24 / 04 / 2024

İbrahim Şahin samsun kaçak yapılaşma

İbrahim Şahin samsun kaçak yapılaşma

Samsun ve Çevresi Turizm Altyapı Birliği (SAMTAB)'ın toplantısı sonrası inceleme gezisi yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Gölyazı sahillerinde kaçak yapılaşma tespit etti...

Cn Alaca İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cn Alaca İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Can İbrahim Şahin tarafından kuruldu.

Kuzeydoğu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeydoğu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Şahin, Selim Sultan Bektaş ve Şaban Kara ortaklığında kuruldu.

Şahinler İş Makinaları Alım Satım Kiralama Revizyon Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahinler İş Makinaları Alım Satım Kiralama Revizyon Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Abdulselim Şahin, Ahmet Kemal Şahin, İbrahim Şahin ve Recep Furkan Şahin ortaklığında kuruldu.

Samsun Emlak Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Samsun Emlak Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 112 milyon 525 bin 669,27 TL sermaye bedeli ile Recep Tavrıverdi, İbrahim Tanrıverdi ve Merve Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Şahin tarafından kuruldu.

Samsun Atakum'a rehabilitasyon merkezi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, Atakum'a rehabilitasyon merkezi inşa edileceğini müjdeledi.

Samsun'da kentsel dönüşüm çilesi!

Samsun'da 30 yıldır oturduğu binanın kentsel dönüşüm kapsamına alınması üzerine hukuk mücadelesine devam eden İbrahim Kobal, dava sonuçlanmadan kendilerine evi terk etmeleri için baskı yapıyor.

Samsun Atakum'a öğretmenevi müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Atakum'a öğretmenevi müjdesi verdi.

Samsun Bafra'ya otogar müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra'da hayata geçirilecek olan yeni otogarın inşaatının başladığını müjdeledi.

Raylı sistem Samsun'a prestij katacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, OMÜ Rektörü Sait Bilgiç ile birlikte raylı sistem çalışmalarını denetledi.

Samsun Kavak'ta 600 milyon liralık 70 proje hayata geçirildi!

Samsun Kavak belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, bölgede hayata geçirilen projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Sarıcaoğlu, 600 milyon liralık 70 projenin ilçeye kazandırıldığını söyledi.

Samsun'a yeni OSB müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıkalamada "Samsun'un büyük bir sanayi ve ticaret potansiyeli var. Bunu değerlendirerek yatırımı ve üretimi artıracak, işsizliği azaltacağız" diye konuştu.

Zihni Şahin: Esnafımızı asla mağdur etmeyeceğiz!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, yaptığı açıklamada İlkadım Sanayi Sitesi esnafını mağdur etmeyeceklerini söyledi.

İbrahim Şahin samsun kaçak yapılaşma Haberi

İbrahim Şahin samsun kaçak yapılaşma

Samsun'un tarihi ve turistik ilçelerinden Terme'de gerçekleştirilen Samsun ve Çevresi Turizm Altyapı Birliği (SAMTAB)'ın toplantısı sonrası inceleme gezisi yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Gölyazı sahillerinde kaçak yapılaşma tespit etti. Bunlara kesinlikle müsaade etmeyeceklerini ifade eden Başkan Yılmaz, sahillerdeki kaçak yapılaşmanın turizmi baltaladığına dikkat çekti...


Toplantı sonrası Samsun Valisi İbrahim Şahin, Çarşamba Kaymakamı ve Terme Kaymakam Vekili Caner Yıldız, Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Nihat Soğuk, Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ve meclis üyeleriyle birlikte Gölyazı mahallesine gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, burada gezi ve incelemelerde bulundu. Vali Şahin ile sahilleri dolaşan Başkan Yılmaz, burada kaçak yapılaşma olduğunu tespit etti.


Gezi sonrası kendisinden yol isteyen...