19 / 04 / 2024

Hendek çalışmaları

Hendek çalışmaları

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstera Keleş, Hendek Altındere ve Çamlıca bölgesinde başlatılan altyapı çalışmalarının önemli Ölçüde Tamamlandığını belirtti.

Sakarya'da TEM otoyolunda yol çalışmaları sürüyor!

Sakarya'da, TEM otoyolunun Hendek-Akyazı arasındaki bölümü onarım çalışmaları nedeniyle 20 Kasım'a kadar 09.00-17.00 saatleri arasında ulaşıma kapatılacak.

Sakarya Hendek'te yol genişletme çalışmaları başladı!

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Köprübaşı Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi’nde yol genişletme çalışmalarına başladı.

Çamlıca ve Altındere altyapı çalışmaları tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Hendek Çamlıca ve Altındere bölgesinde altyapı çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.

Maşat Deresi ıslah çalışmaları tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, Hendek Kocaahmetler Mahallesi’ndeki dere ıslah çalışmalarını tamamladı. Maşat Deresi üzerinde hayata geçirilen proje kapsamında 1,8 metre çapında 280 metrelik yeni bir hat oluşturuldu.

Hendek'e atıksu hattı çalışmalarında sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstera Keleş, Hendek Altındere ve Çamlıca bölgesinde başlatılan altyapı çalışmalarının önemli Ölçüde Tamamlandığını belirtti.

Hendek Altındere çalışmaları tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Hendek Altındere ve Çamlıca bölgesinde başlatılan altyapı çalışmalarının önemli ölçüde tamamlandı.

Rüstem Keleş: Hendek'te altyapı çalışmalarında sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Hendek Altındere ve Çamlıca bölgesinde başlatılan altyapı çalışmalarının önemli ölçüde tamamlandığını belirtti.

Zeki Toçoğlu Hendek çalışmaları ile ilgili bilgi aldı!

İl Başkanı Fevzi Kılıç ve Hendek Belediyesi Başkanı İrfan Püsküllü’yü makamında ağırlayan Başkan Toçoğlu, “Birlik içerisinde çalışacak, Hendek’in birincil ihtiyaçlarına dönük gerekli adımları atmaya devam edeceğiz”dedi

Nefes Rezidans'ta erken teslim çalışmaları sürüyor! 60.800 TL'ye!

Rüya Nefes Residence projesi kapsamında erken teslim için inşaat çalışmaları hızla sürüyor. Projede fiyatlar 60 bin 800 liradan başlıyor

Dünyada köprülere bakım çalışmaları nasıl yapılıyor?

Gelişmiş ülkelerde çok daha kapsamlı köprü yenileme ve bakım çalışmaları ortalama 2 ay içinde bitiriliyor

Tuzla Konakları 2'nin inşaat çalışmaları başladı!

Ane İnşaat'ın hayata geçirdiği Tuzla Konakları projesinin ikincisi için çalışmalar başladı. Tuzla Konakları 2, Tuzla Konakları'nın hemen yanında yükselecek

Halikarnas Disco'ya inşaat yasağı geldi, çalışmalar devam ediyor!

Halikarnas Disco, 2 yılın ardından 18 Temmuz’da açılacak. Ancak Halikarnas’taki tadilat çalışmalarının izinsiz olduğu ortaya çıktı. Diskodaki inşaat faaliyetleri, inşaat yasağı başlamış olmasına rağmen son sürat devam ediyor

FSM ve Haliç köprüleri bakım çalışmaları azalarak sürüyor!

İstanbul’da FSM Köprüsü’ndeki bakım çalışmaları nedeniyle yaşanan çile, biraz azalarak da olsa sürüyor

Hendek çalışmaları Haberi

Hendek çalışmaları

Rüstem Keleş, "Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi olarak şehrimizin sağlam altyapıya kavuşması adına yatırımlanmızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Hendek Altındere ve Çamlıca bölgesi için projelendirdiğimiz 33 kilometrelik atıksu hattının 27 kilometresi tamamlandı. 




Yaklaşık 4,5 Milyon TL değerindeki çalışmalarımızın tamamlanmasıyla artık bu bölgenin atıksuları Hendek Atıksu Arıtma Tesislerimize ulaşacak" diye konuştu. Bölgenin atıksu sorununu çözüme kavuşturuyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını da belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş,"Yatırımımız hem bölgenin hem de şehrimizin çevre geleceğini yakından ilgilendiriyor. SASKİ olarak hayata geçirdiğimiz gerek altyapı yatırımları gerekse çevre koruma çalışmalarıyla şehrimizi geleceğe hazırlıyoruz. Şu anda şehir genelinde 250 Milyon TL'yi bulan yatırımımız var" ifadelerini...