29 / 03 / 2024

Hazır ofisler şirket maliyetlerini küçültür mü

Hazır ofisler şirket maliyetlerini küçültür mü

Türkiye’deki hazır ofis sektörünün deneyimli oyuncusu Plaza Cubes’un paylaştığı rakamlara göre, bu hizmeti tercih eden şirketlerin aylık ofis masrafları yüzde 45 oranında azalıyor.

Akçansa hazır beton sektöründe Uluslararası Çevresel Ürün Beyanını yapan ilk şirket oldu!

Akçansa, Global Cement and Concrete  Association tarafından yürütülen çevresel ürün beyan sürecine katıldı ve Türkiye’de bu belgeyi alan ilk hazır beton üreticisi oldu.

Hazır ofis kiralarken dikkat edilmesi gerekenler!

Türkiye’de ofis sektörü her geçen gün büyüyor. Ofis kiralarındaki artış ile birçok şirket hazır ofislere yöneldi. Endless Offices Genel Müdürü Gökmen Özdemir, hazır ofis kiralarken dikkat edilmesi gerekenler hakkında açıklamalarda bulundu.

Hazır ofiste büyük avantaj!

Küçülen ofisler,değişen çalışma koşulları ve artan maliyetler nedeniyle hazır ofislere ilgi artıyor. Hem zamanları hem de maliyetten tasarruf sağlayan hazır ofis arzının,2020’de 242 bin metrekare ulaşması bekleniyor.  

Hazır ofis trendi artıyor!

Hazır ofisler Türkiye'de de yaygınlaşmaya başladı. Servcorp Türkiye’nin Direktörü Damla Özgünül, bu sistemi Türkiye'de yaygınlaştırmayı amaçladıklarını söyledi.

Yeni trend hazır ofisler! 

Küçülen ofisler, değişen çalışma koşulları ve artan maliyetler nedeniyle hazır ofislere ilgi artıyor. İstanbul'da 2020 yılına kadar, hazır ofis arzının 242 bin metrekareye ulaşması bekleniyor.

Kar Beton Fikirtepe Hazır Beton Tesisi hizmete açıldı!

Kar Group, 2019 yılı yatırımları çerçevesinde Kar Beton Fikirtepe Hazır Beton Tesisi'nin yenileme çalışmalarını bitirerek hizmete sundu. Son yatırımıyla birlikte şirket toplam 2 bin 910 metreküp/saat kapasiteye ulaşarak tesislerinin sayısı da 12'ye yükseltmiş oldu.

2 yıl içinde 5 milyon kullanıcı hazır ofislerde çalışacak!

Başka bir ülkede ofis açmak isteyen yabancı şirketler, yeni iş kurmak isteyen girişimciler veya daha itibarlı bir ofise taşınmak isteyen firmalara cevap vermek üzere geliştirilen hazır ofisler, 40 yıldan bu yana katlanan bir ivmeyle büyüyor...

Folkart Time projesinde ofisler teslime hazır!

Folkart Yapı imzası ile Bornova'da hayata geçirilen Folkart Time projesinde ofisler teslime hazır. Projede yüzde 8 KDV avantajı 31 Aralık'a kadar devam edecek...

Hazır ofislere ilgi artıyor!

İstanbul’da ofis pazarında boşluk oranı yüzde 25’e ulaştı. Küçülen ofisler, değişen çalışma alışkanlıkları ve yeni ofis kurma maliyetlerinin yüksek olması nedeniyle hazır ofislere olan ilgi artış gösterdi. 

Hazır ofisler şirket maliyetlerini küçültüyor!

Türkiye’deki hazır ofis sektörünün deneyimli oyuncusu Plaza Cubes’un paylaştığı rakamlara göre, bu hizmeti tercih eden şirketlerin aylık ofis masrafları yüzde 45 oranında azalıyor.

Bursa'da yeni trend Regus hazır ofisler!

Hazır ofis sistemlerinde dünya lideri olan Regus, İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Gazianptep’in ardından Bursa’yı da A’dan Z’ye hizmet veren hazır ofislerle tanıştırdı.

Hazır ofis sistemlerinin lideri Regus!

Hazır ofis sistemlerinde dünya pazarında lider olan Regus, 16 yıl önce Türkiye pazarında fark yarattı. Türkiye'de 23 merkezi bulunan şirket, önümüzdeki dönemde yeni merkezler açacak.

Regus, hazır ofis uygulamalarına Türkiye'de yenilerini ekleyecek!

Son yıllarda gittikçe yaygınlaşan hazır ofis uygulamalarını Türkiye ile 16 yıl önce tanıştıran Regus, ofislerini gelişmekte olan kentlere taşımaya hazırlanıyor. Şirket yeni merkezler açmayı planlıyor

Hazır ofisler şirket maliyetlerini küçültür mü Haberi

Hazır ofisler şirket maliyetlerini küçültür mü


Türkiye’deki hazır ofis sektörünün deneyimli oyuncusu Plaza Cubes’un paylaştığı rakamlara göre, bu hizmeti tercih eden şirketlerin aylık ofis masrafları yüzde 45 oranında azalıyor. AVM’ye erişim, prestijli iş adresi gibi olanakları dahil, 4 kişilik A sınıfı bir plaza ofisi kiralamanın maliyeti ayda 11 bin liradan 6 bin liraya düşüyor. Ofis yatırım maliyeti ise yine aynı özelliklere sahip bir ofis için 18 bin lira civarındayken, hazır ofis konsepti ile sıfırlanıyor. Ayrıca personel yönetimi, operasyonel sıkıntılar, altyapı arızaları gibi konulara kafa yormadan, işinize konsantre olmayı mümkün kılıyor. Hazır ofis sektörü tüm dünyada giderek yaygınlaşıyor. Dünyadaki toplam ofis arzının yüzde 12’sini oluşturan sektörün 5 yıl içerisinde hacmini ikiye katlayacağı düşünülüyor. Trendlerin bu yönde olmasının en önemli nedenlerinden biri de hazır ofislerin firmalara sağladığı...