25 / 04 / 2024

İbrahim Uyan kaçak yapı

İbrahim Uyan kaçak yapı

Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, hakkında çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı. Uyan, sözü edilen haberde, kendisine ait olduğu söylenen otel inşaatında kaçak çıkmaların olduğunu yalanladı.

Muğla'da Molla İbrahim Koyu'ndaki kaçak yapı yıkıldı!

Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından kontrol belgesi iptal edilmesinden sonra Milas Belediyesi tarafından mühürlenen Molla İbrahim Koyu'ndaki kaçak bina yıkıldı.

Molla İbrahim Koyu'ndaki kaçak yapı hakkında karar verildi!

Muğla'nın Milas İlçesi'nde yer alan Mazı Köyü'ndeki Molla İbrahim Koyu'nda kaçak olarak inşa edilen binanın 3 Haziran'da yıkılmasına karar verildi.

Büyükçekmece'deki 15 kaçak inşaata mühür!

Her seçim dönemini fırsat olarak gören ve yasaları hiçe sayan bazı uyanık vatandaşlar kaçak inşaat girişimlerini hızlandırdı.

Ordu Fatsa'da kaçak hafriyat önlemi!

Ordu Fatsa Belediye Başkanı Yardımcısı İbrahim Eroğlu, müteahhitlerle bir araya geldi. Yapısal konulardan konuşulan toplantıda kaçak hafriyat dökümü ile ilgili önlemler alındığı açıklandı.

İbrahim Uyan'dan kaçak bina haberine açıklama!

Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, hakkında çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı. Uyan, sözü edilen haberde, kendisine ait olduğu söylenen otel inşaatında kaçak çıkmaların olduğunu yalanladı.

İbrahim Karaosmanoğlu'ndan kaçak yapı uyarısı!

Köylerde kaçak yapılaşmanın olmaması konusunda vatandaşları bir kez daha uyaran Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Sizlerden ricam ilçe belediyelerimizin bilgisi ve müsaadesi olmadan asla yapılaşmaya gitmeyin." dedi

İbrahim Yaman: Ruhsatsız ve kaçak inşaattan kaçının!

Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, geçmişteki çarpık yapılaşma anlayışının geleceği olumsuz yönde etkilediğini anımsatarak, vatandaşlardan kaçak inşaattan kaçınmalarını istedi.

Yenişehir Belediyesi kaçak yapıların yıkım işlemini başlattı!

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, Yenişehir'de kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceklerini belirterek, kaçak yapıların yıkım işlemini başlattıklarını bildirdi.

Kocaeli'de 2014 yılında 52 kaçak yapı yıkıldı!

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok ve yönetimi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu makamında ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu görüşmede, kaçak yapılaşma ve hafriyat konularında önemli mesajlar verdi.

Kocaeli'de kaçak hafriyat ve yapılaşmaya yer yok!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok ve yönetimini makamında ağırladı. Karaosmanoğlu, kaçak hafriyat ve yapılaşmaya yer vermediklerini söyledi..

Kocaeli'de 2014 yılında 52 kaçak yapı yıkıldı!

İbrahim Karaosmanoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok ve yönetimini makamında ağırladı. Karaosmanoğlu ziyarette, kaçak yapılaşmaya müsaade etmediklerini belirterek, “2014 yılında 52 kaçak yapı yıktık” dedi.

Adana'da Belediye Meclis Üyesi'ne kaçak villa cezası!

Adanada, AK Partili Büyükşehir ve Çukurova İlçe Belediye Meclis üyesi Levent Özveren ile turizmci eşi Müge Sürmeli Özveren, kamu arazisine kaçak villa yaptıkları iddiasıyla 10ar ay hapis cezasına çarptırıldı. Çiftin cezaları ertelendi.

Arnavutköy Belediyesi kaçak yapıları yıktıracak!

Arnavutköy Belediyesi Yapı Kontrol  Müdürlüğü, ilçede 2007 ve 2010 yılında yapılmış kaçak binaların yıkılması işini yaptırmak üzere ihale düzenlediğiniduyurdu

İbrahim Uyan kaçak yapı Haberi

İbrahim Uyan kaçak yapı

Bir süredir bölgeye kömürlü termik santral yapmak için girişimde bulunanlar, liman içerisinde kendilerine ait arazide imar hakkını tamamlamasına rağmen bir kaçak depo yapmış, Marmara Ereğlisi Belediyesi tarafından kaçak depolar mühürlenmiş ve yasal işlem başlatılmıştı. Daha sonra Başkan Uyan'm şahsmı ve kurumunu yıpratıcı haberler yapılmıştı. Bazı yayın organları, İbrahim Uyan'm kimyasal depolara uygun olmayan yerde izin verdiğini yazdı. Haberi yalanlayan Başkan Uyan, "Sözü edilen bölgede biz kömür depolanmasına karşı çıkarken, nasıl kimyasal depolara izin verebileceğimiz düşünülür. Bunu anlamakta zorlanıyorum. Belli ki 3 yıldır sürdürülen yıpratma politikaları sonuç vermedi, yenisine başladılar" dedi. 


Kaçak bina yalanı 

Sözü edilen haberde, başkana ait olduğu söylenen otel inşaatında kaçak çıkmaların olduğu söz edilirken, bunu yalanlayan Başkan Uyan, "Tüm incelemeler yapıldı. Yargı da lehimize karar verdi. Daha neyin...