20 / 04 / 2024

Homewıse Turkey Bina Yönetimi Anonim Şirketi iletişim

Homewıse Turkey Bina Yönetimi Anonim Şirketi iletişim

Homewıse Turkey Bina Yönetimi Anonim Şirketi Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mesuda Sarı tarafından kuruldu.

Depreme dayanıklılıkta zemin seçimi kritik derecede önemli! Uzmanlar bir bir sıraladı: Dayanıklı bina nasıl olmalı?

Kahramanmaraş merkezli depremler  yapı dayanıklılığını yeniden gündeme getirdi. Depreme dayanıklılıkta zemin seçimi kritik derecede önemli! Uzmanlar bir bir sıraladı: Dayanıklı bina nasıl olmalı?

At Home Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

At Home Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Gamal Say, Gamal abdalnase ve Seıf Hısham Moh ortaklığında kuruldu.

AK Parti Genel Merkezi’ne ek bina yapılıyor!

2023 seçimleri için üyelerini yenileyen AK Parti, Ankara ilimizde bulunan Genel Merkez yerleşkesini de büyütüyor. AK Parti, yeni ek bina için inşaata başladı.

Bina yöneticiliği açısından sivil toplum kuruluşlarının önemi!

Tesis yönetimi ve profesyonel bina yöneticiliği açısından sivil toplum kuruluşlarının önemi ve işleyişi kat malikleri dışından seçilen profesyonel yöneticilerin ve firmaların sayılarının artması ile de profesyonel yönetim ve entegre tesis yönetimi bir sektör haline geldi.

Homewıse Turkey Bina Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Homewıse Turkey Bina Yönetimi Anonim Şirketi Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mesuda Sarı tarafından kuruldu.

TERRA Real Estate Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi!

TERRA Real Estate European Property Awards/Avrupa Gayrimenkul Ödülleri tarafından "Best Real Estate Agency Single Office Turkey 2019-2020" kategorisinde Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi.

Oturduğunuz bina riskli mi?

İstanbul Kartal'da çöken bina, Türkiye'deki yapıların güvenli olup olmadığını da yeniden gündeme getirdi. Binanızın güvenli ya da riskli olup olmadığını öğrenebilmek için bazı tespitler yaptırmanız gerekiyor. Eğer bina riskli çıkarsa önünüzde iki seçenek var: Güçlendirme veya yıkım...

Ali Çağatay Kankılıç, Se Club Profesyonel Tesis Yönetim'in genel müdürü oldu!

Ali Çağatay Kankılıç, Aşçıoğlu Grubu’nun, profesyonel rezidans ve bina yönetim hizmetleri sunduğu şirketi Se Club Genel Müdürlüğü görevini üstlendi...

Aşçıoğlu Grubu, Se Club ile Tashkent City’nin İşletme ve Tesis Yönetim Danışmanı oldu!

Aşçıoğlu Grubu, profesyonel rezidans ve bina yönetim hizmetleri sunduğu şirketi Se Club ile Özbekistan Cumhuriyeti’nin başkenti Taşkent’te inşa edilecek dev proje Tashkent City’nin “İşletme ve Tesis Yönetim Danışmanı” olarak seçildi. 

REHAU yılın en yapı ürünleri üreticisi seçildi!

Sürdürülebilir inşaat ve modernizasyon sistemlerini hayata geçiren REHAU, Build 2018 tarafından düzenlenen “Sürdürülebilir Bina Ödülleri” töreninde yılın “En İyi Polimer Esaslı Yapı Ürünleri Üreticisi” seçildi.

Yapı denetçilerini müteahhitlerin seçtiği sistem sona eriyor!

Bina yapımında yapı denetçilerini müteahhitlerin seçtiği sistem kaldırılmak adına yeni bir sistem getirilecek.

Greenox, Türkiye’nin “En Yeşil Binası” seçildi!

Teslim zamanı yaklaşan Greenox projesi ,  Sign of the City Awards’de “En Yeşil Bina” kategorisinde kazanan proje oldu. Greenox, Türkiye’nin ilk EDGE Yeşil Bina Sertifikası’na sahip binası seçilmişti..

IFC’den Greenox’a “EDGE” Yeşil Bina Sertifikası!

Aycan & Feres İş Ortaklığı tarafından Çeliktepe’de inşa edilen Greenox projesi Uluslararası Finans Kurumu (IFC) tarafından başlatılan EDGE Yeşil Bina Sektörel Gelişim Programı kapsamında Türkiye’nin ilk EDGE Yeşil Bina Sertifika almaya hak kazanan binası seçildi. 

Homewıse Turkey Bina Yönetimi Anonim Şirketi iletişim Haberi

Homewıse Turkey Bina Yönetimi Anonim Şirketi iletişim

Homewıse Turkey Bina Yönetimi Anonim Şirketi Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mesuda Sarı tarafından kuruldu.

Homewıse Turkey Bina Yönetimi Anonim Şirketi konusu:
- Her türlü kira toplam faaliyetinin yapılması, - Her türlü gayrimenkulün alımı, satımı, kiralanması, bu işlere aracılık edilmesi ve komisyon alınması, - Gayrimenkulün bakım ve onarımı için gerekli çalışmalarının düzenlenmesi, ortak alanların onarımı, bakımı, faaliyeti ve kullanımına ilişkin işlemlerin yapılması ya da organize edebilmesi, - Gayrimenkulün her türlü yönetim hizmetlerinin sağlanması ve gayrimenkul sahipleri tarafından yüklenen görevlerin yerine getirilmesini,

Adres: Alibey Mah.Bülbül Sk.Ayka Iş Merkezı Apt.No:1/4...