20 / 04 / 2024

Hilton Avrupa otelleri

Hilton Avrupa otelleri

Hilton Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde 100 bin odaya ulaştı. Önümüzdeki üç yıl içerisinde şu an yapım aşamasında olan yaklaşık 40 bin oda hizmete alınacak.

Torunlar GYO, Torun Center'da açılacak Embassy Suites by Hilton için anlaşma imzaladı! 

Embassy Suites by Hilton Avrupa'daki ilk otelini Torun Center'da açacak. Söz konusu proje için anlaşma imzalandı. İşte detaylar...

Hilton Avrupa, Ortadoğu ve Afrika'da 100 bin odaya ulaştı!

Hilton Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde 100 bin odaya ulaştı. Önümüzdeki üç yıl içerisinde şu an yapım aşamasında olan yaklaşık 40 bin oda hizmete alınacak.

Rixos Hotels 2017'nin en iyi otelleri listesinde!

Oteller zinciri, dünyanın en büyük otel ve seyahat değerlendirme sitesi Tripadvisor ve Avrupa'nın önde gelen otel değerlendirme platformlarından Holiday Check'in 2017'nin en iyi otelleri listesinde yer aldı.

Hilton Türkiye'de 25 yeni otel açacak!

Hilton Türkiye, Rusya ve Doğu Avrupa Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Michael Collini, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin kendileri için kilit öneme sahip, değerli bir pazar olduğunu söyledi. Collini, "Gelecek dönemde açılışını yapmayı planladığımız 25 yeni otelimiz var." dedi

DoubleTree by Hilton Sirkeci açıldı!

Hilton Worldwide'ın pazar lideri 13 markasından biri olan DoubleTree by Hilton’ın DoubleTree by Hilton Istanbul Sirkeci oteli kapılarını açtı. Üst sınıf full servis segmentindeki otel, Türkiye’deki 10, Avrupa’daki 70 DoubleTree by Hilton tesisinin arasına

Balıkesir'e 5 tane daha Hilton Oteli yapılması hedefleniyor!

Hilton Otelleri Başkan Yardımcısı Mike Collini, Balıkesir ziyareti sırasında inceleme fırsatı bulduğu büyükşehir belediyesinin çalışmalarını takdir ve heyecanla karşıladığını belirtti, Başkan Ahmet Edip Uğur'u kutladı.

Hilton Curio'yu Türkiye'ye getiriyor!

Türkiye'de çatısı altında Conrad, DoubleTree gibi otelleri barındıran dünya turizm devi Hilton Worldwide, yeni bir markasını daha Türkiye'ye getiriyor.

2004 yılında İstanbul Hilton Oteli Özelleştirme İdaresi'ne geçmiş!

2004 yılında Emekli Sandığı, satamadığı otelleri Özelleştirme İdaresi'ne devretmiş. Özelleştirme İdaresi'ne devredilen, Maçka'daki Hilton Otel'in de aralarında bulunduğu 7 otelin satış işlemleri Özelleştirme İdaresi tarafından gerçekleştirilecekmiş.

Hilton Dalaman Sarıgerme'ye mükemmellik ödülü verildi!

Mükemmellik Ödülü'nü (Brand Awards of Excellence) alan Hilton Dalaman Sarıgerme Resort&SPA, bu ödülle "Avrupa'nın en iyi 5 Hilton Oteli"nden biri olduğunu belgeledi.

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort mükemmellik ödülü aldı!

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & SPA, turizmde dünyanın en saygın ödüllerini almaya devam ediyor. Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & SPA, aldığı son ödülle Avrupa’nın en iyi otelleri arasında yer aldığını bir kez daha kanıtladı.

Marteks Hilton otellerinim perdecisi oldu!

Ev tekstilinde lüksün kalesi olarak bilinen Proposte Fuarı'nın "Avrupa dışından kimse katılamaz" kuralını Bursalı Marteks yıktı. Hilton ve Armani'nin perdecisi olan şirket Como'ya davet edilen ilk Türk oldu

Hilton Kozyatağı 2.5 ay içinde yüzde 80 doluluğa ulaştı!

Finans Merkezinin kalbi Kozyatağı'nda 200 milyon dolar yatırımla açan Hilton, 2.5 ay içinde yüzde 80 doluluğa ulaştı. Cağlar, Finans Merkezinin yanı sıra Avrupa yakasına yakınlığın da dolulukta etkili olduğunu söyledi.

17. Orta ve Doğu Avrupa Rafineri ve Petrokimya Konferansı yarın başlıyor!

Rafineri ve petrokimya sektörü ile enerji güvenliği konularının ele alınacağı "17. Orta ve Doğu Avrupa Rafineri ve Petrokimya Konferansı", 14-16 Ekim arasında İzmir Hilton Otel'de gerçekleştirilecek

Hilton Avrupa otelleri Haberi

Hilton Avrupa otelleri

Bu yıl Berlin'de düzenlenen 20. Uluslararası Otel Yatırım Forumu (International Hotel Investment Forum) öncesinde, Hilton (NYSE: HLT) Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde 100 bin odaya ulaştığını açıkladı.


Eşi benzeri görülmemiş bir global büyüme dönemine giren şirket, son üç yıl içerisinde çoğunluğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde olmak üzere, hizmete soktuğu 20 binden fazla oda ile hatırı sayılır bir büyüme kaydetti. Şirket, halihazırla yapım aşamasında olan ve 2020 yılı itibarı ile tamamlanması planlanan 40 bin yeni oda ile büyümesini sürdürmeyi planlıyor.


Hilton Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Geliştirmeden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Patrick Fitzgibbon şöyle konuştu: "Hilton'un bölgedeki portföyünün genişliği ve kalitesi göz önüne alındığında, 100 bin odaya ulaşmış olmak şirketimiz içi önemli bir mihenk taşı. Önümüzdeki dönem açmayı planladığımız odaların yüzde 60'ı...