26 / 04 / 2024

Hüseyin Genç konut sorunu

Hüseyin Genç konut sorunu

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, geleneksel bilgilendirme toplantısında öncelikli olarak ilçenin 18 uygulamasına ağırlık verdiklerini İfade ederek, "Konutlaşma gelişmeye katkı sağlamaktadır" dedi.

Hüseyin Oflaz: 70 milyon insan için yeni konut şart!

Konut eksikliği ile ilgili önemli açıklamalar yapan İmpo İmar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, sadece şehirlerdeki 55 milyon insan için 20-30 yılda yeni konut üretilmesinin şart olduğunu kaydetti.

Hüseyin Dinçel: Yabancıya konut satışında rekor geliyor!

Akyapı Kurucu Ortaklarından Hüseyin Dinçel TÜİK konut satış rakamlarını değerlendirdi. İşte Dinçel'in o değerlendirmesi...

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Ağa Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Ağa Şubesi bugün Beyoğlu'nda 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Hüseyin Sözlü: 1 metre tarım arazisini konut arazisine çevirmedim!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana'da bir metre tarım arazisini konut arazisine çevirmediğini belirterek, "İmar rantına geçit vermedim. Her zaman Adana'nın nitelikli bir şekilde dönüşerek değişiminden yana oldum" diye açıklama yaptı.

Hüseyin Genç kimdir?

Genç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Genç kimdir? Murat Genç'in babası Hüseyin Genç, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Hüseyin Genç: Konut sorunumuzu çözüme ulaştırıyoruz!

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, geleneksel bilgilendirme toplantısında öncelikli olarak ilçenin 18 uygulamasına ağırlık verdiklerini İfade ederek, "Konutlaşma gelişmeye katkı sağlamaktadır" dedi.

Hüseyin Ayaz Başiskele'deki konut site yöneticileri ile buluştu!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele’de ki konut ve sitelerin yöneticileri ile bir araya geldi.

Hüseyin Samut: Konutta en şanlı dönem!

4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi gerçekleşti. Kongre'de konuşan Samut A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut, Türkiye'de konut sektörünün en şanslı dönemin yaşandığını söyledi.

Hüseyin Şirin'den Zonguldaklı engellilere TOKİ müjdesi!

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, Engellilerin toplu konut projesi için yer arama çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Hüseyin Gültekin: Manisa'da lüks konut talebi arttı!

Bugüne kadar İzmir ve Manisa'da 30 kadar projede toplam 500 dolayında daire yaptıklarını kaydeden Gülkar Yapı Sahibi Hüseyin Gültekin Manisa'da lüks konut talebinin arttığına dikkat çekti. Hüseyin Gültekin

Hüseyin Sami Çaprak: Araplara 15 bin konut satılacak!

Tüketici Hukuku Enstitüsü Arap Gayrimenkul Yatırımcıları Komisyonu Başkanı Hüseyin Sami Çaprak, "Bu yıl içerisinde Arap yatırımcılara satılacak gayrimenkul sayısının 15 bin civarında olacağını öngörmekteyiz" dedi.

Söğütlü'de hedef 500 konut projesi!

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, hedeflerinin özel sektörün desteğiyle 500 Konut Projesi'ni hayata geçirmek olduğunu bildirdi.

Sakarya Söğütlü'de 500 konut inşa edilecek!

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, hedeflerinin özel sektörün desteğiyle 500 Konut Projesi'ni hayata geçirmek olduğunu bildirdi.

Hüseyin Genç konut sorunu Haberi

Hüseyin Genç konut sorunu

Basın kuruluşların temsilcilerinin katıldığı toplantıda, başkan Genç maddeler halinde yapılanları aktardı. Göreve geldiklerinde öncelik olarak 18 uygulamasına ağırlık verdiklerini söyledi. Genç, "Yaşadığımız çevrede çağdaş ve düzenli şehirleşmeye geçilebilmesi için. Söğütlü Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ve Sakarya Biiyükşehir Belediyesi tarafından 6 bölge, 1500 dönümde İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından 18. Madde uygulanıp süreç Kadastro kontrol aşamasındadır. Kontrollerden sonra çıkacak tapularla birlikte süreç sona erecektir" dedi. 



KONUT VE GELİŞME 

Hüseyin Genç konut artışının ilçenin gelişmesine katkı sağladığını ifade etti. 



Bu konuda işadamlarından talep geldiğini ifade eden Genç, ilçemizde bulunan OSB'de çalışan 4bin işçiden, bin tanesi Söğiitlü'yü. Diğer çalışanlar ise ilçelerden geliyor. Bu işçilerin burada ikamet etmek gerekiyor. Bu nedenle bir çalışma başlattık. Değişen ve gelişen ilçemizin potansiyelini farkeden  yatırımcılar harekete geçti. İlçemizde, özel...