28 / 03 / 2024

Iconova Gaziantep fiyatları ne kadar

Iconova Gaziantep fiyatları ne kadar

570 adet daire ile 23 ticari birimden meydana gelen Iconova Gaziantep'te dairelerin 2018 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor. Peki, Iconova Gaziantep fiyatları ne kadar?

Gaziantep'te konut imarlı 3 arsa satılıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı! 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Gaziantep'teki arsaların fiyatları ne kadar? 

Gaziantep Nizip'te 5 adet arsa satılıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı! 

Gaziantep Nizip Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Nizip ilçesi, Kızılcakent Mahallesinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Gaziantep Nizip'teki arsaların satış fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...

Gaziantep'te konut fiyatları yüzde 70 arttı!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Bora Kanevetçi, Gaziantep'te konut fiyatlarının yüzde 70 artış gösterdiğini kaydetti.

Gaziantep'te konut fiyatları tavan yaptı!

Gaziantep'te kent genelinde ev fiyatları son 12 ayda ortalama yüzde 40,2 oranında yükseldi. Bazı semtlerdeki ev fiyatları ikiye katlandı. Telegrafnet'te yer alan habere göre; Temmuz ayında Gaziantep’te 2 bin 730 adet konut satışı gerçekleşti. Satılık ev fiyatlarının en çok artış gösterdiği ilçe Nizi

TOKİ Gaziantep Nizip 2020 başvuru şartları ve fiyatları!

TOKİ Gaziantep Nizip 2020 başvuru şartları ve fiyatları haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Gaziantep Nizip 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Gaziantep Nizip 2020 başvuru fiyatları ne kadar? İşte yanıtlar...

Gaziantep’te kira fiyatları 8 yılda yüzde 100 arttı!

Türkiye’nin en pahalı şehirleri arasında yer alan Gaziantep’te kira fiyatları her geçen gün artıyor. Bölgede kira fiyatlarındaki artış nedeniyle 8 yılda yüzde 100 zam geldi.

Gaziantep’te satılık ve kiralık ev fiyatları uçtu!

​Son yıllarda Türkiye’nin en pahalı kentleri arasına giren Gaziantep’te konut fiyatları ve kiralık daire fiyatları her geçen gün yükseliyor.

Vakıf GYO, Iconova Gaziantep'te hasılat paylaşımı sözleşmesi imzaladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Iconova Gaziantep projesinde mülkiyet edinme gayesi olmaksızın yatırım yapılması amacıyla, 3 yıl süreli hasılat paylaşımlı ortak girişim sözleşmesi imzaladı.

Iconova Gaziantep fiyatları ne kadar?

570 adet daire ile 23 ticari birimden meydana gelen Iconova Gaziantep'te dairelerin 2018 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor. Peki, Iconova Gaziantep fiyatları ne kadar?

Iconova Gaziantep daire fiyatları! İşte tam liste!

Gaziantep Şehitkamil'de inşa edilen Iconova projesi Şireci Grup ve Acarsan Holding ortaklığıyla hayata geçiriliyor.  Proje "İyisi mi, Siz ICONOVA'ya gelin..." sloganıyla basına tanıtılıyor. İşte Iconova Gaziantep daire fiyatları! İşte tam liste...

Iconova Gaziantep ev fiyat listesi 2017!

Iconova Gaziantep ev fiyat listesi 2017 haberimizde yer alıyor. Şireci Grup ve Acarsan Holding ortaklığıyla inşa edilen projede 23 ticari birim ile 570 konut bulunuyor. 

Şireci-Acarsan Iconova 2017 satış fiyatları ne kadar?

Daire teslimleri 2018 yılının Haziran ayında gerçekleşecek olan Iconova Gaziantep projesi Gaziantep Şehitkamil'de yükseliyor..

Iconova Gaziantep Evleri fiyatları!

Iconova Gaziantep Evleri fiyatları 837 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede konutların yanı sıra 23 adet ticari birim de bulunuyor...

Iconova Gaziantep fiyatları ne kadar Haberi

Iconova Gaziantep fiyatları ne kadar

Iconova Gaziantep projesi, Gaziantep Şehitkamil'de hayata geçirliyor. Şireci-Acarsan Ortaklığı imzası ile yükselen proejde 570 adet daire ile 23 ticari birim  bulunuyor.

Iconova Gaziantep'te daireler 3 oda 1 salondan 8 oda 1 salona kadar dizayn edildi. Geniş ailelerin rahatça yaşayabileceği büyüklükte tasarlanan dairelerin büyüklükleri ise 193 metrekare ile 1000 metrekare arasında değişiyor.

Iconova Gaziantep fiyatları ne kadar?


Iconova Gaziantep'te dairelerin fiyatları 837 bin TL'den başlangıç gösteriyor, 2 milyon TL'ye kadar yükseliyor. Projede teslimlerin ise 2018 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor.

Iconova Gaziantep Evleri ortak kullanım alanları kapsamında mini golf sahası, 3 adet yüzme havuzu, spor alanları, sauna, fitness, çocuk oyun alanları, yürüyüş ve bisiklet parkurları mevcut.


Adres: Iconova Gaziantep adres: Osmangazi Mahallesi, 56003. Cd., 27560 Şehitkamil / Gaziantep

Telefon : 444 7 127 
Web...