19 / 04 / 2024

İkinci el konut en yüksek il

İkinci el konut en yüksek il

Rapora göre, ikinci el konut satış fiyatında İstanbul lider olurken, kiraların en fazla yükseldiği ilde yine İstanbul oldu. Yeni konut fiyatları geçen yıla göre yüzde 13.55 oranında arttı...

İkinci el konut desteği yolda! Tarih resmen verildi! Ev sahibi olmak isteyenler hemen bakın!

Orta gelir ve TOKİ sosyal konut projelerinin ardından yeni bir müjde verildi. İkinci el konut desteği yolda! Tarih resmen verildi! Ev sahibi olmak isteyenler hemen bakın!

İkinci el ev alacaklara müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! İkinci el konut kampanyası geliyor! 

Geçtiğimiz süreçte hayata geçirilen orta gelir ve sosyal konut projeleri sıfır konutlara yönelikti. İkinci el ev alacaklara müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! İkinci el konut kampanyası geliyor! 

Kiracıların ev alma hayali gerçek oluyor! İkinci el konut müjdesi verildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konut projelerinde yeni aşamayı katıldığı programda duyurdu. Başkan Erdoğan, "İkinci el konutlara ilişkin destek olmak için ayrı bir proje yapılacak" dedi.

Konut alacaklar dikkat! İkinci el konut kampanyası geliyor mu? Bakan resmen duyurdu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, ikinci el konut kampanyası ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İkinci el konut kampanyası geliyor mu? İşte ayrıntılar...

Konutta yeni müjde! İkinci el konut için de çalışma başlıyor!

Orta gelir grubunun konut sahibi olmasına yönelik “Yeni Evim Kampanyası”nın duyurulmasının ardından, Bakan Kurum, yeni müjdeyi açıkladı; “İkinci el konutta da olabilir.”

İkinci el konut satışında rekor! Toplam satışların yüzde 69’unu oluşturdu!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) ve Endeksa.com’un iş birliği ile hazırlanan 2022 senesi üçüncü çeyreği ile ilgili “İkinci El Konut Piyasası Raporu” yayımlandı. İşte detaylar…

İkinci el konut alıp satacaklar dikkat! KDV oranı nasıl tespit edilir? 1 Nisan 2022'den itibaren başlıyor!  

KDV’ye tabi ikinci el konut satışına uygulanacak KDV oranının tespiti bakımından kimlik kartı veya dosyası bulundurma zorunluluğu ortaya çıktı. İşte Abdullah Tolu'nun 'İkinci el konut satışına KDV kimlik kartı' başlıklı o yazısı...

İkinci el konut satışı toplam satışların yüzde 70’ini oluşturdu!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) ve Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme Ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksa tarafından hazırlanan "İkinci El Konut Piyasası Raporu”na göre; ikinci el konut satışları yüzde 37 yükseldi. 

Sinop'ta konut stoku azalıyor!

İmar sorunu ile karşı karşıya olan Sinop'ta birinci el daire stoku tükenmek üzere. İkinci el konut satışlarının artması ile birlikte bölgede ev fiyatları yükselişe geçti.

ABD'de ikinci el konut satışlarında artış!

ABD'de ikinci el konut satışları Haziran ayında aylık yüzde 1,4 artarak 5,86 milyon oldu. 

ABD'de ikinci el konut satışları Nisan ayında azaldı!

Merakla beklenen ABD ikinci el konut satış rakamları açıklandı. Açıklanan son rakamlara göre, ABD'de ikinci el konut satışları Nisan ayında azaldı...

ABD'de ikinci el konut satışları yüzde 2,7 azaldı!

ABD'de ikinci el konut satışları, tüm beklentilere rağmen Nisan ayında geçtiğimiz yılın Nisan ayına göre yüzde 2,7 azalışla 5,85 milyona geriledi.

İkinci el konut satışları düştü mü?

021 yılının ilk çeyreğinde geçen senenin aynı dönemine göre konut satış adedi yüzde 23, 2. el konut satışları da yüzde 22 oranında azalma gösterdi. 

İkinci el konut en yüksek il Haberi

İkinci el konut en yüksek il

Mortgage Uzmanı Garanti'nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli'ndeki ikinci el ve yeni konutlara yönelik hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Ocak ayı raporu açıklandı. Rapora göre, ikinci el konut satış fiyatında İstanbul lider olurken, kiraların en fazla yükseldiği ilde yine İstanbul oldu. Yeni konut fiyatları geçen yıla göre yüzde 13.55 oranında arttı. 


Mortgage Uzmanı Garanti'nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Ocak ayı raporu yayınlandı, ikinci el ve yeni konutlara yönelik çalışma, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli'de gerçekleştirildi. Reidin-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi raporuna göre, Türkiye genelinde yeni konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 0,49 oranında, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 13,55 oranında yükseldi. 


Türkiye Kompozit...