19 / 04 / 2024

IF Product Design 2011

IF Product Design 2011

NG Kütahya Seramik’in Çorlu’daki iş ortağı Kırcalı Yapı’nın yeni showhouse’u dün görkemli bir törenle açıldı. Açılışa katılanlar, NG Kütahya Seramik’in son trend tasarımlarını, yenilikleri ve göz alıcı ürünlerini inceleme şansı yakaladı...

Kütahya Seramik, Cersaie'de yeni koleksiyonlarını sergiledi!

Dünya seramik pazarında yenilikleri, benzersiz tasarımları ve ödülleriyle tanınan NG Kütahya Seramik’in yepyeni koleksiyon ve serileri, İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenen Cersaie Fuarı’nda yoğun ilgi gördü.

Iglo Architects'e iF Design Awards'tan ödül!

Iglo Architects, ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi Binası tasarımıyla iF Design Awards'tan ödül aldı. Münih’te gerçekleşen ödül töreninde tasarıma “Ofis/Endüstri Yapıları” kategorisinde ödül verildi.

38° 30° Çiftliği, iF Design Ödülü”ne layık görüldü!

Slash Architects ve Arkizon Architects işbirliğiyle tasarlanan 38° 30° Çiftliği, mimari ve tasarım alanında dünyanın en prestijli ödüllerinden olan “iF Design Ödülü”ne layık görüldü.

IF Design ödülü, İtalyan ISVEA’nın oldu!

ISVEA Bagno 1962 Italia, Sott’Aqua banyo koleksiyonu ile tasarım dünyasının en prestijli yarışmaları arasında yer alan ve mükemmelliği temsil eden 2017 IF Design Award’da ödüle layık görüldü.

ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi Binası'na iF Design Ödülü!

ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi Binası, 60 yılı aşkın bir süredir dünyanın en iyi tasarım ürünlerine ve mimari projelerine takdim edilen “iF Design Ödülü”ne layık görüldü.

Hilti Çivi Çakma Makinası'na 2 ödül!

Betona ve çeliğe çivi çakabilen dünyanın ilk sadece batarya ile çalışan Hilti Çivi Çakma Makinası Red Dot 2016 ve iF Product Design 2016 ödüllerine layık görüldü.

SAMET, IF Design’da bu yıl üçüncü kez ödüllendirildi!

İnovasyon odaklı ürünleriyle sektörünün lideri olan SAMET, tasarım dünyasının en prestijli yarışmalarından biri olan IF Design’da bu yıl üçüncü kez ödüllendirildi.

Filli Boya’nın Design Soul Dijital Dergisi kış sayısı yayında!

Bugüne kadar 750.000 bini aşkın indirilme rakamına ulaşarak dijital mecralarda öncülüğünü sürdüren, A’ Design Award ödüllü Design Soul dijital dergisi, 2016’da da renklerin yaşamımızdaki önemini farklı ve keyifli bir dille aktarmaya devam ediyor.

Kaf Design yeni ofisini tanıttı!

Kaf Design'ın sahibi Evci yeni ofisini tanıttı. Grafik tasarım master eğitimini İtalya'da alan Evci ofis mobilyalarını da kendisi tasarladı.

VitrA German Design Awards'tan ödül aldı!

German Design Council tarafından düzenlenen yarışmada VitrA'nın banyo serisi Memoria Black "Mobilya ve Seramik" kategorisinde ödüle layık görüldü.

VitrA ve Artema German Design Awards'tan ödül aldı!

VitrA ve Artema’nın tasarımdaki yetkinliği, “German Design Awards 2016”da bir kez daha onaylandı. German Design Council tarafından düzenlenen yarışmada VitrA’nın Dejavu serisi ve Artema'nın Bravaarmatür serisi ödüllendirildi.

Doxa Design Mimarlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doxa Design Mimarlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Aras Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Sarıyer, Derbent Mahallesi, Ata Caddesi, Taş Sokak'ta kuruldu.

More Design İnşaat ve Dekorasyon Taahhüt Mühendislik İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

More Design İnşaat ve Dekorasyon Taahhüt Mühendislik İthalat İhracat Limited Şirketi, MHD. Bachar Kudmanı, Sıma Al Kanawatı ve Mouhamad Albeyroutı ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Başakşehir'de kuruldu.

İki Design Group, European Property Awards'tan ödülle döndü!

Şimdiye kadar birçok başarılı projeye imza atan 'iki design group', European Property Awards'tan yine ödülle döndü. Bu kez dokuz ödül birden alarak rekor kıran 'iki design group'un projeleri büyük ilgi gördü.

IF Product Design 2011 Haberi

IF Product Design 2011

Dün Çorlu’da görkemli bir açılış gerçekleşti. NG Kütahya Seramik’in Çorlu’daki iş ortağı Kırcalı Yapı’nın 1500 metrekarelik yeni showhouse’u saat 13:00’da başlayan törenle hizmete açıldı. Kırcalı Yapı’nın sahibi Melahat Kırcalı ve Mahmut Kırcalı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen, Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, Kütahya Porselen Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral ve bölgenin ileri gelenlerinin de katıldığı açılış töreninde NG Kütahya Seramik’in göz alıcı ürünleri yoğun ilgi gördü.


50’nin üzerinde canlı mekanın yer aldığı bu görkemli showhouse’da NG Kütahya Seramik’in Origitile Koleksiyonu’nun en son örnekleri, “seramiğin geleceği” olarak tanımlanan ve altıgen formların mükemmel uyumunu sergileyen Nexus serisi, dünyaca ünlü IF Product Design 2011 ve Red Dot Design Award Best Of The Best 2011...