29 / 03 / 2024

icradan satılık ev nasıl alınır

icradan satılık ev nasıl alınır

İcralık gayrimenkuller çoğu zaman piyasa değerinin yarı fiyatına satılıyor. Bu nedenle icradan satılık konutlar alıcılar için cazip gayrimenkul yatırımı olabiliyor. Peki icradan satılık ev nasıl alınır? diye merak ediyorsanız işte yanıtı...

İcradan satılık konut nasıl alınır?

İcradan satılık konut almak istiyorsanız yapmanız gereken şey önce bir avukata giderek gayrimenkulün satış dosyasını incelettirmektir. İcradan satılık konut nasıl alınır? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor...

Mirage Rezidans Sur Yapı satılık ev!

Mirage Rezidans Sur Yapı satılık ev fiyatları 570 bin TL'den başlıyor. Konut ve ticari ünitelerin yer aldığı projede 48 ay vade farksız taksit seçeneği ile ödeme yapılabiliyor.

Seyran Şehir Kayaşehir satılık ev!

Seyran Şehir Kayaşehir satılık ev fiyatları metrekare bazında 3 bin 100 TL'den başlıyor. Toplam 220 adet konuttan oluşan proje 7 blok halinde hayata geçiriliyor.

Beyoğlu Elysium Soul satılık ev!

Beyoğlu Elysium Soul satılık ev büyüklükleri 50 ile 225 metrekare arasında değişiyor. Arsa alanı 6 bin 610 metrekare olarak belirlenen projede 36 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Therra Park Tarabya satılık ev!

Therra Park Tarabya satılık ev fiyatları 1,6 milyon dolardan başlıyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği projede 12 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Batı Şehir Bağcılar satılık ev!

Batı Şehir Bağcılar satılık ev tipleri stüdyodan dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. Toplamda 3 bin 226 adet konuttan oluşan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Trabzon Tonya TOKİ satılık ev fiyatları!

Trabzon Tonya TOKİ satılık ev fiyatları 74 bin 787 TL'den başlıyor. Kura tarihi 4 Ocak 2016 olarak belirlenen projede 2 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

Dekar Asmalı Hayat 2. Etap satılık ev!

Dekar Asmalı Hayat 2. Etap satılık ev fiyatları 796 bin 890 TL'den başlıyor. Beylikdüzü Yakuplu'da inşa edilen projede teslimlerin Haziran 2017 tarihinde yapılması planlanıyor.

Kavaklı Vira İstanbul satılık ev!

Kavaklı Vira İstanbul satılık ev fiyatları metrekare bazında 3 bin 100 TL'den başlıyor. E-5'e 2 dakika uzaklıkta yer alan projede 30 ay vade farksız taksit şeklinde ödeme yapılabiliyor.

Teras Gökyüzü satılık ev!

Teras Gökyüzü satılık ev tipleri 2+1'den dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. 25 milyon lira yatırım bedeliyle yükselen proje Uzunyayla Group imzası taşıyor.

Başakşehir Adım İstanbul satılık ev!

İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzasıyla yükselen projede daire alanları 60 metrekareden başlıyor. Başakşehir Adım İstanbul satılık ev teslimleri 2018 yılı Ocak ayında yapılması planlanıyor.

Basın Ekspres Sone İstanbul satılık ev!

Teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması öngörülen projede 1.067 adet konut, otel ve dükkan bulunuyor. Basın Ekspres Sone İstanbul satılık ev fiyatları metrekare birim bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor.

Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat satılık ev!

Teslimlerini 2016 yılı Kasım ayında yapması planlanan proje İstanbul' un Beylikdüzü ilçesinde inşa ediliyor. Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat satılık ev 750 bin liradan başlıyor.

Yakuplu Dekar Asmalı Hayat satılık ev!

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde yükselen proje toplam 244 adet bahçeli evden meydana geliyor. Yakuplu Dekar Asmalı Hayat satılık ev teslimleri 2016 yılı Kasım ayında yapılması planlanıyor.

icradan satılık ev nasıl alınır Haberi

icradan satılık ev nasıl alınır

İcradan satılık ev nasıl alınır?


İcradan satılık ev almak istiyorsanız şunu bilmeniz gerekir. İcralık gayrimenkuller çoğu zaman piyasa değerinin yarı fiyatına satılıyor. Bu nedenle icradan satılık konutlar alıcılar için cazip gayrimenkul yatırımı olabiliyor. Ancak icradan satılık konut alabilmenin de bazı yöntemleri bulunuyor. İcralık bir evi almaya karar verdiyseniz öncelikle konutun satış dosyasını bir avukata incelettirmenizde fayda vardır. Çünkü icra ihalesinde satışı yapılacak bir evin iskan durumunu, imar vaziyetini ve imar planında alacağı konumu avukat yardımıyla değerlendirilmesi önemlidir. Bu bilgilerden sonra gelelim icradan satılık ev nasıl alınır? sorusunun yanıtına:


İcradan satılık ev nasıl alınır?

Öncelikle icra ihalelerinin iki aşamada gerçekleştiğini belirtelim. Bu aşamaların ilkinde icraya konu olan ev yüzde 60 bedel üzerinden açık arttırmaya sunulur. Eğer bu satışta alıcı bulunamazsa ikinci aşamaya geçilir....