20 / 04 / 2024

HD Emlak adresi

HD Emlak adresi

HD Emlak Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Şahraki 50 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Al Zambak Sokak, Varyap Merıdıan Sitesi' nde kuruldu.

Hd Emlak Site Yönetimi Danışmanlık İnşaat Gıda Kozmetik Limited Şirketi kuruldu!

Hd Emlak Site Yönetimi Danışmanlık İnşaat Gıda Kozmetik Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatime Dayan tarafından kuruldu.

Karabağlar'da emlak vergisi internetten ödenebilecek!

İzmir Karabağlar Belediyesi, dijitalleşme atağını hızla sürdürüyor. Belediyenin internet adresi üzerinden emlak vergisi ödemeleri yapabiliyor.

Emlak Konut GYO'dan yepyeni bir ihale sistemi!

Emlak Konut GYO yepyeni bir ihale sistemine imza atıyor. Avantajlı fırsatlarla konut ve iş yeri satın almanın yeni adresi" sloganı ile tanıtılan Emlak Konut GYO e-ihale sistemiyle ev, iş yeri ya da arsa sahibi olabilirsiniz...

Niğde Emlak Konut satış ofisi!

Toplam 7 blokta 349 adet daire ve 16 adet ticari üniteden oluşan Niğde Emlak Konut satış ofisi adresi ve telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Sadık Asaf Sametoğlu: Konya'da emlakçı algısını değiştiriyoruz!

Dünyanın en çok satış yapan gayrimenkul ofisi olan RE/MAX’ın Konya’daki adresi RE/MAX Ekinox Brokerı Sadık Asaf Sametoğlu, “Konya’da ‘Emlakçılar tekin insanlar değildir’ algısını yıkacağız” dedi.

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri CNR Emlak Fuarı'nda buluştu!

İnşaat, emlak ve gayrimenkul sektörünün zirve adresi Emlak Fuarı 2015, CNR Fuar Merkezi'nde kapılarını açtı. Sektör temsilcilerinin yatırımcılara ve müşterilere açılan kapısı niteliğindeki fuar 8 Kasım'a kadar açık kalacak.

Sektör temsilcileri CNR Emlak Fuarı'nda buluştu!

İnşaat, emlak ve gayrimenkul sektörünün zirve adresi Emlak Fuarı 2015, CNR Fuar Merkezi'nde kapılarını açtı. Sektör temsilcilerinin yatırımcılara ve müşterilere açılan kapısı niteliğindeki fuar 8 Kasım'a kadar açık kalacak.

HD Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HD Emlak Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Şahraki 50 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Al Zambak Sokak, Varyap Merıdıan Sitesi' nde kuruldu.

Yatırımın yeni adresi: Dijital emlak piyasası!

Hobi olarak başladığı alan adı yatırımcılığını profesyonel bir işe dönüştüren Okan Yıldırım, kısa sürede büyük yol kat etti. Yıldırım’ın ‘dijital emlak piyasası’ sloganıyla hayata geçirdiği ‘alanadlari. com’ geçen yılı 690 bin TL gelirle kapattı.

Emlakkulisi.com, CNR Emlak 2014 Fuarı'nda!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com, CNR Expo Fuar Alanı'nda düzenlenecek CNR Emlak Fuarı 2014'e katılıyor. İşte Emlakkulisi.com ekibinin CNR Expo Emlak 2014 Fuarı'ndaki adresi...

Global Ticari Emlak Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Global Ticari Emlak Yatırımları Anonim Şirketi 14 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile İstanbul Beyoğlu'nda kuruldu. Şirketin adresi; Rıhtım Caddesi No:51 Beyoğlu - İstanbul...

Sarıyer Belediyesi emlak veznesi nereye taşındı?

Sarıyer Belediyesi emlak veznesi ek hizmet binasına taşındı. Peki Sarıyer Belediyesi emlak veznesi nereye taşındı? Sarıyer Belediyesi emlak veznesi hangi adrese taşındı? İşte Sarıyer Belediyesi emlak veznesi yeni adresi...

CNR Emlak Fuarı, Araplar'ın yeni gayrimenkul adresi olacak!

11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan CNR Emlak Fuarı, Orta Doğu, Körfez Bölgesi ve Arap Yarımadası'ndan Türkiye'ye gelecek 1,5 milyar dolarlık yatırım hamlesine ev sahipliği yapacak.

HD Emlak adresi Haberi

HD Emlak adresi

HD Emlak Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Şahraki 50 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Al Zambak Sokak, Varyap Merıdıan Sitesi'nde kuruldu.


HD Emlak Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-)  Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  2-) Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek.  3-)  Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  4-)  Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek.  5-)  Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı,  pazarlamasını yapmak.  6-) Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul      alımı, satımı, pazarlamasını yapmak....