25 / 04 / 2024

Hira İnşaat

Hira İnşaat

2008 yılında Küçükçekmece, Esenler ve Büyükçekmece ilçelerinden ayrılarak ilçe olan Başakşehir'de 2014 'te 6 proje satışa çıkacak. Bu yıl Başakşehir'de Hira İnşaat, Oyak İnşaat, Makro İnşaat, Akyapı, Bio City Development'i göreceğiz

Hira Akustik Ve Isı Yalıtım İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hira Akustik Ve Isı Yalıtım İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Abali ve Mehmet Emin Abali ortaklığında kuruldu.

Çınar Hira Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Hira Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aközgürer tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Birlik Hira Emlak Turizm Seyahat Acentesi Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birlik Hira Emlak Turizm Seyahat Acentesi Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Mustafa Al-Qashash, Mahmut Dural ve Mirza Memet Dural ortaklığında kuruldu. 

Hira Taahhüt İnşaat Ve Madencilik Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hira Taahhüt İnşaat Ve Madencilik Dış Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Adem Yılmaz imzasıyla kuruldu.

Hira Turizm İnşaat Otomotiv Nakliyat Pazarlama Sanayi ve Tic. Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hira Turizm İnşaat Otomotiv Nakliyat Pazarlama Sanayi ve Tic. Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Enetullah Korkmaz Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 1 Mart'ta Fatih'de açıldı.

Hira Seramik Toprak Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hira Seramik Toprak Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mümin Kapçak tarafından 50 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Kağıthane'de kuruldu.

Hira Yapı İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hira Yapı İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Kemal Önder, Latif Karataş tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 6 Ocak'ta Maltepe, Başıbüyük Mahallesi, Akçan Sokak'ta kuruldu.

Hira Spor Yapı Hayvancılık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hira Spor Yapı Hayvancılık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Unaş tarafından 10 bin TL' lik sermaye ile 4 Eylül'de Küçükçekmece, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

Mostarlife adres bilgileri!

Mostarlife adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Hira İnşaat imzasını taşıyan Mostarlife Evleri Başakşehir projesinde konutların metrekare fiyatı 4 bin lira ile 5 bin lira arasında değişiyor...

2014'te Başakşehir'de 6 yeni proje satışa çıkacak!

2008 yılında Küçükçekmece, Esenler ve Büyükçekmece ilçelerinden ayrılarak ilçe olan Başakşehir'de 2014 'te 6 proje satışa çıkacak. Bu yıl Başakşehir'de Hira İnşaat, Oyak İnşaat, Makro İnşaat, Akyapı, Bio City Development'i göreceğiz

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Mostar Life Başakşehir daire fiyatları!

Mostar Life Başakşehir daire fiyatları metrekare olarak 4 bin lira ile 5 bin lira arasında değişiyor. Hira İnşaat projesi Mostar Life Başakşehir'de teslimler 30 ay sonra yapılıyor...

Hira İnşaat Haberi

Hira İnşaat

1-) Mostar Life projesi 15 gün sonra satışta!


Mostar Life projesi, Başakşehir'de inşa ediliyor. Hira İnşaat projesi olan Mostar Life kapsamında 5 ila 10 kattan oluşan 10-15 blok yer alıyor. 


15 gün sonra satışa çıkacak Mostar Life projesi kapsamında konutların alanları 160 metrekareden başlıyor. 


30 ay sonra teslimlerin yapılacağı projede yer alan daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Mostar Life adres : Sabahattin Zaim Cad. G428 Sok. No: 37 Yürüyüş Yolu ( Life Park 1. Etap Evleri ) Başakşehir - İstanbul


Mostar Life iletişim bilgisi

Tel : 0212 485 35 34

Web: www.lifeparkevleri.com


2-) Oyakkent 3. Etap yıl sonunu bekliyor!


Oyak İnşaat'ın hayata geçirdiği 16 bin konuttan meydana gelen Oyakkent projesinin 3. etabına yıl sonu...