27 / 04 / 2024

idealist kent villa

idealist kent villa

Çekmeköy'de Hektaş İnşaat tarafından 2 etap halinde hayata geçirilen İdealist Kent projesi 25 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Kocaeli Villa Liva Mart 2022'de teslim! Yeni proje!

VA Konut imzasıyla Kocaeli'nin Yedi Yıldızlı İlçesi Başiskele'de hayata geçirilen Villa Liva projesinde kent villalarının kiraları 2250 TL'den, müstakil villaların kiraları ise 4500 TL'den başlıyor.

Büyükçekmece'de villa ve müstakil konutlara talep arttı!

Koronavirüs salgını sonrası villa ve müstakil konutlara talep arttı. İstanbul'un gözde sahil semtlerinden olan Büyükçekmece'deki villa ve müstakil konutlar büyük ilgi görüyor. ProjEkspert Gayrimenkul kurucusu Emel Akbaş, Büyükçekmece'nin villa kent haline geldiğini söylüyor...

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi'nde yer alan villalar satışta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi projesinde yer alan 17 adet villa bugün itibariyle satışa çıktı.

İdealist Kent 2. Etap Evleri'ndeki 11 villanın 2017 değerleme raporu!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İdealist Kent 2. Etap Evleri'nde yer alan 11 adet villanın 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Villa inşaat maliyeti 2017!

Villalar kent içinde ya da dışında yer alan, bahçeli, havuzlu, bir ya da birden fazla kata sahip konutlar oluyor. Peki, villa inşaat maliyeti 2017 ne kadar?

Okan Bayülgen Tarabya Sedat Kent Sitesi'nde villa aldı!

Okan Bayülgen, kazandığını gayrimenkule yatırmaya devam ediyor. Bayülgen, Tarabya’da 2 buçuk milyon dolara bir villa satın aldı.

Zonguldak Rüya Kent Prestij satışa çıkıyor!

Zonguldak’ın en güzel manzaralı tepesi Kozlu’da yükselecek olan Rüya Kent Prestij, 20-29 Mayıs tarihleri arasında Zonguldak Dedeman Otel’de satışa çıkıyor.Projede 1+1’den 4+1’e kadar farklı 261 konut, 14 villa ve 12 adet ticari alan yer alıyor.

Villa inşaat maliyeti 2016!

Eskiden zengin toprak sahiplerinin kırsal alanda yaptıkları konut olan villalar günümüzde, kent içinde ya da dışında yer alan, bahçeli, bir ya da iki katlı zengin konutları ifade ediyor. Peki, villa inşaat maliyeti 2016 nedir?

2006 yılında İdealist Kent'te 164.000 liradan başlayan fiyatlarla konut!

2006 yılında Hektaş İnşaat'ın Ümraniye'de 330 dönümlük bir arazide inşa ettiği İdealist Kent'te bulunan konutlar 164 bin liradan (661 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

2006 yılında İdealist Kent satışa sunulmuş!

2006 yılında Hektaş İnşaat'ın Ümraniye'de 330 dönüm arazi üzerine inşa ettiği İdealist Kent satışa sunulmuş. Yüzde 72 oranında yeşil alana sahip sitede toplam 856 adet konut bulunuyormuş.

Bir villa ne kadara mal olur?

Villalar genelde kent dışında veya yazlık bölgelerde bulunan müstakil evler olarak karşımıza çıkıyor. Peki, bu konumdaki bir arsaya villa nasıl yapılır? Bir villa ne kadara mal olur?

Başakşehir Konakları'nda son 5 villa!

İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne (Sağlık Kent) 1 kilometre uzaklıktaki Başakşehir Konakları'nda, son 5 villa satışa sunuluyor. İnşaatı tamamlanarak iskanı alınmış, oturuma hazır son 5 triplex villanın fiyatı 1 milyon 100 bin TL.

Başakşehir Konakları'nda son 5 villa! 1 milyon 100 bin lira!

Çapa ve Cerrahpaşa Tıp Fakülteleri’ni geride bırakıp Avrupa’nın en büyük sağlık kompleksi olacak İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü’ne (Sağlık Kent) sadece 1 kilometre uzaklıktaki Başakşehir Konakları’nda, son 5 villa satışa sunuluyor...

idealist kent villa Haberi

idealist kent villa


İdealist Kent Villaları'nın havadan son görüntüleri için...