25 / 04 / 2024

ibb Cephe Rehabilitasyonu hizmet alımı

ibb Cephe Rehabilitasyonu hizmet alımı

İBB Kentsel Tasarım Müdürlüğü tarafından Cephe Rehabilitasyonu hizmet alımı ihalesi yapılacak...

2B Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2B Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bilal Hasanoğlu ve Bilal Budak ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi, Tekstilkent Caddesi'nde kuruldu.

Alba Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alba Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Levent Kesen ve Uğraş Taşbalı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Kartal, Soğanlık Orta Mahallesi, Kaptanı Derya Caddesi'nde kuruldu.

Ofcity İnşaat Mekanik Dış Cephe Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofcity İnşaat Mekanik Dış Cephe Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arzu Çakır tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Pendik, Doğu Mahallesi, Lokman Hekim Caddesi'nde kuruldu.

Özçelik Cephe Sistemleri Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçelik Cephe Sistemleri Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Doğan ve Tarık Dermencioğlu ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Pendik, Yeni Mahallesi, Plevne Caddesi'nde kuruldu.

Simetri Cephe Sistemleri İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simetri Cephe Sistemleri İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Geyve ve İbrahim Bingöl ortalığıyla 100 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Kartal, Soğanlık Yeni Mahalle Mahallesi'nde kuruldu.

Altınordu'da cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Ordu’yu daha yaşanabilir bir kent yapma amacıyla çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi’nin, Altınordu ilçesinde gerçekleştireceği, 1. Etap Dış Cephe İyileştirme Projesi ihale edildi.

Şanlıurfa Eyyübiye'de cephe iyileştirme çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Kent Merkezine estetik bir görünüm kazandırmak için, Tekel Caddesi ve Beykapı Mahallesinde başlatmış olduğu dış cephe sağlıklaştırma çalışmalarına Eyyübiye bölgesinde bulunan Kalkan bölgesini de ekledi.

Meta Cephe Sistemleri Alüminyum İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meta Cephe Sistemleri Alüminyum İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Gültekin Barış tarafından 100 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Beylikdüzü, Dereağzı Mahallesi, Karacaoğlan Caddesi'nde kuruldu.

Ayşe Bezci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde dış cephe aydınlatması tamamlandı!

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnşaat Emlak Dairesi tarafından yaptırılan Ayşe Bezci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçe ve dış cephe aydınlatması tamamlandı.

HN Mühendislik Dış Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

HN Mühendislik Dış Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Naci Balaban Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Halil Karataş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Bayrampaşa'da kuruldu.

Manisa Kula'da cephe yenileme çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi mahallelerde başlattığı dış cephe boyama çalışmalarına devam ediyor. Kula’ya bağlı Gökçeören, Söğütdere, Ayazören, Sandal, Bayramşah ve Saraçlar Mahallelerinde dış cephe boyaması gerçekleştirildi.

Terra Cephe Kaplama Yapı Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Terra Cephe Kaplama Yapı Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nedim Aksu ve Fatih Baturaygil ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Kadıköy, Suadiye Mahallesi, Çamlı Sokak'ta kuruldu.

ARC Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ARC Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Server tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Ocak'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi, Tekstilkent Caddesi, Tekstilkent'te kuruldu.

ibb Cephe Rehabilitasyonu hizmet alımı Haberi

ibb Cephe Rehabilitasyonu hizmet alımı

İBB Kentsel Tasarım Müdürlüğü; Bağcılar, Esenler, Sultangazi İlçeleri Cephe Rehabilitasyonu Kentsel Tasarım Uygulama Projesi hizmet alımı ihalesi gerçekleştirecek.


Detaylı bilgi için