19 / 04 / 2024

hsbc binasına terör saldırısı

hsbc binasına terör saldırısı

TMSF'nin 60 milyon YTL muhammen bedelle satışa çıkardığı bombalı saldırıya uğrayan HSBC binasının talipleri arasında TOBB da bulunuyor.

Şırnak’ta terör mağduru 43 aile için konut kuraları çekildi!

Şırnak’ta çekilen kura ile terör mağduru 43 aile yeni konutlarına kavuştu. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Şahin, sokağa çıkma yasağı sürecinde terör olayları sebebiyle konutları yıkılan, hasar görenler için TOKİ tarafından inşa edilen evlerin kura çekimini yaptıklarını dile getirdi. 

Hakkari Yüksekova'daki terör mağduru aileler konutlarına kavuşuyor!

Hakkari Yüksekova'da terör mağdurları için inşa edilen toplam 3 bin 63 konuttan 506 tanesinin kura çekilişi yapıldı.

Terörün Finansmanının Önlenmesine Dair Tedbirler Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Suç Gelirlerinin Aklanmamasının ve Terörün Finansmanının Önlenmesine Dair Tedbirler Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Şanlıurfa'da bir binanın belediyenin hizmet binasına dönüştürülmesi mecliste!

Şanlıurfa ili Eyyübiye ilçesinde hasta yakınları misafirhanesi olarak kurulacağı söylenen bir binanın belediyenin hizmet binasına dönüştürülmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hakkari'de terör mağduru aileler yeni yuvalarına kavuşuyor!

Hakkari Yüksekova'da terör mağdurları için inşa ettiriilen 3 bin 63 konuttan 986'sı daha hak sahiplerine teslim ediliyor.

Şırnak'ta terör mağduru 556 aile evlerine kavuştu!

Şırnak'ta çekilen kurayla, terör mağduru 556 aile yeni konutlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. 

İÜ Vefa binasına taşınan öğrenciler: Can güvenliğimiz kalmadı!

İstanbul Üniversitesi'nde yapılan restorasyon nedeni ile birçok bölüm Vefa ek binasına taşındı. Vefa ek binasına çürük raporu verildiğini ifade eden öğrenciler, "Can güvenliğimiz yok" dedi...

Şırnak'ta terör mağdurları konutlarına kavuştu!

Terör mağdurları için Bahçelievler Mahallesi'nde yapılan 539 konutun kura çekimi gerçekleştirildi. 539 aile konutlarına kavuştu...

Nusaybin'deki terör mağdurları konutlarına kavuştu!

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, terör mağdurları için yapılan konutların anahtarı törenle sahiplerine teslim edildi...

Silopi'deki terör mağdurları villalara taşınacak!

Şırnak'ın Silopi ilçesinde terör örgütünün tuzakladığı patlayıcılar yüzünden yıkılan binaların yerine hızla yenileri inşa ediliyor. Bölge mimarisine uygun, iki katlı villa tipi olarak inşa edilen konutlar tamamlanma aşamasına geldi. 

Terör mağdurları Yeni Yüksekova ile rahata kavuşacak!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırıları sebebi ile evleri hasar gören terör mağdurları, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca TOKİ'ye yaptırılan konutların tamamlanmasıyla yeni ve modern yaşam alanına kavuşacak.

Şırnak'taki terör mağdurlarına aylık 605 TL kira yardımı!

Şırnak'ta terör örgütü PKK'nın hayatı hiçe sayan saldırılarıyla büyük zarar verdiği vatandaşın yaraları sarıldı.

Terör mağdurları konutlarına kavuşacak!

Şırnak'ta terör mağdurları için Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'ne (TOKİ) yaptırılan konutlar 4 ay sonra hak sahiplerine teslim edilecek...

hsbc binasına terör saldırısı Haberi

hsbc binasına terör saldırısı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), HSBC Genel Müdürlük binası olarak kullanılırken terörist saldırısına uğrayan İstanbul Levent'teki binanın ihalesini bugün gerçekleştirecek. 60 milyon YTL muhammen bedele sahip yönetim binasına Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin de (TOBB) talip olduğu öğrenildi. TOBB yönetiminin, ihalenin kazanılması halinde kurum çatısı altındaki birimleri bu binada toplamayı amaçladığı öğrenildi.
DEİK, İKV ve Ankara'daki TEPAV'ın bir bölümünü bu binaya taşımayı düşünen TOBB yönetimi, Levent'te hali hazırda faaliyet gösterdiği merkez binasını satmayı planlıyor.
TOBB kısa bir süre önce de İstanbul Zeytinburnu'nda 'hazine bulunduğu' iddia edilen araziyi almıştı. Bu arazinin nasıl değerlendirileceği konusunda çalışmalara başlayan TOBB yönetimi, buraya farklı bir konseptte yatırım yapmayı planlıyor.



Merkezi noktada
Kapalı teklif ve açık artırma yöntemiyle gerçekleştirilecek gayrimenkulün ihalesi,...