19 / 04 / 2024

İETT 'den toplu ulaşıma 'devasa zam' açıklaması! Öğrenci akbil fiyatlarına güncelleme geldi

İETT 'den toplu ulaşıma 'devasa zam' açıklaması! Öğrenci akbil fiyatlarına güncelleme geldi

İETT Genel Müdürü Alper Bilgili, son iki günde akaryakıta gelen zamlarla ilgili açıklama yaptı. Benzin ve mazotun 25 liraya dayandığı iki günlük zam furyasının faturası ağır oldu. Zamlar sonrasında 1 litre motorinin satış fiyatı 24,45 oldu.



Son iki günde gelen akaryakıt zamları sonrasında benzin 25,01 motorin de 24 lira 45 kuurş oldu. Akaryakıta üst üste gelen zamlar kamuoyunda 7'den 70'e herkesin ekonomik dengesini alt üst etti.

İETT Genel Müdürü Alper Bilgili, akaryakıta peş peşe yapılan zamların İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne maliyetini açıkladı.

Bilgili artan akaryakıt fiyatları nedeniyle toplu ulaşıma yıllık en az 500 milyon TL maliyet yükü bindiğini söyledi.

İETT Genel Müdürü Alper Bilgili, akaryakıta gelen zamlarla ilgili olarak değerlendirmesini sosyal medya hesabından paylaştı. Bilgili, "Sadece son 2 günde gelen zammın İETT’ye yıllık maliyeti en az 500 milyon lira" ifadelerini kullandı.

İETT den toplu ulaşıma devasa zam açıklaması! Öğrenci akbil fiyatlarına güncelleme geldi

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön