26 / 04 / 2024

hortfort kış okulu

hortfort kış okulu

Bahçeşehir Üniversitesi'nin düzenlediği kış okulları programı kapsamında, dünyanın bir çok yerinden öğrenciler İstanbul'a gelerek İstanbul'un mimarisini ve tarihini öğreniyor...

Tuzla Deniz Harp Okulu Komutanlığı Kışlası 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda! 

Marmara Denizi ve Adalar ÖÇKB, İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Postane Mahallesi Deniz Harp Okulu Komutanlığı Kışlasına Yönelik 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

TOKİ Manisa Akhisar ve Kırkağaç ilköğretim okulu ihalesi yarın!

Manisa İli Akhisar İlçesi Efendi Mah. 16 Derslik Zübeyde Hanım Okulu, Kırkağaç İlçesi Şair Eşref Mah. 24 Derslik Edip Bayat Okulu ve Turgutlu İlçesi Turgutlar Mah. 32 Derslik Samiye Nuri Sevil Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

2019 Ytong Mimari Fikir Yarışması'nda 3 projeye ödül! 

Mimarlar tarafından ilgiyle takip edilen Ytong Mimari Fikir Yarışması'nın bu yıl 20'ncisi düzenlendi. “Plan B: Akıntıya Karşı Bir Mimarlık Okulu” konulu yarışmanın kazananları açıklandı...

Ankara'da BETONART Mimarlık Yaz Okulu başladı! 

Türkiye'nin dört bir yanından gelen mimarlık öğrencileri BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 18’incisi için TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde buluştu.

Betonart Mimarlık Yaz Okulu 27 Temmuz'da başlayacak! 

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından hayata geçirilen Betonart Mimarlık Yaz Okulu’nun 18’incisi TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek. 

Çankaya Üniversitesi'nden bina yapım ihalesi 30 Mayıs'ta!

Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüs Hazırlık Okulu Ek Binası - Fakülteler 2.Grup Yapılar A Blok – B Blok yapım işi ihalesi 30 Mayıs 2019 tarihinde yapılacak...

Silivri'nin en büyük okulu Şubat'ta açılıyor!

Silivri’nin en büyük okul projesi Şubat ayında hizmete açılıyor. Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Yanmaz, okul projesinin inşaat alanında incelemelerde bulundu.

BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 17’ncisi gerçekleşti!

TÇMB tarafından, BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 17’ncisi gerçekleşti. Çimsa’nın ana sponsorluğuyla gerçekleştirilen proje Türkiye’nin dört bir yanından mimarlık öğrencilerini buluşturdu.

Betonart Mimarlık Yaz Okulu AGÜ'de başladı!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından, bu yıl Çimsa’nın ana sponsorluğuyla düzenlenen ve Türkiye’nin dört bir yanından mimarlık öğrencilerini bir araya getiren BETONART Mimarlık Yaz Okulu AGÜ'de başladı..

Terminal Yapı'dan Alaçatı'ya havacılık okulu!

Alaçatı'da hayata geçirilecek olan havalimanı ihalesini kazanan Terminal Yapı, bölgede havacılık okulu açacak.

Trabzon'da öğretmen okulu ve lojmanı yıkıldı!

1940 yıllarında Trabzon Beşikdüzü Köy Enstitüsü olarak kullanılan ve sonrasında öğretmen okulu ve lojmanına dönüştürülen, daha sonrasında ise aatıl hale gelen 8 bina, öğrenci yurdu yapımı için yıkıldı.

Isparta Kara Havacılık Okulu'nun inşaatı 2018'de bitecek!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Bilgiç: "Okul inşaatı için eylül ayında yeni bir ihale açılacak. 2018 yılında da inşaat tamamı ile bitmiş olacak. Daha sonra Kara Havacılık Okulu buraya taşınmış olacak" dedi.

Ankara Turizm Otelcilik Okulu yıkımı ve imar planı TBMM'de!

Ankara Turizm Otelcilik Okulu binasının yıkımına, binayla ilgili asbest tespiti yapılıp yapılmadığına ve alanla ilgili imar planı değişikliği meclis gündemine taşındı...

hortfort kış okulu Haberi

hortfort kış okulu

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Mimarlık Fakültesi ve Hatfort Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen Hartfort Kış Okulu kapsamında ABD'den gelen öğrencilere İstanbul'un tarihi yapıları ve günümüz mimarisini ayrıntılı bir biçimde aktarıldı.  ABD'nin Connecticut Eylati'ndeki Hartford Üniversitesi'nde İstanbul Anlatıları isimli bir ders okutuluyor. Okul öğrencileri de bu ders kapsamında İstanbul'u ziyaret ederek fotoğraf ve eskiz çalışmaları...