26 / 04 / 2024

Huobi yasak

Huobi yasak

Kripto para borsası Huobi tarafından, Çinli yatırımcılara kripto para türevlerinde işlemler gerçekleştirilmesine yasak getirdi.

İlber Ortaylı'dan asgari ücret tepkisi: İstanbul’da asgari ücret yasak olmalı!

Ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı katıldığı bir sosyal medya kanalında ''İstanbul’da asgari ücret yasak olmalıdır” diyerek tepki gösterdi.

TOKİ evlerini kiraya vermek yasak mı?

TOKİ evlerine dair kuralardan sonra sorular hız kazanmaya başladı. Özellikle ödeme şekilleri ve TOKİ evlerinin kiraya verilip verilemeyeceği de sorgulanıyor. İşte “TOKİ evlerini kiraya vermek yasak mı?” sorusunun detaylar!

Bundan sonra yasak olacak! Markete gittiğinizde rafa baktığınızda şok olmayın

Bolu'da mangal ürünleriyle ilgili verilen yasak kararı, fiyatları da derinden etkiledi. Gelin konuyla ilgili detaylara bakalım...

Altın fiyatlarını zıplatacak yasak kararı! Resmi Gazete'de yayınlandı

Altın fiyatlarını etkileyecek son dakika kararı açıklandı. Altın ithalataına yasak geldi. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı. Piyasada dalgalı bir seyir izleyen altın fiyatları bu karardan sonra ne yapacak? İşte ayrıntılar...

Ayçiçek yağı fiyatlarını uçuracak son dakika gelişmesi! TMO'nun hamlesi sonrasında yasak kararı geldi

Toprak Mahsülleri Ofisi'nin ayçiçek yağında arz sorunu ve olası fiyat artışlarına karşı ihale açtığı haberinin ardından sürpriz bir gelişme yaşandı. Endonezya palm yağı ihracatına yasak getirdi. Kararın ayçiçek yağı fiyatlarını ateşleyeceği öne sürüldü

Yasak Turistik İşletmeler Otelcilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yasak Turistik İşletmeler Otelcilik İnşaat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Kerbella Yasak tarafından kuruldu.

Kiralık evde duvar delmek yasak mı?

Konut kiralayan bazı kiracılar dekorasyonlarını tamamlamak adına duvara çivi çakarak tablo ya da çerçeve asmak isteyebiliyor. Peki, kiralık evde duvar delmek yasak mı?

Kripto paralara yasak mı gelecek düzenleme mi? İşte son dakika gelişmeleri...

Rusya Merkez Bankası kripto varlıklara yönelik geniş çaplı bir yasak konusunda bastırırken iktidar tarafından yapılan bir araştırmada dünya genelindeki kripto varlıkların yüzde 12 civarının Ruslara ait olduğu belirlendi.

Arnavutköy Askeri Yasak ve Güvenlik Bölgesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Arnavutköy ilçesi, Askeri Yasak ve Güvenlik Bölgesinin ( Derbent Mevkii ) Revizyonuna ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Binance ve Huobi, Çinli yatırımcıları kabul etmeyecek!

Çin'in en büyük kripto para borsası Huobi ile dünyanın en büyük borsalarından Binance önemli bir açıklamada bulundu. Şirketler Çinli yatırımcıları kabul etmeyeceklerini duyurdu.

Kripto para borsası Huobi'den kripto para türevlerinde işlem yapma yasağı!

Kripto para borsası Huobi tarafından, Çinli yatırımcılara kripto para türevlerinde işlemler gerçekleştirilmesine yasak getirdi.

Çin'in yasak kararı kripto paralara değer kaybettirdi!

Çin'in aldığı yasak kararıyla son zamanlarda yaşanılan mağduriyetlerle sık sık gündeme gelen Bitcoin yüzde 12’nin üzerinde değer kaybetti...

İnşaat sektöründe yasak var mı?

Bu akşam saat 19:00'dan itibaren tam kapanmaya geçiliyor. İnşaat sektörü tam kapanmaya dahil mi, yasak var mı? İşte o sorunun cevabı...

Huobi yasak Haberi

Huobi yasak

Kripto para borsası Huobi tarafından, Çinli yatırımcılara kripto para türevlerinde işlemler gerçekleştirilmesine yasak getirdi.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; dünyanın önde gelen kripto para borsası olan Huobi, Çinli yatırımcılara kripto para türevlerinde işlemler gerçekleştirilmesine yasak getirdi.

Huobi, kullanıcı sözleşmesinde 26 Haziran'da gerçekleştirdiği değişiklikle Çin ve Tayvan'dan yatırımcılarını Huobi web sitesi aracılığıyla türev alım satım hizmetlerini kullanmalarına yasak getirildiğini belirtti. 

İsrail, Irak, Bangladeş, Bolivya, Ekvator, Kıgizistan ve İngiltere'den yatırımcılar da türev ticaretindeki hizmetlerden faydalanamayacak.

Elon Musk ve Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey, Bitcoin için buluşacak!

İngiltere'de Binance'in faaliyetlerine son...