25 / 04 / 2024

Ibis Otel Ankara Airport değerleme

Ibis Otel Ankara Airport değerleme

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Ibis Otel Adana ve Ibis Otel Ankara Airport değerleme raporu yayınlandı.

Vera Konsept GYO'dan Ankara'ya yeni otel geliyor!

Vera Konsept GYO, Ankara Gölbaşı'nda hayata geçirilmesi planlanan otel projesi için imzaların atıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Ankara’ya 30 milyon TL'ye otel yapılacak!

Vilayetler Birliği, Ankara Kızılcahamam'da 30 milyon TL yatırımla termal havuzlu otel ve dinlenme tesisi inşa ettiriyor. 

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Akfen GYO Kayseri Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Kayseri Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Ankara Gimart Outlet Otel 20 Ekim'de satılacak!

Ankara'nın Yenimahalle İlçesi Macunköy Mahallesi'nde İstanbul Yolu üzerinde bulunan Gimart Outlet Otel satışa çıktı. Kapalı teklif usulüyle satılacak otel için son teklif verme tarihi 20 Ekim olarak belirlendi.

Ankara Büyük Çankaya Otel bugün icradan satılıyor!

Ankara'nın Çankaya İlçesi Kazım Özalp Mahallesi'nde bulunan Ankara Büyük Çankaya Otel bugün icradan satılıyor. Otel ve arsası için muhammen bedel 237 milyon 385 bin 862 TL olarak belirlendi.

Ankara'da icradan satılık otel, AVM ve arsası!

Ankara 22. İcra Dairesi tarafından Çankaya Kazım Özalp Mahallesi'nde yer alan arsa ve üzerinde otel, alışveriş merkezi, otopark ve spor tesisleri satışa çıkarıldı. 25 Eylül'de gerçekleşecek ihalenin bedeli 237 milyon 385 bin 862 TL.

Ankara Beypalas Otel açıldı!

Ankara'nın kendine has kültürüyle turistik ilçesi Beypazarı'nın merkezinde yapımı tamamlanan Beypalas Otel kapılarını ziyaretçilere açtı.

Cubes Ankara’nın otel bölümü için imzalar atılıyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Nuhoğlu, Dalgıç ve Lejant’ın birlikte hayata geçirdiği Cubes Ankara projesinin otel bölümü için dünyanın prestijli otel zincirlerinden Marriott International ile anlaşma sağlandı.

Bağdat Aktaş Turizm Otelcilik Ankara Yenimahalle'de otel yapacak!

Bağdat Aktaş Turizm Otelcilik, Ankara Yenimahalle'de 160 oda ve 220 yataklı otel inşa edecek. Otel 2019'da hizmete açılacak..

Cubes Ankara Nuhoğlu ev fiyatları!

Cubes Ankara projesi, Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY tarafından Ankara Çukurambar bölgesinde hayata geçirildi. Projede ofis, rezidans daire ve otel alanı yer alıyor...

Ankara Aldino Hotel açıldı!

Aldino Hotel, Ankara'da yeni otelini hizmete açtı. 5 yıldız konforunda olan otel 20 oda kapasitesiyle müşterilerini bekliyor.

Ibis Otel Ankara Airport değerleme Haberi

Ibis Otel Ankara Airport değerleme


Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan açıklama şöyle;


Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:III, No:48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği uyarınca, Şirketimiz portföyünde yer alan Ibis Otel Adana ve Ibis Otel Ankara Airport'a ait  31 Aralık 2015 tarihli değerleme çalışmaları EPOS Gayrimenkul Değerleme A.Ş'ye yaptırılmıştır. 


Şirketimiz portföyünde yer alan Ibis Otel Adana ve Ibis Otel Ankara Airport'a ait 31 Aralık 2015 tarihli değerleme raporları ekte yer almaktadır.


Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine...