25 / 04 / 2024

Heafey Group konut projeleri 2017

Heafey Group konut projeleri 2017

Dünya Gazetesi köşe yazarı Leyla İlhan, bugünkü yazısında yurtdışındaki konut projelerin türk emlakçılar tarafından satılmasını konu aldı. İşte o haber...

Döveç Group'tan Kuzey Kıbrıs'ta yatırıma davet!

Kuzey Kıbrıs'da tatil köyü tadında konut projeleri hayata geçiren Döveç Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Burçin Döveç, Kuzey Kıbrıs'ta konut yatırımı yapmanın avantajlarını anlattı...

Yabancıya konut satışı sektörü canlı tutuyor!

Konut satışları 2019 Mayıs ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 31,3 oranında düştü. Özyurtlar Holding, Bahaş Holding, Kar Group, Masar İnşaat ve İnsay Yapı’nın yöneticileri satış verilerini değerlendirdi.

2018'de yabancıya 40 bin konut satıldı!

Yabancıya konut satışını değerlendiren Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, “Son satışımızı 8 bin 500 kilometre öteye gerçekleştirdik. Satış yaptığımız ülke sayısı ise 35’e ulaştı" dedi.

Canovate Group, 7.İnşaat ve Konut Konferansı’na katıldı!

7.İnşaat ve Konut Konferansı geçtiğimiz günlerde Sheraton Grand Ataşehir'de gerçekleştirildi. Canovate Group da bu konferansa katıldı

MODD/group 200 milyon TL’lik yatırım çekti!

Bu zamana kadar 125'den fazla markalı konut projesi üreten MODD/group, 2018 yılında Türkiye'ye 200 milyon TL’lik yatırım çekmeyi başardı.

Ci Group konut yatırımlarıyla İzmir’e değer katıyor!

Yaklaşık 40 yıldır yurtiçi ve yurtdışında yaptığı yatırımlarla, faaliyet gösterdiği 10 farklı sektör aracılığıyla İzmir ekonomisine güç ve değer katan Ci Group, şehrin istihdamına da katkı sağlıyor.

Zingat Türkiye'deki konut projelerini yurtdışına pazarlıyor!

Zingat, yatırım ortağı olan Ortadoğu ve Kuzey Afrika'daki yedi ülkede lider emlak platformlarına sahip Dubai merkezli Propertyfinder Group (PFG), Türkiye'deki konut projelerini yurtdışına açıyor... 

Dağ Mühendislik'ın ajansı MODD/group oldu!

Yeni nesil ajans MODD/group, müşteri portföyüne Dağ Mühendislik’i ekledi.  MODD/group, 8 bini aşkın konut üretimiyle Türk ekonomisine ciddi katkılar sunan Dağ Mühendislik ile anlaştı.

Çetmen Group ve By Kepi İzmir'de konut projesi yapacak!

Çetmen Group ve By Kepi İzmir'de konut projesi yapacak. 2018'de satışa çıkacak olan proje 182 konut ve 11 ticari alandan meydana geliyor.

City Hill Sancaktepe konut teslimleri!

Kahramanlı Group tarafından hayata geçirilen City Hill projesi iki blok olarak yükseliyor. Peki City Hill Sancaktepe konut teslimleri ne zaman?

Konut sektörü 2018'e hızlı bir giriş yapacak!

Özyurtlar Holding, Cihan İnşaat, Kar Group, Bahaş Holding, İnsay Yapı, Yapıen İnşaat, 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanları konut satış rakamlarını değerlendirdi. Patronlar rakamların sevindirici olduğunu söylüyor....

Royal Garden Kartal konut teslimi!

Royal Group tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Royal Garden projesi beş blok olarak planlandı. Royal Garden Kartal konut teslimi ne zaman?

Knox Group, Dubai'deki evleri Bitcoin ile satacak!

325 milyon dolar değerinde konut ve ticari gayrimenkul projesine başlayacak olan Knox Group, Dubai'de yapacağı 1133 dairelik lüks projedeki 653 daireyi, değeri bu yıl yüzde 400 artan kripto para birimi Bitcoin ile satacağını açıkladı.

Heafey Group konut projeleri 2017 Haberi

Heafey Group konut projeleri 2017

Amerika'da Miami, Fort Lauderdale bölgelerinde gayrimenkul projeleri geliştiren Heafey Group, bu projelerini Güney Amerikalılar yerine Türk emlakçılar üzerinden Türklere satıyor.


Amerika'da Miami, Fort Lauderdale bölgelerinde gayrimenkul projeleri geliştiren Kanada merkezli Heafey Group, bu projelerini özellikle Türklere pazarlamayı tercih ediyor.


2015 yılının son aylarından başlayarak Türkiye'de 5 projeyi satışa çıkardıklarını anlatan Heafey Group Uluslararası Pazarlama Direktörü Emel Onur, Türkiye yatırımcısına pazarlamayı düşündükleri projeleri direk Türk yatırımcısına anlatmak yerine, Türkiye'de faaliyetlerini sürdüren emlakçılara anlatarak satış yöntemine gittiklerini söyledi.


Türkiye'deki emlakçılara Heafey Group'un bu yıl başlayacak Ocean Conrad Resort ve The Bentley projelerini tanıttıklarını belirten Onur, ayrıca grubun dışındaki diğer projeleri Türkiye'deki emlakçılar üzerinden satışını yaptıklarını kaydetti.


7 yıldan bu yana Heafey Group Başkan Yardımcılık görevini sürdüren Carmine Zayoun, 35 yıllık Heafey Group Amerika'ya ve Türkiye'ye...