27 / 04 / 2024

İhsan Sunmaz

İhsan Sunmaz

Hun Development Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Güven, İhsan Sunmaz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 13 Nisan 2015 tarihinde kuruldu.

Denizli'de Aralık ayında 1.510 konut satışı yapıldı!

TÜİK Denizli Bölge Müdürü Ali İhsan Yücedağ tarafından 2015 yılı Aralık ayı Konut Satış İstatistikleri açıklandı. Denizli’de 833 ilk satış, 677 ikinci el satış olmak üzere 1510 konut satış sonucu el değiştirdi.

Kartepe imar birimi çalışmaları anlattı!

Kartepe Belediyesi’nin İmar ve Şehircilik Müdürlüğü son dönemdeki yoğun çalışmaları ile dikkat çekiyor. Ali İhsan Karagöz’ün müdürlüğünü yaptığı 2015 yılını son derece başarılı bir şekilde geçirdi.

Muğla Menteşe'de TOKİ 2. Etap konut sayısı artırıldı!

AK Parti Menteşe İlçe Divan toplantısında konuşan Ak Parti İl Başkanı İhsan Küreci, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Menteşe ilçesinde yapılacak 2. Etap TOKİ konut sayısının 800’den Bin 100’e çıkarıldığı müjdesini verdi.

Uspek Danışmanlık Yazılım Makina İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uspek Danışmanlık Yazılım Makina İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Usta ve Ali İhsan Pekince ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Maltepe, İdealtepe Mahallesi'nde kuruldu.

Bursa Siteler'e tramvay değil, metro mu geliyor?

Bursa Olay Gazetesi köşe yazarı İhsan Aydın, Belediye Başkanı Recep Altepe ile Siteler bölgesindeki projeleri ele aldı. İşte o yazı...

Bursalılar ilk emsal artış projesinden mutlu!

Bursa Olay Gazetesi'nden İhsan Aydın bugünkü köşe yazısında Nilüfer Sitesi'ndeki emsal artışına değindi. İşte o yazı...

2015 yılının Ekim ayında Denizli'de bin 131 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Denizli Bölge Müdürü Ali İhsan Yücedağ tarafından 2015 yılı Ekim Ayı konut satış istatistikleri çerçevesinde verilen bilgiye göre, Denizli’de bin 131 konut satış sonucu el değiştirdi.

Ali İhsan Girgiç: İnşaat sektörü ekonomiyi hareketlendiriyor!

Müteahhitler Derneği Başkanı Ali İhsan Girgiç, inşaat sektörünün ekonomiyi hareketlendiren en önemli sektörlerden biri olduğunu söyledi. Girgiç, inşaat sektöründeki dinamizmin, hareketliliğin, o bölgenin ekonomisine hareket getirdiğini ifade etti.

Aydın'da Kasım ayında 2 bin 310 konut satıldı!

TÜİK Denizli Bölge Müdürü Ali İhsan Yücedağ, 2015 yılı Kasım ayı Konut Satış İstatistikleri çerçevesinde Aydın’da gerçekleşen konuş satışlarıyla ilgili bilgi verdi. Aydın genelinde Kasım içerisinde 2 bin 310 konutun satışı gerçekleştirildi.

Muğla'da kasım ayında bin 270 konut satıldı!

TÜİK Denizli Bölge Müdürü Ali İhsan Yücedağ, 2015 yılı Kasım ayında Muğla ilinde 371 ilk satış, 899 ikinci el satış olmak üzere bin 270 konutun satış sonucu el değiştirdiğini açıkladı.

Goldex İnşaat Yapı ve Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Goldex İnşaat Yapı ve Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Veli İhsan Kavukcu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 2 milyon 100 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Fatih'te kuruldu!

Muğla'da her ilçeye TOKİ konutları yapılacak!

Muğla Yatağan'da yapılan AK Parti İlçe ve Belediye Başkanları toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı İhsan Küreci, Her İlçeye TOKİ geleceğini söyledi.

Handere Gayrimenkul Yapı Mimarlık ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Handere Gayrimenkul Yapı Mimarlık ve Taahhüt Limited Şirketi, İhsan Handere tarafından 50 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Bahçelievler, Zafer Mahallesi, Yol Üstü Sokak'ta kuruldu.

İhsan Sunmaz Haberi

İhsan Sunmaz
Hun Development Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Güven, İhsan Sunmaz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 13 Nisan'da kuruldu. 


Hun Development Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) MİMARLIK MÜHENDİSLİK 1.a) Her türlü mimari, statik, mekanik, sıhhi tesisat, elektrik plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak.Bunları uygulamaya koymak,fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak.Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak.Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak,dekorasyon yapmak,tadilat,rövele restorasyon ve onarım yapmak.Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak.Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek.Her türlü...