28 / 03 / 2024

İHH Azez briket ev teslimi

İHH Azez briket ev teslimi

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Azez'de yetimler için hayata geçirdiği 154 briket evi teslim etti.

Umman Beton'dan yenilik: Saatte 5400 parke taşı, 2700 briket taşı üretiyor!

Umman Beton Santralleri yapı malzemeleri alanında ürettiği çözümlere parke briket makinelerini de ekledi. Bu kapsamda saatte 5400 parke taşı, 2700 briket taşı üretiyor.

Azez İnşaat Nakliye Otomotiv Temizlik Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azez İnşaat Nakliye Otomotiv Temizlik Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Sevim tarafından kuruldu.

Kripto varlık piyasası da deprem yardımları için uğraşta!

Kripto varlık piyasası da deprem sonrası yardımlar için seferber oldu. AFAD, Kızılay, Ahbap ve İHH gibi STK'lar, kripto varlıkları aracılığıyla destekçilerinden bağış toplamak için cüzdan adreslerini paylaştı.

Hh Akdoğan Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hh Akdoğan Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de İlkay Ertürk tarafından kuruldu.

Türkiye, Suriye’nin kuzeyine briket evler inşa ediyor! Güvenli bölgelerde yeni kentler gün yüzüne çıkacak!

Uluslararası yardım kuruluşları ve Türk sivil toplum kuruluşlarının (STK) desteğiyle Suriye topraklarında başlatılmış olan briket ev çalışmaları hız kesmeden sürüyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Bakan Süleyman Soylu resmen açıkladı: 1 milyon Suriyeliye ev yapılacak!

Suriye'nin İdlib kentinde inşa edilen briket evlerin teslim töreninde önemli açıklamalar yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada 1 milyon Suriyeli'ye ev inşa edileceğini söyledi.

Hh Pazarlama İnşaat Makina Elektrik Ve Elektronik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hh Pazarlama İnşaat Makina Elektrik Ve Elektronik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Hakkı Horuz tarafından kuruldu.

Arazisinden geçen yolu duvar örerek kapattı!   

Kayseri'nin kocasinan ilçesinde, oturduğu caddede ki yolun bir kısmının kendi arazisinden geçtiğinini söyleyen Mehmet Yeşildağ, yolun bir kısmının kendisine ait olduğunu söyleyerek briket duvar ördü. Birçok vatandaş mağdur oldu.

İHH'den Gazze halkına kira yardımı!

İHH İnsani Yardım Vakfı Gazze'de İsrail'in saldırısı sonucunda evleri yıkılan ailelere kira yardımında bulundu.

İhh Gayrimenkul Satış Pazarlama Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

İhh Gayrimenkul Satış Pazarlama Ve Ticaret Limited  Şirketi Sarıyer’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Baran        Karaca  ve Melih Olcay tarafından kuruldu.

Hh Mimarlık Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hh Mimarlık Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  20 bin  TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Hazir tarafından kuruldu.

İHH ve Qatar Charity Suriye'de 1400 konut inşa edecek!

İHH ve Qatar Charity kurumu Suriye'nin  kuzeyindeki Azez ilçesindeki siviller için 1400 konutluk projenin inşaatını başlattı.

İdlib'de 450 briket ev inşa edildi!

Bağcılar Belediyesi Suriye'nin İdlib kentinde 450 briket ev inşa etti. 

İHH Azez briket ev teslimi Haberi

İHH Azez briket ev teslimi

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Irak Türkmenleri Adalet ve Yardımlaşma Derneği  (ITYAD) ve Ergül Mobilya'nın desteği ile Kilis'in karşısındaki Azez'in Kefra ve Tilalin beldelerinde yetim aileler için hayata geçirilen bahçeli 154 briket evin teslimi için tören gerçekleştirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, dualar ve kurdele kesimleriyle başlayan törene, İHH mütevelli heyeti üyeleri, hayırseverler ve bölgedeki Suriyeli temsilciler katılım gösterdi.

Gerçekleştirilen tören sonrası, Azez'in doğusunda bulunan İhtimlat bölgesinde, hayatını kaybeden İHH gönüllüleri Ahmet Sarı Kurt Camii ve Zafer Ersoy adına hayata geçirilecek olan İmam Hatip Okulunun temeli de atıldı. 

İHH Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Oruç, burada gerçekleştirdiği konuşmasında, geçen yıl bu zamanlar tüm Suriye'de briket ev çalışması başlatıldığını anımsattı.

Çalışmaların güzel şekilde ilerlediğini dile getiren Oruç, "Bugüne kadar 12 bin...