20 / 04 / 2024

İhlas Gayrimenkul görev dağılımı

İhlas Gayrimenkul görev dağılımı

İhlas Gayrimenkul'ün 28 Nisan 2021 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda, yönetim kurulu üyeleri seçildi. 

İhlas Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

İhlas Gayrimenkul, yönetim kurulu üye seçimi ve bağımsız yönetim kurulu üye adaylarının 2020 yılına ait 2021 yılında yapılacak Genel Kurul toplantısında ortakların onayına sunulmasına karar verildi. 

İhlas Gayrimenkul'de yönetim kurulu değişikliği!

İhlas Gayrimenkul'ün Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği'nden ayrılan Hüsnü Kurtiş'in yerine, ilk Genel Kurul'a kadar Mustafa Tansu'nun getirilmesine, Hüsnü Kurtiş'in şirketteki Denetim Komitesi Başkanlığı görevine Mustafa Tansu'nun getirilmesine karar verildi. 

Ebru Ermurat kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? DAP Gayrimenkul’de hangi alanda görev alıyor?

Ebru Ermurat hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi firmalarda üst düzey yönetici olarak görev aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ebru Ermurat’ın hayatı...

Aman Grup İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aman Grup İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed H.S.S. ve Ibrahım Al Bahrı tarafından kuruldu.

Fulyapısan İnşaat Turizm Gayrimenkul Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fulyapısan İnşaat Turizm Gayrimenkul Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile  Ramazan Bertam tarafından kuruldu.

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi fiyat! 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek fiyat bilgisi ve proje detayları...

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede? 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Ak Group Gayrimenkul Gıda Oto Kiralama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Group Gayrimenkul Gıda Oto Kiralama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli  ile Abdalaa Alhomsee tarafından kuruldu.

Özak GYO'da görev değişikliği!

Özak GYO'nun Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Hilal Yıldız Çelik'in yerine, Turgay Arbak'ın  Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı projelerinde yeni mezun mühendis ve mimarlar görev alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının, Mersin Anamur, İzmir, Samsun, Balıkesir Ayvalık, Diyarbakır Sur İçi ve Eskişehir'de yer alan 8 projesinde yeni mezun mühendis ve mimarlar görev alacak...

Vakıf GYO komitelerin görev alanlarını belirledi!

Vakıf GYO'nun Yönetim Kurulu bünyesinde oluşturulan komitelerin görev alanları ve çalışma esasları belirlendi.

Klc Müteahhitlik İnşaat Emlak Gayrimenkul Gıda Otomotiv İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klc Müteahhitlik İnşaat Emlak Gayrimenkul Gıda Otomotiv İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bulut, Mehmet Kılıç ve Mehmet Tekci ortaklığında kuruldu.

Meclis Araştırması Komisyonu'nun görev süresi 1 ay daha uzatıldı!

Depremde alınması gereken tedbirlerle ilgili kurulan Meclis Araştırması Komisyonu'nun görev süresi 1 ay daha uzatıldı.

Lark Gayrimenkul Gıda Kozmetik Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lark Gayrimenkul Gıda Kozmetik Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Bazzy Mohamed tarafından kuruldu.

Depreme Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonunun görev süresi resmen uzatıldı!

Depreme Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonunun görev süresinin uzatılmasına ilişkin TBMM kararı bugünkü 31394 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İhlas Gayrimenkul görev dağılımı Haberi

İhlas Gayrimenkul görev dağılımı

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu görev dağılımı ve imza yetkisi hakkında açıklama yaptı. 

İhlas Gayrimenkul'ün 28 Nisan 2021 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda üç yıl müddetle ve üçüncü yılın sonunda yapılacak genel kurul tarihine kadar görev yapmak üzere Yönetim Kurulu'na seçilen üyelerin görev dağılımının aşağıdaki şekilde belirlenmesine,

Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Sedat Kurucan, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine ve Mali İşlerden Sorumlu Murahhas Üyeliğe Mahmut Kemal Aydın, İnşaat İşlerinden Sorumlu Murahhas Üyeliğe ve Şirket Genel Müdürlüğüne Şadi Çiçekçi, icracı olmayan Yönetim Kurulu Üyeliğine ise Abdullah Tuğcu; Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeleri olarak da Ziya Burcuoğlu, Prof. Dr. Resul İzmirli ve Mustafa Tansu'nun seçilmelerine,  Maden işlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına, Kıvanç Tınmaz'ın getirilmesine, şirketin temsil ve...