16 / 04 / 2024

İhlas Gayrimenkul sermaye

İhlas Gayrimenkul sermaye

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) sermaye artırımı için SPK'ya başvurduğunu açıkladı.

İhlas Gayrimenkul sermaye artırımı raporunu yayınladı!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) sermaye artırımına ilişkin açıklamada bulundu..

Gayrimenkul sermaye iradı istisnası 2022!

Gayrimenkul kiralamalarından elde edilen gelirler istisnanın altında kalırsa vergiden muaf olunuyor. Peki, gayrimenkul sermaye iradı istisnası 2022 ne kadar?

Adese Gayrimenkul sermaye artırımından 126.1 milyon TL fon elde etti!

Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş., sermaye artırımı kapsamında elde edilen net 126 milyon 108 bin 250 TL fonun, kullanım yerlerini açıkladı. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul, sermaye artırımından 1.5 milyon dolarlık fon elde etti!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün bedelli sermaye artırımından elde edilecek fonun kullanımına ilişkin revize raporu yayınlandı. 

İhlas Gayrimenkul 2020 yılı faaliyet raporu!

İhlas Gayrimenkul, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından hazırlanan 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporunu yayınladı. 

Gayrimenkul sermaye iratlarında indirim hakkı var mı?

Gelir Vergisi Kanunu’nun 89. maddesinde mükelleflere bazı harcamalarını beyanname üzerinden düşme hakkı tanınıyor. Peki gayrimenkul sermaye iratlarında indirim hakkı bulunuyor mu?

Gayrimenkul sermaye iradı 2021!

Temettü gelirleri, iş yeri kira gelirleri veya birden fazla işverenden kazanılan ücret gelirleri gibi menkul ve gayrimenkul sermaye iratlarının beyan edilmesi için kullanılan sınır tutarı 2021 yılında arttı. İşte gayrimenkul sermaye iradı 2021...

İhlas Gayrimenkul'ün sermaye artırım süreci tamamlandı!

İhlas Gayrimenkul'ün sermaye artırımının tamamlandığına dair Esas Sözleşmesinin 6. "Sermaye ve Paylar" başlıklı maddesi İstanbul Ticaret Sicilinde tescil edilerek sermaye artırım süreci tamamlandı.

İhlas Gayrimenkul'ün esas sözleşmesinin 6.maddesinde değişiklik onaylandı!

İhlas Gayrimenkul'ün esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 6.maddesine ilişkin değişiklik metni onaylandı. 

İhlas Gayrimenkul esas sözleşmesinin değişikliği için SPK'ya başvurdu!

İhlas Gayrimenkul, esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 6. maddesinin değişikliğine ilişkin uygunluk görüşü alınması için SPK'ya başvurdu.

İhlas Gayrimenkul'ün esas sözleşmesinin 6. maddesi değişti!

İhlas Gayrimenkul'ün yeni çıkarılmış sermayesi 1 milyar TL olup, şirketin esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 6.maddesinin ekte bulunan şekilde değiştirilmesi hususunda uygun görüş almak üzere Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunulmasına karar verildi.

İhlas Gayrimenkul'ün sermayesi 1 milyar TL'ye çıkarılacak!

İhlas Gayrimenkul'ün 1 milyar TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 665 milyon 538 bin 887 TL olan çıkarılmış sermayenin 334 milyon 461 bin 113 TL nakit (bedelli) olarak yüzde 50, 254180 oranında artırılarak 1 milyar TL'ye çıkarılmasına karar verildi.

İhlas Gayrimenkul'ün genel kurul sonuçları tescillendi!

İhlas Gayrimenkul, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Vakıf Finansal Kiralama A.Ş. olağan genel kurul toplantı sonucu hakkında açıklama yaptı.

İhlas Gayrimenkul 3 aylık faaliyet raporu!

İhlas Gayrimenkul, 1 Ocak 2020 - 31 Mart 2020 dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanı yayınladı...

İhlas Gayrimenkul sermaye Haberi

İhlas Gayrimenkul sermaye

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) sermaye artırımı hakkında açıklama yaptı. 

15 Mart 2019 tarihinde yapılan açıklamada belirtildiği üzere; İhlas Gayrimenkul esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 6. maddesinin artırım sonucu ulaşılan 336 milyon TL olarak değiştirilmesi ile ilgili uygunluk görüşü alınması için Sermaye Piyasası Kurulu'na bugün müracaat etti. 

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme'nin KAP açıklaması:
15.03.2019 tarihinde yapılan açıklamamızda belirtildiği üzere; Şirketimiz esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 6. maddesinin artırım sonucu ulaşılan 336.000.000 TL olarak değiştirilmesi ile ilgili uygunluk görüşü alınması için Sermaye Piyasası Kurulu'na bugün (19.03.2019) müracaat edilmiştir.