18 / 04 / 2024

hükümet 2016 Yılı Eylem Planı

hükümet 2016 Yılı Eylem Planı

Yalıtımın duayeni Canpa Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özcan, 2016 Eylem Planı’nda yer alan önlemlerin hükümetin enerji verimliliğine verdiği önemi gösterdiğini belirtirken, “Yalıtıma KDV muafiyeti başta olmak üzere teşvikler verilmeli” dedi.

1940 yılında hükümet fakir halkı ev sahibi yapmak için harekete geçmiş!

1940 yılında hükümet, fakir halkın ev sahibi olabilmesi için düğmeye basmış. Vatandaşları ev sahibi yapmak isteyen hükümet belli şartlar dahilinde fakir vatandaşların ev sahibi olmasına destek olmuş. İşte o haber...

Hükümet dev bir paket hazırlığında, dolar, altın, borsa nasıl etkilenecek?

Hükümet KGF paketi hazırlığında. Peki, bu kredi paketinden kim yararlanacak? Kredi paketinin büyüklüğü ne kadar olacak? KGF kredi paketi, altını, dövizi, borsayı ve konut piyasasını nasıl etkileyecek? Merak edilen soruların tüm yanıtları haberimizde...

Hükümet konut kiralarında yüksek zam taktikleri için harekete geçti! Aynı anda aynı oranda yapılacak

Konut kiralarındaki yüksek artışlar ev sahiplerinin uzun süredir kirada oturan kiracılarını evden çıkarıp yeni kiracı bulma arayışına itti. Evi boşaltınca yeni kiracıya evi mevcut fiyatın 2-3 katına vermek isteyen ev sahiplerine karşı hükümet harekete geçti.

Hükümet düğmeye bastı! Vatandaşın üzerindeki vergi yükü hafifletiliyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, vergi sisteminde vatandaş odaklı reform adımları için kolları sıvadı. "Ödeme gücüne göre artan oranda vergilendirmeyi" esas alan hükümet, 2002'den bu yana KDV, ÖTV, damga vergisi ve iletişim vergisi başta olmak üzere dolaylı vergi yükünü de hafifletmeye devam ediyor...

Gaziantep Hükümet Konağı yerine millet bahçesi yapılacak! 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gaziantep Hükümet Konağı binasının yıkılıp yerine millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı. 

Tekirdağ Kapaklı'da yeni hükümet konağı yapılıyor!

Tekirdağ ili Kapaklı ilçesinde inşaatı süren kaymakamlık ve hükümet konağı binasının faaliyete geçeceği tarih meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ruhsar Pekcan: hükümet olarak 2019 yılı dengelenme yılı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Hükümet olarak 2019 yılını dengelenme yılı olarak görüyoruz. Önümüzdeki dönemde de net ihracatımızın büyümeye katkısının devam edeceğini öngörüyoruz." dedi.

Yozgat'ta eski hükümet konağı yıkılıyor!

Yozgat Belediyesi tarafından eski hükümet konağı yıkılıyor. Belediye ekipleri, binanın etrafında genişletme çalışmalarına başladı.

Trabzon Arsin hükümet konağı inşaatı başlıyor!

Trabzon Arsin hükümet konağı inşaatı yakında başlayacak. Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, hükümet konağını yapacak yüklenici firma ile belediye binasında bir araya geldi. 

TOKİ Muş Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Muş İli Hasköy İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Muş Hasköy hükümet konağı inşaatı ihalesi 4 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından  Muş'un Hasköy ilçesinde hükümet konağı inşa ettirilecek. TOKİ Muş Hasköy hükümet konağı inşaatı ihalesi 4 Temmuz'da...

TOKİ Bingöl Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Bingöl İli Merkez Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Bingöl Hükümet Konağı ihalesi 1 Nisan'da!

Bingöl İli Merkez Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

hükümet 2016 Yılı Eylem Planı Haberi

hükümet 2016 Yılı Eylem Planı

Hükümetin açıkladığı 2016 Yılı Eylem Planı'nda yer alan enerji verimliliğine yönelik düzenlemelerin büyük memnuniyet ve heyecan yarattığı yalıtım sektörü, bu önlemlerin hızla somutlaştırılmasını ve sektöre KDV muafiyeti başta olmak üzere teşviklerin verilmesini istiyor. 


Sektörde duayen kabul edilen Canpa Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özcan, 64. Hükümet’in açıkladığı 2016 yılı Eylem Planı’nı değerlendirirken, Plan’da yer alan önlemlerin hükümetin enerji verimliliğine verdiği büyük önemin göstergesi olduğunu belirtti. Ancak Özcan, “İçerik olarak çok güzel, fakat bunun uygulamaya geçmesi gerekiyor. Önemli olan alt yapının oluşturulması, yönetmelikler ve yasalarla altının doldurulması. Uyum yasalarını yapıp uygular hale getirmemiz bizim önümüzü açacaktır” diye konuştu. 

-“Yalıtım malzemelerine teşvik verilmeli”

Son 30 yılı Canpa’da olmak üzere sektördeki tecrübesi yarım asra yaklaşan Mehmet Özcan, Enerji Verimliliği Haftası dolayısıyla yaptığı değerlendirmede, şunları söyledi:

“Yalıtım malzemelerine...