28 / 03 / 2024

ikea çocuk odası

ikea çocuk odası

Yarıyıl tatilinin keyfi, IKEA mağazalarında çıkıyor. IKEA, birbirinden güzel ürünlerle çocuklarını sevindirmek, onlar için hazırlanan aktivitelerle güzel vakit geçirmelerini sağlamak ve tatilin keyfine keyif katmak isteyenleri bekliyor.

Mimarlar Odası'ndan Rıza Bey Apartmanı için yeni proje!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde Rıza Bey Apartmanı yıkılmıştı. Apartmanda 10’u çocuk 37 kişinin yaşamını yitirdi. Mimarlar Odası İzmir Şubesi alan için alternatif yeni bir proje hazırladı.

Mesut Özil eşi Amine Gülşe için 20 milyon liralık ev alacak!

Mesut Özil, 8 aylık hamile olan eşi Amine Gülşe için 'baba jest' yaptı. Kızı için hazırlıklara başlayan yıldız futbolcu, Çeşme’de bulunan 15 milyon liralık villasına oyun parkı ile çocuk odası yaptırıyor. Mesut Özil’in İstanbul’da 20 milyon liralık bir villaya baktığı öğrenildi.

15 maddede çocuk odasında çalışma alanı hazırlarken nelere dikkat etmeli?

Çocuk odalarını ve çalışma alanlarını düzenlemek isteyen ailelere Mimar Figen Erdağ Demircan’dan altın değerinde öneriler. İşte 15 maddede çocuk odasında çalışma alanı hazırlarken nelere dikkat etmeli?

Babacan Holding'den 23 Nisan’a özel çocuk odası hediye!

Babacan Holding, geleceğin umutları olan çocukları unutmadı. ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ haftası olan 22-30 Nisan tarihleri arasında konut satın alan ailelere çocuk odası hediye ediyor.

Evgör Mobilya'dan yüzde 23 indirim!

Evgör Mobilya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel geleneksel indirim kampanyasını bu yıl da tekrarlıyor. Firma, en yeni çocuk odası modellerinde 23 Nisan’da geçerli olmak üzere net yüzde 23 indirim uyguluyor.

Tarkan ve Pınar Tevetoğlu, çocuk odası hazırladı!

Çocuk sahibi olma kararı alan Tarkan ve Pınar Tevetoğlu, hazırlıklara evlerinde çocuk odası hazırlayarak başladı.

Melih Gökçek'ten Anıtkabir'e yapılan çocuk parkı açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, bir kargo firması tarafından Anıtkabir’de tören alanının dışındaki bahçe bölümüne çocuk oyun parkı kurulmasına tepki gösteren Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Candan’ı, “Atatürk’ün çocuk sevgisi' üzerinden eleştirdi.

Mimarlar Odası'ndan Anıtkabir çocuk parkına tepki!

Her fırsatta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümeti hadsiz ifadelerle eleştiren, millet yararına yapılan dev projeleri durdurmak için mahkeme önlerinden ayrılmayan Mimarlar Odası, bu kez de Anıtkabir'e yapılan çocuk oyun alanına savaş açtı.

Evgör Mobilya'dan 23 Nisan'a özel yüzde 23 indirim!

Evgör Mobilya, en yeni çocuk odası modellerinde 23 Nisan’da geçerli olmak üzere net yüzde 23 indirim uyguluyor. Dünyanın tek çocuk bayramına özel bu fırsattan yararlanmak isteyenler, Evgör Mobilya’nın İstanbul’daki mağazalarına gelerek alışverişlerini yap

Bakırköy Mimarlar Odası: SSK Bakırköy Doğumevi satışı iptal edilmeli!

MİMARLAR Odası Bakırköy Şubesi, TOKİ Emlak Konut GYO tarafından 25 Şubat’ta kat karşılığı gelir paylaşımı yöntemiyle ihaleye çıkartılacak Bakırköy SSK Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları hastanesi ile ilgili basın toplantısı düzenledi.

Çilek'ten ideal çalışma odası tüyoları!

Bebek, çocuk ve genç odası alanında tematik tasarımlarıyla beğeni kazanan marka Çilek, ürünlerinin, kullanıcılarının fiziksel sağlığının yanı sıra pedagojik gelişimine de destek olmasına önem veriyor.

Evgör Mobilya'dan öğrencilere özel, indirimli yarıyıl kampanyası!

Evgör Mobilya, sömestr dönemine özel indirim kampanyası düzenliyor. Firma, tüm genç ve çocuk odası modellerinde yarıyıl tatili boyunca %20 indirim fırsatı sunuyor.

Ümraniye Kadın ve Çocuk Hastanesi hizmete açıldı!

İstanbul'un kamudaki en büyük sağlık tesisi, Ümraniye'de faaliyete başladı. 486 yataklı hastane, kadındoğum ve çocuk hastalıkları dallarında hizmet verecek. 486 yataklı hastanemizin her odası tek veya çift kişilik tasarlandı.

ikea çocuk odası Haberi

ikea çocuk odası

Yarıyıl tatilinde çocukları, ilk dönemin yorgunluğunu atıp, 15 günü en güzel şekilde değerlendirmenin heyecanı sardı. Ücretsiz oyun alanı, restoranlarındaki çocuklara ayrılmış özel bölümler, menüde yer alan çocuklara özel yiyecekler, onlar için hazırlanan birbirinden keyifli aktiviteleriyle IKEA mağazaları, 24 Ocak-8 Şubat tarihleri arasında, aileleri bekliyor.


Yarıyıl tatilinden beklenilen her şey IKEA’da…

IKEA, birbirinden güzel ürünlerle çocuklarını sevindirmek, onlar için hazırlanan aktivitelerle güzel vakit geçirmelerini sağlamak ve tatilin keyfine keyif katmak isteyenleri bekliyor.

KNOPPARP 2'Lİ KOLTUK 279 (Kopyala)Renkli odalar için…

Çocukların seveceği yaşam alanları yaratmaya çok önem veren IKEA’dan, karne hediyesi ya da 2. döneme motivasyon sağlamak için alınacak rengarenk ürünler, odaları eğlenceli hale...