26 / 04 / 2024

Ikea oturma odaları

Ikea oturma odaları

Müşterilerini iyi kalite ve de iyi fiyatla buluşturan IKEA, evin en çok vakit geçirilen yeri oturma odaları için, konforlu ve de fonksiyonel yüzlerce ürün sunuyor.

A101’de Samsung Smart TV fırsatı! Tam 1.500 lira indirimle satılacak! 16 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Piyasada 8.400 lirayı bulan fiyatlarla satılan Samsung Full HD Smart TV, oturma odaları için ideal boyutta 40 inçlik ekranı ve Full HD görüntü kalitesiyle keyifli bir izleme deneyimi sunuyor. A101 Aldın Aldın Kampanyası kapsamanda Samsung TV’nin satışına 15 Şubat’tan itibaren başlanıyor.

Oturma odalarında rahatlatıcı bir dekorasyon için neler yapılmalı?

Pastel tonlar insanı rahatlatan renklerdir. Oturma odanızda doğadan gelen toprak tonlarını kullanarak yumuşak ve rahatlatıcı bir dekorasyon hazırlayabilirsiniz. 

Cantek, enerji tasarruflu Akıllı Soğuk Odalar üretiyor!

Cantek Soğutma Pazarlama Direktörü Mehmet Akgöbek, firmanın kendi yazılımları ile geliştirdiği algoritmalar ve donanımlar sayesinde yüzde 20-71'e varan oranlarında enerji tasarruflu çalışan "Akıllı Soğuk Odalar" ürettiğini söyledi.

Kentsel dönüşüm kira yardımında bizzat oturma şartı var mı?

Kentsel dönüşümde riskli evini anlaşma yolu ile tahliye eden kimseler, başvuruları doğrultusunda kentsel dönüşüm kira yardımı alabiliyor. Peki, yeni düzenlemeye göre, kentsel dönüşüm kira yardımında bizzat oturma şartı var mı?

Muhteşem yatak odaları!

Büyüleyici bir manzara, her detayı düşünülerek tasarlanmış geniş bir oda, estetik mobilyalar ve konforlu bir yatak... Kim istemez ki? İşte büyüleyen yatak odaları, dekorasyon fikirleri...

Oturma odası nasıl düzenlenir?

Bütün gün dışarıda geçen koşturmalardan sonra insanın evine gelip ayaklarını uzatarak dinlenmesi kadar daha güzel bir şey yoktur. Peki, oturma odası nasıl düzenlenmelidir? Nelere dikkat etmek gereklidir?

Oturma ruhsatını kim verir?

Tüm inşaat çalışmaları bitirilen ve oturuma hazır hale getirilen taşınmaz malların yasal olarak inşaatının bittiğinin belirtilmesi ve içerisinde oturumun başlaması için oturma ruhsatının alınması gerekiyor. Peki, oturma ruhsatını kim verir?

Belediye oturma ruhsatı nasıl alınır?

İnşaat çalışmaları biten bir yapıda oturumun başlaması için öncelikle belediyeden oturma ruhsatının alınması gerekiyor. Peki, belediye oturma ruhsatı nasıl alınır? Belediyeden oturma ruhsatını kim alır?

Yeni ev için oturma izni nasıl alınır?

Bir arsa üzerinde bina inşası için öncelikle belediyeden ruhsat alınıyor. Ruhsatına uygun bir şekilde inşa edilen yapıların kullanımı için de yine belediyeden oturma izninin alınması gerekiyor. Peki, yeni ev için oturma izni nasıl alınır?

Allora Beytepe’de odaların içinde farklı odalar var!

Geniş, ferah ve bol ışık alan konut yapısını yeniden öne çıkaran Allora Beytepe’de, odaların içinden farklı odalar da çıkıyor. Allora’da 2+1 konut alan bir ev sahibi iki oda ve bir salondan daha fazlasıyla karşılacak.

Lojman oturma süresi ne kadardır?

Piyasaya nazaran düşük bir kira karşılığında veya ücretsiz olarak hizmete sunulan lojman evleri, herhangi bir kuruluşun personel ve ailelerinin barınması için, ilgili kuruluş tarafından sağlanıyor. Peki, lojman oturma süresi ne kadardır?

Sümela Manastırı'nın kapalı odaları ziyarete açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Trabzon'daki Karadağ'ın eteğinde kayalar oyularak inşa edilen ve her yıl yaklaşık 700 bin yerli-yabancı turistin ziyaret ettiği manastırın halka kapalı olan odalarını ziyarete açma kararı aldı.

Oturma ruhsatı yoksa ne olur?

Oturma ruhsatı, inşaat çalışmaları sona eren ve tasdikli projesine uygun olarak inşa edilen binada yasal olarak oturuma izin verildiğini gösteren belgeye deniyor. Peki, oturma ruhsatı yoksa ne olur?

Ikea oturma odaları Haberi

Ikea oturma odaları

Evdekilerin buluşma noktası oturma odaları, uzun bir günün ardından rahat kanepesinde yorgunluk atmak, orta sehpayı çerezlerle donatıp heyecanlı bir filme başlamak ya da tekli koltukta gazete keyfi yapmak isteyenleri ağırlıyor. IKEA ise mobilya ve aksesuvarlarıyla, oturma odalarını mutluluğun ve rahatlığın paylaşım alanına dönüştürüyor.


Günlük yaşam için ideal şekilde tasarlanan modern, klasik ya da İskandinav stili koltuk ve kanepeler, yorgun bir günün ardından konforu, misafir ağırlarken şıklığı sunuyor. Kumaş veya deri, yataklı ya da L kanepeler, tek kişilik sallanan koltuklarla, berjer ve puflarla, her zevke uygun şekilde kombinlenebiliyor. IKEA’daki renkli minderler ile kış akşamlarını ısıtacak yumuşacık battaniyeler oturma odasına sıcaklık ve rahatlık katarken; puflar, saklama bölümüyle en kullanışlı dekorasyon ürünleri arasına giriyor. IKEA’daki oturma gruplarına, kullanışlı orta sehpaları, dolap ve raf...