29 / 03 / 2024

Iconova Gaziantep daire fiyatları

Iconova Gaziantep daire fiyatları

Gaziantep Iconova Evleri ödeme koşulları kapsamında yüzde 1 peşinatla ödemeler yapılıyor. Iconova Gaziantep fiyatları 897 bin TL'den başlıyor...

Iconova Gaziantep Rezidans fiyatları!

Toplam 570 daire ve 23 ticari birimden meydana gelen Iconova Gaziantep projesi Şireci Grup ve Acarsan Holding Ortaklığı imzası taşıyor. İşte Iconova Gaziantep Rezidans fiyatları...

Gaziantep Nizip'teki deprem konutlarında örnek daire tamamlandı! 2 bin 500 konutluk Fıstık Kent'te son dakika!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nizip ilçesinde, 6 ay önce temeli atılmış olan ve 2 bin 500 konuttan meydana gelen projede inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Kurt İnşaat Mira Park'ta her katta tek daire avantajı!

Kurt İnşaat imzasıyla Gaziantep'te hayata geçirilen Mira Park projesinde her katta tek daire avantajı sunuluyor.

Gaziantep'te gayrimenkul zengini dilenci yakalandı!

Gaziantep'te görme engelli taklidi yaparak dilenen kadının üzerinde 2 iş makinası, 1 otomobil, 1 daire çıktı.

Gaziantep’te satılık ve kiralık ev fiyatları uçtu!

​Son yıllarda Türkiye’nin en pahalı kentleri arasına giren Gaziantep’te konut fiyatları ve kiralık daire fiyatları her geçen gün yükseliyor.

Güzelyurt Sosyal Konutları'ndaki 25 daire satıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Güzelyurt Sosyal Konutları'nda yer alan 25 daire satıldı.

Gaziantep'te 142.7 milyon TL'ye satılık 26 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı, Şahinbey ve Şehitkamil'deki 26 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor...

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 2. etap çekiliş sonuçları isim listesi!

299 adet 2+1, 176 adet 3+1 ve 274 adet 4+1 daire seçeneklerinin sunulduğuTOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 2. etapta kura çekildi. İşte TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 2. etap çekiliş sonuçları isim listesi..

Vakıf GYO, Iconova Gaziantep'te hasılat paylaşımı sözleşmesi imzaladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Iconova Gaziantep projesinde mülkiyet edinme gayesi olmaksızın yatırım yapılması amacıyla, 3 yıl süreli hasılat paylaşımlı ortak girişim sözleşmesi imzaladı.

Babacan Yapı Gaziantep iletişim!

Babacan Yapı Gaziantep iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Şehitkamil'de Gaziantep Adliyesi'ne yakın konumda inşa edilecek projede 147 daire bulunuyor. 

Babacan Yapı Gaziantep projesi yolda! Yeni proje!

Babacan Yapı yeni projesini Gaziantep Şehitkamil'de hayata geçirecek. Arsa alımı yapılan projede 147 daire yer alacak. 

Gaziantep Güzelyurt Konutları'nda ihaleyle satışlar başladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gaziantep 2’nci Etap Güzelyurt Sosyal Konutları’nda 205 daire için 1000 kişi başvurdu. 

Iconova Gaziantep fiyatları ne kadar?

570 adet daire ile 23 ticari birimden meydana gelen Iconova Gaziantep'te dairelerin 2018 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor. Peki, Iconova Gaziantep fiyatları ne kadar?

Iconova Gaziantep daire fiyatları! İşte tam liste!

Gaziantep Şehitkamil'de inşa edilen Iconova projesi Şireci Grup ve Acarsan Holding ortaklığıyla hayata geçiriliyor.  Proje "İyisi mi, Siz ICONOVA'ya gelin..." sloganıyla basına tanıtılıyor. İşte Iconova Gaziantep daire fiyatları! İşte tam liste...

Iconova Gaziantep daire fiyatları Haberi

Iconova Gaziantep daire fiyatları


Iconova Evleri projesi, Gaziantep Şehitkamil'de Şireci Grup ve Acarsan Holding işbirliğiyle inşa ediliyor. Iconova Evleri Gaziantep projesi 24 ve 42 katlı yedi kule olarak tasarlandı.


Gaziantep Iconova Evleri ödeme koşulları kapsamında yüzde 1 peşinat ödemesinden sonra, aylık taksit ödemeleri Temmuz 2017'de başlıyor.


Iconova Evleri Gaziantep projesinde büyüklükleri 193 metrekare ile 1000 metrekare arasında değişen 3+1'den 8+1'e kadar konut tipleri bulunuyor.


Iconova Evleri Gaziantep projesinde daire fiyatları 897 bin TL'den başlıyor. Gaziantep Iconova Evleri projesi 570 konut ve 23 ticari üniteden oluşuyor.


Iconova Evleri'nde yüzme havuzu, sauna, fitness, çocuk oyun alanları, spor alanları, kapalı otopark gibi sosyal donatılar yer alıyor. Iconova Evleri'nde teslimler bu yıl sonunda gerçekleştiriliyor.



Telefon : 444 7 127

Web : http://iconova.com.tr/

Gülcihan...