin liralık bir indirim sunuyor.

hayat tepe evleri Haberi

hayat tepe evleri

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın hayata geçirdiği Hayat Tepe projesi, İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa'da konumlandırılıyor. 93 bin 323 metrekare alan üzerinde yükselen projede satış süreci devam ediyor.


3 blok olarak tasarlanan Özak Hayat Tepe Evleri'nde 546 adet daire bulunuyor. Projede mevcut olan dairelerin alanları 65 metrekare ile 237 metrekare arasında değişiklik gösterirken, daire tipleri ise 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Bayrampaşa Hayat Tepe projesinde stüdyo dairelerin satışları tamamlandı. Projede daire teslimleri 2014 yılının Eylül ayında gerçekleşecek. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı projede faiz oranı 0,69'a kadar indi ve projede yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor.


Özak GYO Hayat Tepe projesinde kapalı yüzme havuzu, kapalı basketbol sahası, fitness center, spa,...