23 / 04 / 2024

Hobbit evleri ne durumda

Hobbit evleri ne durumda

Sivas Belediyesi'nin kent merkezine 7 kilometre uzaklıkta  ’Hobbit’ evlerine benzeyen yeni yamaç evlerinde sona gelindi. 

'Hobbit evleri'ne koronavirüs talebi!

Sivas'ta belediyenin "Yüzüklerin Efendisi" filmindeki "Hobbit evleri"nden esinlenerek şehir yakınındaki mesire alanında yaptığı yamaç evleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını döneminde izole tatil yapmak isteyen vatandaşların igli odağı oldu. 

Sivas'ın Hobbit Evleri'ne Rusya ve Ukrayna'dan yoğun talep! 

Dünyaca ünlü Yüzüklerin Efendisi filmindeki Hobbit evleri Sivas'ta inşa edildi. Filmdekini aratmayan evlere Rusya ve Ukraynalı alıcılardan yoğun talep var. 

11. Mahalle Evleri ne zaman teslim?

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa edilen 11. Mahalle Konutları 180 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Peki 11. Mahalle Evleri ne zaman teslim edilecek?

Pırlanta Göztepe Evleri ne zaman teslim?

Pırlanta Göztepe Rezidans 3 blok halinde yükseliyor. Projede 446 adet dairenin yanı sıra 34 adet ticari ünite bulunuyor. Peki Pırlanta Göztepe Evleri ne zaman teslim edilecek?

Ankara Park Mozaik Evleri ne zaman teslim?

858 daireden meydana gelen Ankara Park Mozaik Evleri projesinde 48 ay vade farksız taksit avantajı sunuluyor. Peki, Ankara Park Mozaik Evleri ne zaman teslim?

Vadişehir Başakşehir Evleri ne zaman teslim?

Vadişehir Başakşehir Rezidans'ta 48 ay vade farkı olmadan daire sahibi olunabiliyor. Proje 50 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Vadişehir Başakşehir Evleri ne zaman teslim edilecek?

Beyaz Park Evleri ne zaman teslim?

Beyaz Park Evleri ne zaman teslim? 371 daire ve 9 dükkandan oluşan Beyaz Park Topkapı projesinde daire satış fiyatları 395 bin liradan başlayarak değişiyor...

Tual Adalar Evleri ne zaman teslim?

Tual Adalar Kartal'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Proje 48 bin 157 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Tual Adalar Evleri ne zaman teslim edilecek?

Babacan Premium Evleri ne zaman teslim?

Babacan Premium'da 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tipte dizayn edilen daireler bulunuyor. Proje 6 blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Babacan Premium Evleri ne zaman teslim edilecek?

Mesa Marmara Evleri ne zaman teslim?

Mesa Marmara Residence'de 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. 20 katlı tek blok olarak tasarlanan proje Mesa Mesken imzası ile yükseliyor. Peki Mesa Marmara Evleri ne zaman teslim edilecek?

Yooistanbul Evleri ne zaman teslim?

Yooistanbul Rezidans'ta konutlar 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlandı. 5 katlı 11 blok halinde yükselen projede 120 adet daire bulunuyor. Peki Yooistanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Şanlıurfa Maşuk TOKİ Evleri ne zaman teslim edilecek?

TOKİ Şanlıurfa Maşuk'ta 583 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Projede daire fiyatları 112 bin 327 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Şanlıurfa Maşuk TOKİ Evleri ne zaman teslim edilecek?

Akkent Paradise Gardens Evleri ne zaman teslim?

Akkent Paradise Gardens Konutları Ankara Batıkent'te inşa ediliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 166 ile 185 metrekare arasında değişiyor. Peki Akkent Paradise Gardens Evleri ne zaman teslim edilecek?

Hobbit evleri ne durumda Haberi

Hobbit evleri ne durumda

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Sivas Belediyesi'nce kent merkezine 7 kilometre uzaklıkta bulunan Paşabahçe Mesire Alanı’na mini ’Hobbit köyü’ oluşturuldu.

Sivas Belediyesi’nce John Ronald Reuel Tolkien’in yazdığı, Peter Jackson’ın sinema filmi olarak çektiği ’Yüzüklerin Efendisi’ ile ’Hobbit’ filmi serilerinde yer alan ve kısa boylu, iri tüylü ayaklı, kıvırcık saçlı ’Hobbit’lerin yaşadığı küçük tepeler içine gömülü evlerden esinlenildi.

Belediye tarafından kent merkezi yakınlarındaki Paşabahçe Piknik ve Mesire Alanı’na ’Hobbit’ evlerine benzer evler inşa edildi.

Film kahramanı cücelerin yaşadığı evler kadar büyük yamaç evleri ilgi görünce, sayı artırılmaya başlandı. Başlangıçta 7 adet yapılan evlerin sayısı 24’e çıkarıldı.

Yeni etap çalışmalarıyla birlikte mini ’Hobbit köyü’ oluşturuldu. Yeni evlerde yapılan çalışmalarda sona yaklaşıldı. Evlerin iç dekorasyonun tamamlanmasıyla birlikte peyzaj çalışmalarına...