24 / 04 / 2024

hssbc binası tobb

hssbc binası tobb

TMSF'nin 60 milyon YTL muhammen bedelle satışa çıkardığı bombalı saldırıya uğrayan HSBC binasının talipleri arasında TOBB da bulunuyor.

TOBB'un, Kırşehir'de yaptırdığı kız öğrenci yurdunun inşaatı tamamlandı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Kırşehir'de inşa ettirilen kız öğrenci yurdu binasının inşaatı tamamlandı.

RTÜK, TOBB ikiz kulelerden 120 bin liraya kat kiraladı!

RTÜK, Ankara TOBB'un ikiz kulelerinden aylık 120 bin TL'ye iki ayrı kat kiraladı. RTÜK'ün Bilkent'te 6 katlı binası bulunuyor...

TOBB laboratuvar binasının temeli atıldı!

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'ndeki Laboratuar binasının temeli atıldı. Temel atma törenine Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu katıldı.

Muğla Ticaret Borsası’nın hizmet binasının temeli atıldı!

Muğla’nın Fethiye ve Marmaris İlçelerinde incelemelerde bulunan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Menteşe ilçesinde Muğla Ticaret Borsası’nın hizmet binasının temelini attı.

Muğla Ticaret Borsası binasının temeli atıldı!

Muğla’nın Fethiye ve Marmaris İlçelerinde incelemelerde bulunan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Menteşe ilçesinde Muğla Ticaret Borsası’nın hizmet binasının temelini attı.

KTO 5 yıldızlı odalara sahip yeni hizmet binasının temelini attı!

Kayseri Ticaret Odası'nın (KTO) yeni hizmet binasının temel atma töreni yapıldı.Tören öncesi şehrin kanaat önderleri ile bir araya gelen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kayseri'ye ikinci bir fuar alanı için düzenlenen özel toplantıya katılım sağladı.

BTSO Altıparmak Temsilcilik Binası açıldı!

BTSO Altıparmak Temsilcilik binasının resmi açılışı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Ankara'nın simge binaları özel sistemlerle aydınlatıldı!

Ankara’nın tarihi ve simgesel binalarının gece aydınlatmaları kapsamında geçtiğimiz yıl AŞTİ, Anayasa Mahkemesi, Dışişleri Bakanlığı Binası, Milli Kütüphane, Büyükşehir Belediye Binası, TOBB ve Ümitköy Köprüsü özel sistemlerle ışıklandırıldı...

Ender Yorgancılar: TOKİ bizim için fabrika binası yapsın!

TOBB Başkan Yardımcısı ve Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar, TOKİ'ye organize sanayi bölgelerinde yatırımcılar için fabrika binası yapması çağrısında bulundu. Sanayicilere organize sanayi bölgelerinde fabrika yapılsın...

TOBB Yalova'nın Kadıköy beldesine okul yaptırıyor!

TOBB tarafından yaptırılacak 25 derslikli Kız Teknik ve Meslek Lisesi Kadıköy beldesine yapılacak. Kadıköy Belediyesi'nin yer tahsis ettiği okul binasının yapımına önümüzdeki aylarda başlanacak....

Ardahan Ticaret Odası'nın yeni binası hizmete açıldı!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyetle, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi....

ERÜ Mühendislik Fakültesinin ek binası hizmete açıldı

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Mühendislik Fakültesi'nin ek binası hizmete açıldı

ARTER-Sanat İçin Alan binası bu akşam açılıyor

Vehbi Koç Vakfı tarafından hayata geçirilen `ARTER-Sanat İçin Alan' binası bu akşam kapılarını açıyor

hssbc binası tobb Haberi

hssbc binası tobb

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), HSBC Genel Müdürlük binası olarak kullanılırken terörist saldırısına uğrayan İstanbul Levent'teki binanın ihalesini bugün gerçekleştirecek. 60 milyon YTL muhammen bedele sahip yönetim binasına Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin de (TOBB) talip olduğu öğrenildi. TOBB yönetiminin, ihalenin kazanılması halinde kurum çatısı altındaki birimleri bu binada toplamayı amaçladığı öğrenildi.
DEİK, İKV ve Ankara'daki TEPAV'ın bir bölümünü bu binaya taşımayı düşünen TOBB yönetimi, Levent'te hali hazırda faaliyet gösterdiği merkez binasını satmayı planlıyor.
TOBB kısa bir süre önce de İstanbul Zeytinburnu'nda 'hazine bulunduğu' iddia edilen araziyi almıştı. Bu arazinin nasıl değerlendirileceği konusunda çalışmalara başlayan TOBB yönetimi, buraya farklı bir konseptte yatırım yapmayı planlıyor.



Merkezi noktada
Kapalı teklif ve açık artırma yöntemiyle gerçekleştirilecek gayrimenkulün ihalesi,...