25 / 04 / 2024

İhale başvuru yerleri

İhale başvuru yerleri

Bir ihaleye başvuruda bulunacağınızı farz edelim. "İhale başvuruları nereye yapılır?" Diye merak ediyorsanız, ihale başvurularının nereye yapılacağı hususu ile ilgili detaylar için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Kamu İhale Kurumu memur alımı! Detaylar ve başvuru linki burada!

Kamu İhale Kurumu KPSS puanı ile memur alımı gerçekleştireceğini paylaştı. 26 Nisan 2023’de Resmi Gazete’de yayımlanan ilan doğrultusunda, ön lisans ve lisans mezunu adaylar arasından memur alımı yapılacağı duyuruldu. Peki, son başvuru tarihi ne zaman, başvuru şartları neler? İşte merak edilenler...

Tekstil sektörü ilanla çalışacak personel arıyor! Talebin yarısı kadar başvuru oldu

Son dönemde yeniden toparlanma sürecine giren tekstil sektörü fabrikalarda çalışacak personel bulmakta sıkıntı yaşıyor. İşyerleri ilanla personel aramaya çıktı. Açılan iş ilanlarına talebin yarısı kadar başvuru olduğu öğrenildi.

TOKİ Van Erciş projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van Erciş kentsel dönüşüm projesinde yer alan iş yerleri için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Bitlis TOKİ'deki 383 iş yeri başvuru dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bitlis Merkez Atatürk Mahallesi Projesi'nde yer alan iş yerleri için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

İmar barışı başvuru yerleri Ankara 2018!

İmar barışına e-devlet üzerinden veya Bakanlığın yetkilendirdiği kurum ve kuruluşlardan müracaat edilebiliyor. Peki, Ankara'da imar barışı için nereye başvurulacak? İşte imar barışı başvuru yerleri Ankara 2018!

İmar barışı başvuru yerleri 2018!

İmar barışı kapsamında mevzuata aykırı yapılara Yapı Kayıt Belgesi alınabiliyor. Peki, imar barışına nereden başvurulur? İşte imar barışı başvuru yerleri 2018..

İmar affı başvuru yerleri!

İstanbul'da imar affı için başvurulabilecek yetkili kurumlar belli oldu. İşte İstanbul'daki imar affı başvuru yerleri...

TOKİ'nin Uşak'taki 397 dükkanına 700 başvuru geldi!

Uşak'ta TOKİ mülkiyetindeki 397 dükkan için TURYAP tarafından açık artırma düzenlendi. TURYAP Genel Müdür Yardımcısı Çağla: "397 iş yeri için 700'ün üzerinde başvuru yapıldı. Söz konusu iş yerleri 500 bin liradan 2,5 milyon liraya kadar alıcı buluyor" dedi.

2B arazisi başvuru yerleri!

2b arazilerinin satışları, 01/05/2010 tarihinden itibaren tespit ve takdir edilen rayiç bedeller üzerinden yapılıyor. İşte, 2B arazisi başvuru yerleri!

2b arazileri başvuru bedeli!

6831 sayılı Orman Kanununun değişik 2 nci maddesinin birinci fıkrasının (B) bendine göre Hazine adına orman sınırları dışına çıkarılan ve çıkarılacak yerleri ifade ediyor. İşte 2b arazileri başvuru bedeli..

Başbakanlık'a kamu kurumlarından satış için 1.524 başvuru geldi!

Konu kurumlarından taşınmazların satışı ve kiralaması için Başbakanlık'a toplam 1.524 başvuru geldi. Bu başvuruların sadece yüzde 1'i reddedildi...

TOKİ Tuzla 3. Etap Konutları'na bugün 22 başvuru geldi! Son 18!

TOKİ Tuzla 3. Etap Konutları'na bugün 22 başvuru geldi! Son 18!

TOKİ Van Erciş 3.etapta başvuru dönemi 18 Şubat'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, TOKİ Van Erciş 3.etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 144 adet konut için başvuru dönemi 18 Şubat 2013 tarihinde başlıyor...

İhale başvuru yerleri Haberi

İhale başvuru yerleri

İhale başvuruları nereye yapılır?

İhalelere yönelik başvuru yolları şikayet ve itirazen şikayet şeklinde karşımıza çıkıyor. İhale başvurularının yapılacağı yerler de bu ihale başvuru yollarına göre değişkenlik gösteriyor.


Asıl sorumuz olan "İhale başvuruları nereye yapılır?" ın yanıtı 3 Ocak 2009 Cumartesi günü 27099 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan İhalelere Yönelik Başvurular Hakkında Yönetmelik kapsamında yer alıyor. Söz konusu hükümler 9. maddede bulunuyor.


Başvuruların yapılacağı yerler

MADDE 9 – 

(1) Şikayet başvuruları ihaleyi yapan idareye, itirazen şikayet başvuruları ise Kuruma, elden veya posta yoluyla yapılır.

             

(2) Dilekçeye eklenen bütün belgeler; belgelerin adları, sayfa sayıları, asıl/tasdikli/fotokopi vb. olduklarını gösteren iki nüsha dizi pusulası ile birlikte sunulur.

             

(3) İdare tarafından dizi pusulası ekindeki bilgi ve belgelerin dizi pusulasında belirtilen...