19 / 04 / 2024

Hayrettin Özbakır kanal istanbul açıklaması

Hayrettin Özbakır kanal istanbul açıklaması

Cumhuriyet Halk Partili Meclis Üyesi Hayrettin Özbakır, Kanal İstanbul projesinin güzergahındaki Başakşehir'in Şahintepe Mahallesi'de proje için start verilen tapu sürecinde karşılaştığı problemleri meclis gündeminde anlattı. Kanal İstanbul, mecliste tartışmalara neden oldu.

Kanal İstanbul'a 2024 yatırım programında 10 bin TL ödenek ayrıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 13 sene önce duyurduğu 'çılgın proje' Kanal İstanbul'a 2024 yatırım programında 10 bin TL ödenek ayrıldığı belirlendi. İşte ayrıntılar...

Struco Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Struco Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Hayrettin Engür tarafından kuruldu.

Macrocity Emlak Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macrocity Emlak Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Özbakır tarafından kuruldu.

Tolıman Property Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Tolıman Property Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Özbakır tarafından kuruldu.

Ogn İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ogn İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da Ogün Özbakır tarafından kuruldu.

İBB Meclisi'nin gündemi Kanal İstanbul: Tansiyon yükseldi!

Cumhuriyet Halk Partili Meclis Üyesi Hayrettin Özbakır, Kanal İstanbul projesinin güzergahındaki Başakşehir'in Şahintepe Mahallesi'de proje için start verilen tapu sürecinde karşılaştığı problemleri meclis gündeminde anlattı. Kanal İstanbul, mecliste tartışmalara neden oldu.

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul çıkışı! 'İstanbul’a yapılabilecek en büyük ihanet'

İYİ Partili Hayrettin Nuhoğlu Kanal İstanbul hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Özgür Özel'den Kanal İstanbul açıklaması!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Kanal İstanbul projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Özel, "'Kanal İstanbul'a para veren parasını alamaz' diyoruz, şimdiden uyarıyoruz. Büyükelçileri uyarıyoruz, 'Türkiye'yi şikayet etti' diyorlar." diye konuştu.

Seyit Torun'dan Kanal İstanbul'un iptali için çağrı!

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin iptali için çağrı yaptı...

Ali İhsan Yavuz: Kanal İstanbul'un yapımı hızlandırıldı!

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ağrı'ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz Kanal İstanbul Projesi'nin tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde yapımının hızlandırıldığını söyledi.

Matar Property İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matar Property İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de   500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Özbakır  ve  Khaled R.H.S. tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul, depremin şiddetini etkileyecek mi?

Bilim Akademisi Üyesi ve İTÜ Jeoloji Mühendisi öğretim üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Kanal İstanbul projesine ilişkin dikkat çeken değerlendirmeler yaptı. 

Kanal İstanbul yatırımcıları neden tehdit ediliyor?

Geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul projesine yatırım yapacak firmalara ödemelerin yapılmayacağını dile getirmişti. AK Parti Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz konuyla ilgili değerlendirmede bulu

Hayrettin Özbakır kanal istanbul açıklaması Haberi

Hayrettin Özbakır kanal istanbul açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Şubat 2022 oturumlarının dördüncüsü ve son oturumu gerçekleştirilirken, oturum Yenikapı'daki Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenlendi. Şubat 2022 oturumlarının sonuncusu olan oturum, 1. Başkanvekili Zeynel Abidin Okul'un başkanlığı üstlenmesiyle yapıldı. 

Cumhuriyet Halk Partili Meclis Üyesi Hayrettin Özbakır, Kanal İstanbul projesinin güzergahındaki Başakşehir'in Şahintepe Mahallesi'de proje için start verilen tapu sürecinde karşılaştığı problemleri meclis gündeminde anlattı. 

Özbakır, konuyla ilgili açıklamasında “Bu mahallemizde yokluklar içinde Anadolu'dan göçüp gelmiş gariban vatandaşlar yaşıyor. Çeşmelerden kovalarla suların taşındığı, 60-70 kişilik sınıflarda ders yapılan, metrobüse, otobüse, minibüse ulaşmak için saatlerce yol yürünen yoksul bir mahallemiz. Şu günlerde Başakşehir Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından fakir fukaranın arsaları üzerine bir çökme operasyonu gerçekleştiriliyor. Vatandaş sabah kalktığında Başakşehir Şahintepe'deki arsasının...