25 / 04 / 2024

iett zam

iett zam

Son Dakika haberi.. İETT başta olmak üzere İstanbul'da minibüs, servis, taksi, metro ve Marmaray gibi toplu ulaşım araçlarına yüzde 40 zam yapıldı. Öğrenci akbili ve tam akbil zamlı fiyatları kaç lira oldu. İşte detaylar...

İETT'den akbillere zam açıklaması! Beklenen haber sonunda geldi

İstanbul'da İETT otobüsleri, metro, Marmaray ve metrobüs biletlerine yeni zam geldi mi? İBB'nin artan mzot fiyatları nedeniyle bilet fiyatlarına zam yapacağı duyurulmuştu. UKOME'den zam kararı geldi.

İBB'nin öğrenci akbiline yaş sınırı kararı çıktı mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin artan mazot fiyatları karşısında açıköğretim fakültesinde okuyan öğrencilere verilen öğrenci akbiline yaş sınırı koyacağı haberi Türkiye'de gündem oldu. İBB'den söz konusu iddiayla ilgili karar çıktı.

İstanbul'da İETT başta toplu taşıma ve taksiye devasa zam geldi! Öğrenci ve tam akbil kaç lira oldu? Hemen bakın!

İstanbul'da İETT başta toplu taşıma ve taksiye devasa zam geldi! Öğrenci ve tam akbil kaç lira oldu? Hemen bakın! İşte ayrıntılar...

İETT 'den toplu ulaşıma 'devasa zam' açıklaması! Öğrenci akbil fiyatlarına güncelleme geldi

İETT Genel Müdürü Alper Bilgili, son iki günde akaryakıta gelen zamlarla ilgili açıklama yaptı. Benzin ve mazotun 25 liraya dayandığı iki günlük zam furyasının faturası ağır oldu. Zamlar sonrasında 1 litre motorinin satış fiyatı 24,45 oldu.

İBB Meclis'te İETT'den güzel haber! Öğrencilere yüzde 40'lık zam geri çekildi! Sivil tek geçiş de indi mi? İşte yanıtı

İBB'nin bugünkü meclisinde öğrencilere yapılan yüzde 40'lık oranında zam geri alındı. Peki, tek geçiş biletlerde de düşüş oldu mu? Tek geçişin fiyatı da indi mi? Detaylar haberimizde...

İstanbul'da İETT başta toplu taşıma ve taksiye büyük zam geldi! Öğrenci ve tam akbil kaç lira oldu?

Son Dakika haberi.. İETT başta olmak üzere İstanbul'da minibüs, servis, taksi, metro ve Marmaray gibi toplu ulaşım araçlarına yüzde 40 zam yapıldı. Öğrenci akbili ve tam akbil zamlı fiyatları kaç lira oldu. İşte detaylar...

İETT'nin akbillere istediği zam sonrası bir geçişin fiyatı belli oldu

İETT, akbillere zam yapmak için bastırıyor. Artan mazot maliyetleri ve personel girdileri yüzünden İETT zam yapmanın kaçnılmaz olduğunu aksi halde şirketin batacağını savunuyor.

İETT'den öğrenci akbili fiyatlarına zam sürprizi! Belediyenin zam teklifi sonrası işte son akbil fiyatları

İETT'nin öğrencilere öğrenci kimlik kartı karşılığı verdiği öğrenci akbillerine zam talebi sonrası yeni fiyatlar merak ediliyor. Aylık öğrenci akbili kaç lira oldu, İETT'nin öğrenci akbillerine ve normal geçişler için de istediği zam sonrası öğrenci akbili, tam akbil dolum ücretleri ne kadar oldu?

İBB, İETT'nin akbillere zam talebinin reddedilmesine tepki gösterdi

İstanbul’da İBB’nin toplu ulaşıma yüzde 50 zam talebi, AK Parti ve MHP oylarıyla reddedildi. Konuyla ilgili açıklama yapan İBB Sözcüsü Ongun, Türkiye’deki tüm büyükşehirlerde zam kararı çıktığına dikkati çekerek, İBB’yi ve İETT’yi batırmak için talebin reddedildiğini söyledi.

İETT'den akbillere zam açıklaması! Beklenen haber sonunda geldi

İstanbul'da İETT otobüsleri, metro, Marmaray ve metrobüs biletlerine yeni zam geldi mi? İBB'nin artan mzot fiyatları nedeniyle bilet fiyatlarına zam yapacağı duyurulmuştu. UKOME'den zam kararı geldi.

İstanbul'da okul servis ücretlerine zam!

İstanbul'da okul servis ücretlerine yaklaşık yüzde 8 oranında zam yapıldı. Zamla birlikte en yakın mesafe 151 TL, en uzak mesafe (23-25 km) 370 TL oldu.

Kira zam oranları nasıl hesaplanır?

Kira zamları, taşınmaz mal sahibi tarafından kiracısına belli bir oranda yapılıyor. Peki mesken kirasına ne kadar zam yapılır? İşyeri kirasına ne kadar zam yapılır? Kira zam oranları nasıl hesaplanır?

İşyeri kirasına ne kadar zam yapılır?

Taşınmaz kiralamalarında, yenilenen kira döneminde kiracıya nasıl zam yapılması gerektiği, Borçlar Kanunu kapsamında açıklanıyor. Peki, kanuna göre, işyeri kirasına ne kadar zam yapılır? İşte işyeri kira zam hesapları..

Ev kirasına ne kadar zam yapılır?

Kiracı ve ev sahibi yasal haklar, Borçlar Kanunu kapsamında düzenleniyor. Ev sahibi, kira döneminin yenilenmesi halinde kiraya zam yapabiliyor. Peki, ev kirasına ne kadar zam yapılır?

Yıllık kira zam oranları ne kadar oldu?

Kira kanunu gereğince kira bedelinde yapılacak yıllık zamlar, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanıyor. Peki bu ayki enflasyona göre yıllık kira zam oranları ne kadar oldu?

iett zam Haberi

iett zam

İstanbul'da toplu ulaşıma yüzde 40 zam yapıldı. İstanbul'da başta İstanbul Büyükşehir Belediyesi olmak üzere minibüs, taksi esnafı ve Özel Halk Otobüsü işletmecileri artan mazot girdileri nedeniyle bilet fiyatlarına zam talebinde bulunuyordu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) olağanüstü toplantısında, elektronik bilet, taksi, taksi dolmuş ve minibüs ücretlerine yüzde 50, servis ücretlerine yüzde 40 zam teklifi, 2 gün önce oy çokluğuyla reddedilmişti. İETT, bir yetişkin yolcu biletinin 8 lira 22 kuruşa çıkarılmasını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 1. Bölge Müdürü Serdar Yücel ise söz konusu ücretin vatandaşa ağır bir maliyet getireceğini bilet fiyatının 6,5 lira olması gerektiğini savunuyordu..

Yüzde 40'lık zammın ardından tek geçişlik tam İstanbulkart ücreti 7,67 TL oldu.

Öğrenci geçiş ücreti ise 3,73 liraya yükseldi

AYLIK AKBİL NE KADAR OLDU?