24 / 04 / 2024

hüseyin sözlü kentsel dönüşüm projeleri

hüseyin sözlü kentsel dönüşüm projeleri

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, deprem riski yüksek gecekonduların ve çarpık yapıların bulunduğu merkez Çukurova İlçesi Göl Mahallesi ile Yüreğir İlçesi Sinanpaşa Mahallesi’nde planlanan kentsel dönüşüm konusunda Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan ile görüştü.

Adana için kentsel dönüşüm master planı hazırlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün, ilçe belediye başkanlarıyla uyum içinde çalıştığını söyleyerek, “Bu uyum çerçevesinde tüm kente yönelik kentsel dönüşüm master planını hazırlayacaklar" dedi.

Hüseyin Sözlü: İmar rantını ortadan kaldırdık!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, “On bin yaşındaki Adana’da beş yıldır ihmal edilmişlik yasak, yok saymak yasak, imar rantı yasak” dedi.

Hüseyin Sözlü: Hedefimiz dönüşüm odaklı kent inşa etmek!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, dönüşüm odaklı kent inşa etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Adana Müteahhitler Birliği'nden Hüseyin Sözlü'ye destek!

Adana Müteahhitler Birliği tarafından Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü’ye destek olmak için bir toplantı gerçekleştirildi.

Hüseyin Sözlü: 1 metre tarım arazisini konut arazisine çevirmedim!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana'da bir metre tarım arazisini konut arazisine çevirmediğini belirterek, "İmar rantına geçit vermedim. Her zaman Adana'nın nitelikli bir şekilde dönüşerek değişiminden yana oldum" diye açıklama yaptı.

Hüseyin Sözlü: Adana'da yeni imar alanları açmadık!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Yeni imar yoğunlukları vermeden, yeni kooperatifler açmadan, rüşvet dağıtmadan seçime giden yegane belediye başkanıyım" diye açıklama yaptı. 

Hüseyin Sözlü'den metro açıklaması!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü yaptığı açıklamada köprü projelerinde yer alan çift hatlı demiryollarıyla metronun tamamlanması konusunda zaten gereken kritik yatırımları yaptıklarını söyledi.

Adana'da yeni konut yapımına ihtiyaç yok!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, konut üretiminde nicelikten çok niteliğin önemli açıkladı ve yeni konut yapımına ihtiyaç olmadığını belirtti.

Adana Karataş'a engelsiz yaşam merkezi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Vali Mahmut Demirtaş ile birlikte Karataş’ta hayata geçirilen Engelsiz Yaşam Merkezi’ni inceledi.

Adana Galleria AVM yıkılacak!

Adana'nın en önemli ve ilk alışveriş merkezlerinden olan Galleria AVM yıkılıp plaza olarak yeniden inşa edilecek. Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün plana olumlu baktığı iddia edildi.

Devlet Bahçeli Köprüsü için 240 milyon liralık borçlanma!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Devlet Bahçeli Köprüsü için 240 milyon lira borçlanma kararı çıktı. Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise yapılan borçlanmanın hizmetleri aktif hale getirmek için olduğunu belirtti.

Adana Küçükdikili'de yollar asfaltlanıyor!

Adana Küçükdikili Mahallesi’nde asfalt çalışmaları başladı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, çalışmaları inceleyerek "Adana’ya hizmet noktasında ayrım gözetmiyor, her insanımızı kıymetli biliyoruz” diye konuştu.

Hüseyin Sözlü: Türkiye’nin nitelikli konutlara ihtiyacı var!

11’incisi düzenlenen Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri İş ve İnşaat Makineleri Fuarı açıldı. Fuarda açıklama yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü, Adana’nın nitelikli konutlara ihtiyacı olduğunu vurguladı

hüseyin sözlü kentsel dönüşüm projeleri Haberi

hüseyin sözlü kentsel dönüşüm projeleri



Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, deprem riski yüksek gecekonduların ve çarpık yapıların bulunduğu merkez Çukurova İlçesi Göl Mahallesi ile Yüreğir İlçesi Sinanpaşa Mahallesi’nde planlanan kentsel dönüşüm konusunda Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan ile görüştü. 10 yıldır gündemde olan kentsel dönüşümü gerçekleştirmek için kararlı ve özverili çalışmalar yürüttüklerini belirten Başkan Sözlü, TOKİ ile işbirliği içinde depreme dayanıklı,  güvenli ve modern konutlar üreteceklerine olan inancını bildirdi.

8 MAHALLEDE KENTSEL DÖNÜŞÜM PLANLAMASI YAPILIYOR

Başkan Hüseyin Sözlü, beraberinde Genel Sekreter Şaban Acar, Genel Sekreter Yardımcıları Sinan Gül, Mehmet Şahin, Oktay Karakuş, Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Yüksel Durna olduğu halde TOKİ Başkanı M. Ergün Turan’ı makamında ziyaret etti. Adana’nın 8 mahallesinde kentsel dönüşüm planlamaları yürüten Başkan Hüseyin...