29 / 03 / 2024

Huzur İnşaat TMSF

Huzur İnşaat TMSF

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Huzur İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin 6 gayrimenkulünü satışa çıkardı. 

Huzur 571 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huzur 571 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Acar ve Şerafettin Karataş ortaklığında kuruldu.

TMSF, İnelsan Mühendislik İnşaat'a ait arsayı 19 milyon 750 bin TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) , İnelsan Mühendislik İnşaat Elektrik Taah. San. Tic. A.Ş.’nin amme borcu nedeniyle haczedilen arsayı satışa sundu.

TMSF, İnanlar İnşaat'ın 138 gayrimenkulünü satıyor! Fiyatı dudak uçuklattı! 

TMSF, kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat'a ait çeşitli şehirlerde yer alan gayrimenkullerini toplu olarak satışa sundu. 138 gayrimenkulün toplam muhammen bedeli 206 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. İhalenin son teklif günü de belli oldu. 

İnanlar İnşaat mağdurlarına TMSF'den müjde! Gayrimenkul satışıyla tapu hacizleri kaldırılacak! 

İnanlar İnşaat’ın mağdurlarına TMSF’den müjde geldi. TMSF’nin kayyım şeklinde görevlendirildiği İnanlar İnşaat’ın 144 gayrimenkulü paket halinde satılacak. Buradan elde edilen gelirle tapular üzerindeki hacizlerin kaldırılması planlanıyor...

TMSF, İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 230.1 milyon TL'ye satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, 230 milyon 100 bin Türk Lirası muhammen tutarla satışa sunuldu. 

Huzur İstanbul İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Parçaları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huzur İstanbul İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Parçaları Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Özlem tarafından kuruldu.

TMSF, Baykes İnşaat'ın Bayburt'taki 5 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Baykes İnşaat Gıda Tekstil'in Bayburt Şingah'taki 5 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

TMSF, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat'ın Sakarya'daki 7 dairesini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin Sakarya'da yer alan 7 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Dumankaya İnşaat mağdurları TMSF önünde eylem yaptı!

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF'ye devredilen Dumankaya İnşaat'tan, yapım aşamasındaki projelerden daire alan vatandaşlar, 3 yıl geçmesine rağmen dairelerinin teslim alamadığı gerekçesiyle eylem yaptı...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

TMSF Şakir Çoban İnşaat'ın 10 villasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Şakir Çoban İnşaat'ın 10 adet villasını satışa çıkardı. Satışa çıkan villaların fiyatları 510 bin TL'den başlıyor.

TMSF Şakir Çoban İnşaat'ın 10 villasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Şakir Çoban İnşaat'ın 10 adet villasını satışa çıkardı. Satışa çıkan villaların fiyatları 585 bin TL'den başlıyor.

TMSF, Huzur İnşaat'ın 6 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Huzur İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin 6 gayrimenkulünü satışa çıkardı. 

Huzur İnşaat TMSF Haberi

Huzur İnşaat TMSF

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Huzur İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin Giresun'daki 6 gayrimenkulünü satışa çıkardı. 

Giresun Merkez'de bulunan gayrimenkullerin en düşük bedeli 75 bin TL, en yüksek bedeli ise 315 bin TL olarak belirlendi.


İhale ilanı:
1-İhale, Teklif Alma Yöntemi ile yapılacaktır. ŞİRKET’in belirlediği aşağıda yazılı adreste son teklif verme günü ve saatine kadar verilecek teklif mektupları İhale Komisyonu tarafından değerlendirilecek olup; bir taşınmaza bir kişi teklif verdiği takdirde teklifinin uygun bulunup bulunmadığı kendisine bildirilecek, bir taşınmaza birden fazla teklif verildiği takdirde istekliler arasında 10.04.2018 tarihinde saat 14:00 te açık artırma yapılarak ihale sonucu belirlenecektir.
2-Son teklif verme günü ve saati 06.04.2018 saat 17.00’dır.
3-Teklifler ve ekleri aşağıdaki faks numarasına faks çekilebilir, ancak her halükarda evrak asıllarının...